Sayfa 794 / 1204 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
23,791 ile 23,820 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?

Ben hatırlamıyorum öyle bir söylem. Trabzon' dan aldığımız oyuncuları sayarsak bizim için böyle bir şey söylemiş olması saçma olur zaten.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben hatırlamıyorum öyle bir söylem. Trabzon' dan aldığımız oyuncuları sayarsak bizim için böyle bir şey söylemiş olması saçma olur zaten.
    Aldıklarınızı onlar satmadı ki.Sözlesmeleri bitti.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aldıklarınızı onlar satmadı ki.Sözlesmeleri bitti.
    Sadece Ceyhun ve Selçuk bonservis bedelsiz alındı. Engin'e bonservis bedeli ödendi.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Sadece Ceyhun ve Selçuk bonservis bedelsiz alındı. Engin'e bonservis bedeli ödendi.
    Engin'e bonservis ve Ath.Bilbao maçı için tt arenayı kullanma hakkı vermiştik sanırım onu da kullanamadılar gerçi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Onu da Ts kovdu zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Onu da Ts kovdu zaten.
    Kovsun kovması, sonuçta satabiliyormuş demek ki Sadri başkan parası verilince.

Burak'ın Trabzon'da yaptığı katkıyı bizde yapacağını düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç.
    Takım ona oynuyor, 33 gol attı. Bizde 20 gol atması beni mutlu edecektir, yani çoğumuz için bu durum geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burak'ın istatistikleri düşecektir.Daha çok takım oyunu oynayacak.Öyle ona buna da artislenemez.Fatih Terim gerekli ayarı çeker ona.Burak'tan 20 üzeri gol beklemek bana hayalcilik gibi geliyor biraz umarım yanılırım Selçuk da coşturur Burak'ı

Melo arti bir kanat oyuncusu gelirse istenilen kadro genisligine de sahip olucaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burak Milli Takımda gol atmıyormu ? Gayette atıyor. Milli takım Burak'a endeksli oynamıyor. Burak kaldığı yerden devam edecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Selçuk Burak uyumu beni azda olsa ümitlendiriyor. Fakat bende aynı performansı sergileyemez diyorum. Sadece formdaydı bu sezon hepsi bu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Burak Milli Takımda gol atmıyormu ? Gayette atıyor. Milli takım Burak'a endeksli oynamıyor. Burak kaldığı yerden devam edecektir.
    Çok fazla kaçırıyor ve şutları kalecinin üzerine çok çok yavaş şekilde gidiyordu, hatırlarsanız.

Burak 15 gol atsın kafi.

Sol açığa üst düzey bir kanat bekliyorum ben. O kanatta kimse yok şu an itibariyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak zaten nerde oynarsa oynasın 33 gol atamaz ki bi daha. O iş kolay değil öyle. Trabzon'da da kalsaydı daha ekstra önlem alınacaktı, attırılmayacaktı. Zaten ülkemizde 20 golü geçen forvet zaten iyi forvettir. Burak'ta eğer sakatlık falan olmazsa 20 barajını rahat geçer bizde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20 gol civari atsa yeter zaten.40 gol atmasini beklemiyor kimse herhalde.Hayirli olsun.Cileği sola koyalim bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok merak ediyorum Burak'ın GS'de ki performansını.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok merak ediyorum Burak nasıl bir performans sergileyecek.Trabzon dısında baska takımda oynayamaz derdim hep şimdi görme fırsatımız olacak.Abartı bir performans beklemiyorum en fazla 15-16 gol atar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zaten bir forvetimiz 15-20 gol atsa merak etmesin ortasahada 20 ye yakın atıp yine bizi şampiyonluk yarışında tutarlar

4 büyük takımda oynama olayınıda gerçekleştirmiş oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

muhtemelen sistem 4-3-3'e döner ve Burak kanatta oynar.

4-4-2 oynarsak Hamit kanatta oynar ve Hamit'ten verim alınamaz bu sefer bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    4 büyük takımda oynama olayınıda gerçekleştirmiş oldu
    Aynen. Sergen'den sonra 2. oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hocam 4-3-3 e döneceğimizi sanmıyorum olmaz yani bu takımda o taktik tutmuyor.Yine 4-4-2 ye devam edilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burak Yılmaz hayırlı olsun takımımız için, umarım geçen seneki performansını sürdürür. Bu transferler sahaya yansırsa FB ve GS açık ara önde kapışır yalnız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haluk Yürekli: Ünal Aysal'ın çileği Burak Yılmaz değil. Çilek Brezilya'lı...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nene de degil dedi. Melo heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim kanatlar normal kanat değil ki abi.Bu sene Emre ve Engin çok içeri girdi kaç şut attılar.Kanata hapsolma durumu olmadı hiç.Hamit kanat oynasa bile sık sık içeri girer şut dener.Zaten geçen sene Eboue bizim kanatlardan daha çok etkiliydi kanat hücumlarında sürekli bindiriyordu.Şimdi Hamit de orda oynarsa daha da sık bindirir yer değiştirirler falan yaparlar bir şeyler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hocam 4-3-3 e döneceğimizi sanmıyorum olmaz yani bu takımda o taktik tutmuyor.Yine 4-4-2 ye devam edilmeli.
    4-3-3 sisteminin en önemli özelliklerinden biri 90 dakika ileride basmayı başarabilmek. Rijkaard zamanında oyuncu tipleri buna uygun değildi. Ancak Umut- Elmo- Burak agresif, çalışkan, basmayı seven oyuncular. Bu yüzden uygulanabilir. Bunların yanında ortasahada Hamit, eğer gelirse Melo ve Selçuk baskıya yardım edebilecek oyuncular. Stoper olarak Dany ve Semih, normal stoperlere göre seri oyuncular. Kısaca bu sistem bu sefer tutabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hulk
    Screw you guys, I'm goin' home

Burak kanat oynayamıyor, biz kanatta denemiştik. Burak, Van Persie gibi yada ne bileyim teknik güçlü tarzda bir forvet oyuncusu kesinlikle. Eğer kanat için alındıysa beklentilerinizi yüksek tutmayın.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Hulk
    O hormonlu çilek
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri