1 ile 30 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hmm o zaman doğru yolda ilerliyoruz sağolasın bilgiler için zaten teknik adam değişikliğinden sonra daha iyi olacağımız kesindi bide bizden gidenler kimler acaba listesi varmı
    Bildiğim kadarıyla Bogdanovic hariç bütün yabancılarınız gitti.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bildiğim kadarıyla Bogdanovic hariç bütün yabancılarınız gitti.
    Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
    Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
    Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
    Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.

Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
    Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
    Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
    Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.

Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
    Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.
    Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.

Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.

Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
    Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri
    Görüyorum neyi bilip bilmediğinizi
    Hiçbir şey bilmiyorsunuz transferler hakkında, bari biliyormuş gibi gözükmeyin. Komik olmayın.

Beşiktaş, David Hawkins'e karşılık takas yapmak için Gasper Vidmar ile ilgileniyor.

Hadi selametle.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Görüyorum neyi bilip bilmediğinizi
    Hiçbir şey bilmiyorsunuz transferler hakkında, bari biliyormuş gibi gözükmeyin. Komik olmayın.

Beşiktaş, David Hawkins'e karşılık takas yapmak için Gasper Vidmar ile ilgileniyor.

Hadi selametle.
    Hayır kendi takımınızın transfer haberini benden alıyorsunuz, şube ile uzaktan yakından alakanız yok, sonra gelip burda sağda solda millete gider yapıyorsunuz. Tam da sizin gibi birine yakışan hareketler bunlar...

Mesaj Yetkileri