Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç.![]()
Burak'ın istatistikleri düşecektir.Daha çok takım oyunu oynayacak.Öyle ona buna da artislenemez.Fatih Terim gerekli ayarı çeker ona.Burak'tan 20 üzeri gol beklemek bana hayalcilik gibi geliyor biraz umarım yanılırım Selçuk da coşturur Burak'ı![]()
Melo arti bir kanat oyuncusu gelirse istenilen kadro genisligine de sahip olucaz
Burak Milli Takımda gol atmıyormu ? Gayette atıyor. Milli takım Burak'a endeksli oynamıyor. Burak kaldığı yerden devam edecektir.
Selçuk Burak uyumu beni azda olsa ümitlendiriyor. Fakat bende aynı performansı sergileyemez diyorum. Sadece formdaydı bu sezon hepsi bu
Burak zaten nerde oynarsa oynasın 33 gol atamaz ki bi daha. O iş kolay değil öyle. Trabzon'da da kalsaydı daha ekstra önlem alınacaktı, attırılmayacaktı. Zaten ülkemizde 20 golü geçen forvet zaten iyi forvettir. Burak'ta eğer sakatlık falan olmazsa 20 barajını rahat geçer bizde.
Screw you guys, I'm goin' home
20 gol civari atsa yeter zaten.40 gol atmasini beklemiyor kimse herhalde.Hayirli olsun.Cileği sola koyalim bari.![]()
Çok merak ediyorum Burak'ın GS'de ki performansını.
FM Gazetesi
Çok merak ediyorum Burak nasıl bir performans sergileyecek.Trabzon dısında baska takımda oynayamaz derdim hep şimdi görme fırsatımız olacak.Abartı bir performans beklemiyorum en fazla 15-16 gol atar.
zaten bir forvetimiz 15-20 gol atsa merak etmesin ortasahada 20 ye yakın atıp yine bizi şampiyonluk yarışında tutarlar![]()
4 büyük takımda oynama olayınıda gerçekleştirmiş oldu![]()
muhtemelen sistem 4-3-3'e döner ve Burak kanatta oynar.
4-4-2 oynarsak Hamit kanatta oynar ve Hamit'ten verim alınamaz bu sefer bence.
Hocam 4-3-3 e döneceğimizi sanmıyorum olmaz yani bu takımda o taktik tutmuyor.Yine 4-4-2 ye devam edilmeli.
Burak Yılmaz hayırlı olsun takımımız için, umarım geçen seneki performansını sürdürür. Bu transferler sahaya yansırsa FB ve GS açık ara önde kapışır yalnız.![]()
Haluk Yürekli: Ünal Aysal'ın çileği Burak Yılmaz değil. Çilek Brezilya'lı...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizim kanatlar normal kanat değil ki abi.Bu sene Emre ve Engin çok içeri girdi kaç şut attılar.Kanata hapsolma durumu olmadı hiç.Hamit kanat oynasa bile sık sık içeri girer şut dener.Zaten geçen sene Eboue bizim kanatlardan daha çok etkiliydi kanat hücumlarında sürekli bindiriyordu.Şimdi Hamit de orda oynarsa daha da sık bindirir yer değiştirirler falan yaparlar bir şeyler.
4-3-3 sisteminin en önemli özelliklerinden biri 90 dakika ileride basmayı başarabilmek. Rijkaard zamanında oyuncu tipleri buna uygun değildi. Ancak Umut- Elmo- Burak agresif, çalışkan, basmayı seven oyuncular. Bu yüzden uygulanabilir. Bunların yanında ortasahada Hamit, eğer gelirse Melo ve Selçuk baskıya yardım edebilecek oyuncular. Stoper olarak Dany ve Semih, normal stoperlere göre seri oyuncular. Kısaca bu sistem bu sefer tutabilir.
Football is simple,but Football Manager is not