Sayfa 793 / 1204 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
23,761 ile 23,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.
    Alıcı gözle bi bakmak lazım son bir buçuk sezonu gerçekten çok üstün performans. Hani ben de diyorum çarptıra çarptıra gol atıyor, çok şanslı çalımlar vs. falan ama bugün ablama gitmiştim. tvde açtım trtsporu arada ses olsun görüntü olsun falan diye. burakın golleri verdiler. gerçekten dedim adam harbi golcüymüş diye bir kez daha. her türlü golü atmış adam uzaktan da vurmuş karşı karşıya da plaselemiş. Ş.Güneş ile Terim birbirine benzer hocalar olduğundan bence yine Burak aynı oyuna devam eder ve biz alırsak da 25 golü görür gibime geliyor inşallah.

Ayrıca bütün transferlerde A.Albayrak orda burda diye haberler yazılıyor. Adam bi Avusturya bi Almanya bi Rusya heba oluyor bu haberler gerçekse. Gerçekten helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Alıcı gözle bi bakmak lazım son bir buçuk sezonu gerçekten çok üstün performans. Hani ben de diyorum çarptıra çarptıra gol atıyor, çok şanslı çalımlar vs. falan ama bugün ablama gitmiştim. tvde açtım trtsporu arada ses olsun görüntü olsun falan diye. burakın golleri verdiler. gerçekten dedim adam harbi golcüymüş diye bir kez daha. her türlü golü atmış adam uzaktan da vurmuş karşı karşıya da plaselemiş. Ş.Güneş ile Terim birbirine benzer hocalar olduğundan bence yine Burak aynı oyuna devam eder ve biz alırsak da 25 golü görür gibime geliyor inşallah.

Ayrıca bütün transferlerde A.Albayrak orda burda diye haberler yazılıyor. Adam bi Avusturya bi Almanya bi Rusya heba oluyor bu haberler gerçekse. Gerçekten helal olsun.
    Şu maç içinde pas atmayanı azarlama olayı midemi bulandırıyor benim. Bi de şöyle bi durum da var, bizde buluşacağı top sayısı Trabzon'dakinin olsa olsa 4'te 1'i kadar olur. Trabzon'da her top Burak'ta idi, burada bu kadar buluşamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ertem şener çok iddalı gs kesin aldı burak'ı diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bu arada a.albayrak'ın attığı twitten de bi iş bitirdiği gibi algılanıyor ''bu gece uyumak istiyorum'' demiş.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Şu maç içinde pas atmayanı azarlama olayı midemi bulandırıyor benim. Bi de şöyle bi durum da var, bizde buluşacağı top sayısı Trabzon'dakinin olsa olsa 4'te 1'i kadar olur. Trabzon'da her top Burak'ta idi, burada bu kadar buluşamaz..
    Orada takımın beyi Buraktı kendine azarlama hakkı görüyordu. Burda Selçuk, Melo hatta Çolak kaleye vursa niye vurdun diyemez diye tahmin ediyorum. Elmander'e verseler pası bir şey diyemez diye düşünüyorum. Taraftar da hoş karşılamaz zaten onu 30-40bin kişi yukardan bağırırverir bi daha ağzını açamaz valla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    bu arada a.albayrak'ın attığı twitten de bi iş bitirdiği gibi algılanıyor ''bu gece uyumak istiyorum'' demiş.
    O twiti dün yada ondan önceki gün atmıştı yav yine mi atmış.

Burak iyidir, bizde de her türlü iş yapar ama çileğimiz Burak'sa çekeceğimiz var bizim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5 milyon euro bedel TFF'ye yatırılmak suretiyle bitmiş bu transfer, her yer son dakika vermeye başladı.

Burak Avusturya'ya gelmiş bile.

Ntvspor da yazdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Ntvmsnbc Burak yılmaz galatsarayda diye son dakika geçti. Hayırlı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR ‏@ntvspor SON DAKİKA... BURAK YILMAZ GALATASARAY'DA | Galatasaray Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Ntvspor son dakika olarak verdi.Burak 5m Euro bedelle Galatasarayda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cuk diye oturur bu transfer. Hamit, Melo da gelsin. Nene yada o kalitede de bir yabancı aldık mı, fena..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    5 milyon euro bedel TFF'ye yatırılmak suretiyle bitmiş bu transfer, her yer son dakika vermeye başladı.

Burak Avusturya'ya gelmiş bile.
    Niye TFF'ye ?

Teşekkürler Sadri Başgan, Burak'ı alırken adamı küçük görüp 5milyona serbest kalır maddesini onayladığınız için. Ben FM'de bile koymuyorum arkadaş adam ilerde çok iyi iş yapar da ucuza gider diye. Hey Allah'ım sonra suçlu olan biz oluyoruz adamları tutamayınca
    5Milyona TR gol kralı alıyoruz, nerde var böyle bolluk?

Annnneeeeeeeeeeee

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Niye TFF'ye ?
    Sözleşmesindeki maddeden ötürü olsa gerek. O şekilde yazılıyor, net bilgim yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 yabancı banko var 11'de eğer Melo gelirse. Sol tarafta Culio ve Riera var. Riera gitmezse kanat falan alınmaz gibi geliyor bana. Olurda alınırsa da pastadaki çilek o kanat olur ya da pastayı çileksiz yeriz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Olaya bak ya. Adam Moskova'ya kadar gitti döndü imzayı çaktı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Moskova'da aktarma yaptı aslında. En başından beri bize imza atacaktı da yanlış algılandı.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    5 yabancı banko var 11'de eğer Melo gelirse. Sol tarafta Culio ve Riera var. Riera gitmezse kanat falan alınmaz gibi geliyor bana. Olurda alınırsa da pastadaki çilek o kanat olur ya da pastayı çileksiz yeriz
    Çilek nene olsun kanada koyarız Ama bir kanat oyuncusu almak lazım 2 kanatta da iş yapabilecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Olaya bak ya. Adam Moskova'ya kadar gitti döndü imzayı çaktı.
    Moskova'ya giderken konuşulan bi olay vardı , tepki gelmesin diye yapılıyor olabilir diye.Belki doğrudur.

Hayırlı olsun.Maalesef önceki sayfada yazdığım 'sanırım' ortadan kalktı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim şampiyon oldugumuz sene kapıstıgımız Ts'yi olusturuyor Gs. Umut Burak Selçuk.

İlerde babalar oğullarına "Türk liginde Hollanda liginde oynarmış gibi 33 golle sezonu bitiren bir adam vardı" diye anlatacaklardır Burak Yılmaz'ı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

noluyo arkadaş napıyo bu bizimkiler korkuyom ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak hayırlı olsun , bence zaten belliydi galatasaray'a gideceği istediği parayı alamadı Lazio'dan da , L.Moskovadan'da , hatta bugün 2.5milyon'a anlaştılar Gs'yle Moskova ekibinin 4 milyonla devreye girmesiyle oraya gitmesi durumu olmuştu sanırım,Galatasaray da 5'i verince mantıklı olanı yapıp oraya satılmıştır.
    bu arada ,
    Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?

edit : Milli takımın yarısı cimbomlu yarısı fenerli oldu , milli maçlarda şaşırıp birbirlerine karşı oynamaya çalışmazlar inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim şarkı işe yaradı galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayatımızın transferini yaptık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Burak hayırlı olsun , bence zaten belliydi galatasaray'a gideceği istediği parayı alamadı Lazio'dan da , L.Moskovadan'da , hatta bugün 2.5milyon'a anlaştılar Gs'yle Moskova ekibinin 4 milyonla devreye girmesiyle oraya gitmesi durumu olmuştu sanırım,Galatasaray da 5'i verince mantıklı olanı yapıp oraya satılmıştır.
    bu arada ,
    Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?

edit : Milli takımın yarısı cimbomlu yarısı fenerli oldu , milli maçlarda şaşırıp birbirlerine karşı oynamaya çalışmazlar inşallah
    galatasaray 5 e satın aldı ona vermedi diye biliyorum ben
    bu arada hayret bizim kulüp transfer yapıyor

Mesaj Yetkileri