Ulan Hurma yaptın yapacağını dostluk ayağına aldın 8 milyonu![]()
Ulan Hurma yaptın yapacağını dostluk ayağına aldın 8 milyonu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tabata>Amrabat
Kayserispor @kayserispor Amrabat, Galatasaray'a 8 Milyon Euro+1 Futbolcu karşılığında verilmiştir.
Amrabat hocanin transfer listesinde 1.ci siradaydive hocanin istegi sonunda olucak insallah. sahsen amrabati bende cok begeniyorum gelmesini asiri derecede istiyorum 7.5m birazcik fazla olabilir ama 3 yil"a boluncek iyi yani hayirli olsun.
Beşten fazla verdiysek yazıklar olsun
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nike GS: Find mistery player
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=BVeoqEx68EU&list=UUNhxq7He5p-_FdBh0OaxcQg&index=0&feature=plcp"]Beyler !![/YOUTUBE]
Nike'ın yeni ayakkabı modelinin adı sanırım bu GS eğer yanlış anlamadıysam tabi : D
Amrabat Sağ Açık değil mi ? Hamit Sağ bek Sağ Açık değil mi ? Eboue Sağ bek Sağ Açık değil mi ? Sabri Sağ bek Sağ açık değil mi ? Sabriyi kesersin anlarım Eboue'yidemi kesecek FT ?
bu arada o 1 oyuncu kim? Bence yekta?
Eboue sağ bek, Ambrabat'ta hem sağda hem solda oynuyor büyük ihtimal GS'da sol da oynayacak.
Bi de Tabata ile Ambrabat'ı kıyaslamak çok yanlış. Bir çoğunuz "hüsran" olması için dua ediyor olabilirsiniz ama Tabata'nın bulunduğu kadro, başında ki hoca ile şu an GS'da ki durum farklı. Semih geçen sene Kartal'da zor oynuyordu bu sene ne olduğu ortada.
Genelde Anadolu kulüplerinden büyük takımlara transfer olan yabancı futbolcular sönüp gidiyor. Ben bu yüzden Amrabat'ı istemezdim.
Çünkü,
Bilica, Sivasspor'un yıldızıydı. Sivasspor şampiyon olacaktı az daha ve o takımın savunmadaki en iyi ismi Bilica idi. Fenerbahçe'ye transfer oldu bu formundan dolayı ama beklentileri karşılayamadı.
Tabata, G.Antepspor'un yıldızıydı, harika işler çıkarıyordu, hem gol atıyor hem attırıyordu, Beşiktaş'a 8 m Euro karşılığında gitti ve hiçbir şey yapamadı.
Wederson büyük umutlarla Fenerbahçe'ye geldi, Ankaraspor'da önemli işler yapan ve dikkat çeken bir isimdi ama Fenerbahçe'de başarılı olamadı.
Bu yüzden Türkiye'de yıldızı parlamış yabancılara hep önyargılı yaklaşırım. Hiçbiri gittiği yerde tutunamadı.
Dany ve Amrabat da bu yüzden "kötü" transfer değil, ama "riskli" transferler bana göre.
Amrabat sol acik yahu![]()
Ben Amrabat'tan bi performans beklemiyorum. Hatta kendisini de fazla sevmiyorum . Ama gelsin, bulunsun kadroda. Çeşit olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
+1'e Ceyhun diyorlar
Bence yiğitKiralık gidebilir.
Fatih Terim nedense çok istiyor Amrabat'ı.Bana gereksiz ve anlamsız geliyor bu ısrar.O yüzden paraya kıyılıp alınmış olabilir Amrabat.Resmi açıklama gelince görürüz fiyatı.
Yalandır bence ne 7.5 milyon euro ne de Ceyhun'u verdiğimize inanıyorum
Eboue GS'da hiç bir maçta sağ açık oynamadı ortada oynadı ama sağ açıkta oynamadı maçın gidişatına göre sonradan yer değiştirmiş olabilir o ayrı. O da Hamit gibi çok yönlü bir oyuncu ama asıl mevkisi sağ bek ve bu sene özellikle ilk 10 haftadan sonra hep sağ bekte oynadı.
8 milyon euro + Ceyhun oha diyorum sadece.
Sugar Daddy başkan...
Bir kaç maçta 2. yarı Eboue sağ kanat oynadı Sabri ile değişmeli. Hazırlık maçında bir kere sol kanat oynadı ve kalan maçların hepsinde sağ bekti.
GS ilk 7.5 milyonluk teklifi yaptığında A.Albayrak paranın kulüpten çıkmayacağını hepsini ayarladığını söylemişti yine ona benzer bişey yapılmış olabilir.
pinodur o +1 bence