Sayfa 807 / 1204 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
24,181 ile 24,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Bu gece açıklayıverirler ya da yarın sabah açıklanır antrenmana çıkar Çalışmasa bile dolanır ortalıkta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Başlığa yazamadı ya bir türlü ona ayar oldu Cihan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Başlığa yazamadı ya bir türlü ona ayar oldu Cihan.
    He valla

GSTV ‏@tvgalatasaray
    Hamit Altıntop'un kampa katılışı, Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve yıldız futbolcunun görüşleri 00.00 bülteninde GSTV'de.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Wiki'de de Amrabat Galatasaray'da oynuyor görünüyor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nordin_Amrabat
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Nordin_Amrabat

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    He valla

GSTV ‏@tvgalatasaray
    Hamit Altıntop'un kampa katılışı, Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve yıldız futbolcunun görüşleri 00.00 bülteninde GSTV'de.
    Remi ağızlardan gstv den çıktı transfer yazabilirsin
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    wiki'deki değiştir butonundan biri değiştirmiştir abi bu sitedeki yazılara pek güvenmiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hayırlı uğurlu olsun Hamit. Özellikle Türk olması açısından çok iyi oldu bu transfer.

wiki sürekli değiştirilebilen bir site. Güvenilir değil yani.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wikipedia'ya girip messi'yi gümüşhane'ye getirebilirsiniz bir süreliğine , wikipedia güvenilir bir kaynak değil.

he amrabat galatasarayda mı o başka mevzu sadece wikipedia'ya güvenilmeyeceğini öğrenmeniz açısından bir bilgi paylaşımı yapayım dedim , haddimi aştıysam affola.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

altan tanrıkulu gibi oldun hocam gerçi amrabat kesin süleyman hurmada galatasaray'a hayırlı olsun demiş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat ve burak"da gelirse ki amrabat geldi hamit"te geldi zaten yuzyilin kadrosunu kurduk desem yeterlidir. burak gelirse çilege inan gerek yok elimizde cok oyuncu var onlari bi elden cikartmak lazim

baros-pino-riera kesin yolcu olmasi lazim sercan ve yigit kiraya vermemiz lazim. yada onlarida yollamak lazim

burakda gelirse forvet bollugu oldu elimizde elmander-burak-umut-necati o yuzden sercana gerek yok altyapidan ismail berk vesaire geliyor

ortasahada yigit ve aydinada gerek yok zaten emre-culio-engin alternatif olcak ha belki aydin kalabalir elimizde. yigiti yollamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yiğit ne kadar sakatlandı ? herkes yollayalım diyor ama sakat adam yollanmaz ki

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    serçe parmağı mı ne kırılmış yahu önemli bir sakatlık değil o kadar.

Riera'nın gidiceğini sanmıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    serçe parmağı mı ne kırılmış yahu önemli bir sakatlık değil o kadar.
    anladım hocam ben böyle voleybol oynayıp sakatlanmasına çok tepki gelince , devreyi falan kapattı sandım , teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    sakat adam tabiki yollanmaz ama amrabat-culio-engin-emre-aydin"i kesmesi cok cok cok zor.

Yuzler Guluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sakat adam tabiki yollanmaz ama amrabat-culio-engin-emre-aydin"i kesmesi cok cok cok zor.
    zor ona birşey demiyorum da uzun sakatlığı varsa yollanmaz değil zaten yollayamazsın kim niye kiralasın onu demeye çalışmıştım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Yiğit ve Sercan kesinlikle kiralanmalı ya Süperlige yeni çıkan takımlara ya da Bank Asya'da büyük oynayan takımlardan birine , seneyede Culio , Engin , Aydın'dan biri gönderilir büyük ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adamin dibi ya abdurrahim baskan elindeki hamitin sozlesmesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Yiğit ve Sercan kesinlikle kiralanmalı ya Süperlige yeni çıkan takımlara ya da Bank Asya'da büyük oynayan takımlardan birine , seneyede Culio , Engin , Aydın'dan biri gönderilir büyük ihtimalle.
    culio gider kendisinin bu sene bizde olmasını bile anlamıyorum dümdüz oyuncu alternatifin alternatifi olur anca

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    culio gider kendisinin bu sene bizde olmasını bile anlamıyorum dümdüz oyuncu alternatifin alternatifi olur anca
    Fena oyuncu değil ama artık kalitesi her yıl artan ve büyük hedefler içinde olan Galatasarayımız'da yer bulamaz bu sezon yerine göre katkı sağlar gerektiği yerde sonra sezon sonu karlı bir şekilde satılır çünkü geldiğinden bu yana performansı attı kendisini zaten 2 Mn € ' ya aldık.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Culio bence kaliteli bir oyuncu. Kadro derinliği açısından kadroda bulunması gerekir, ben şahsen çok beğeniyorum hem mücadeleci hem teknik. İlk geldiğinde maç içerisinde mal mal bakan Emre'ye eliyle boş alanı gösterip koşsana dedikten sonra attığı pas lider bir oyuncu olduğunu göstermişti. Engin'in de hakkını yemeyin bu sene en beğendiğim isimlerin başındaydı, jubilesine kadar GS'da görmek istediğim isimlerden biri agresif bir yapısı olmasına rağmen arkadaşlarıyla uyumu ve abiliği çok güzel.

Şahsen takımdan bir an önce gönderilmesini istediğim oyuncular; Baros, Riera, Pino, M.Batdal, Serkan K. Kiralık olarakta Yiğit ve Sercan.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Culio bence kaliteli bir oyuncu. Kadro derinliği açısından kadroda bulunması gerekir, ben şahsen çok beğeniyorum hem mücadeleci hem teknik. İlk geldiğinde maç içerisinde mal mal bakan Emre'ye eliyle boş alanı gösterip koşsana dedikten sonra attığı pas lider bir oyuncu olduğunu göstermişti. Engin'in de hakkını yemeyin bu sene en beğendiğim isimlerin başındaydı, jubilesine kadar GS'da görmek istediğim isimlerden biri agresif bir yapısı olmasına rağmen arkadaşlarıyla uyumu ve abiliği çok güzel.

Şahsen takımdan bir an önce gönderilmesini istediğim oyuncular; Baros, Riera, Pino, M.Batdal. Kiralık olarakta Yiğit ve Sercan.
    Benim gönderilmesini düşündüklerim ; Serkan Kurtuluş , Yiğit (Kiralık) , Riera , Kazım , Pino , Anıl Dilaver (Kiralık veya Altyapı) , Baros , Mehmet Batdal , Sercan Yıldırım (Kiralık)

Kazım'ın WestHam'a gittiği söyleniyor fakat resmi birşey yok onunda bonservisinden 3-5 kazanmaya bakmalıyız.

Riera , Pino , Baros , Serkan , Batdal = 10 Mn € etse çok büyük kar ederiz , sırf Baros zaten en az 5 Mn €

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim gönderilmesini düşündüklerim ; Serkan Kurtuluş , Yiğit (Kiralık) , Riera , Kazım , Pino , Anıl Dilaver (Kiralık veya Altyapı) , Baros , Mehmet Batdal , Sercan Yıldırım (Kiralık)

Kazım'ın WestHam'a gittiği söyleniyor fakat resmi birşey yok onunda bonservisinden 3-5 kazanmaya bakmalıyız.

Riera , Pino , Baros , Serkan , Batdal = 10 Mn € etse çok büyük kar ederiz , sırf Baros zaten en az 5 Mn €
    biz baros u zaten 5 e aldık nereye en az 5 keşke etsede o adamlardan 4-5 m € toplasak yeter bize

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Evet Kazım'ı unutmuşum, ilk başta onun gitmesi lazım. F.Terim agresif oyuncuları sever ama Kazım agresiflikten ziyade sorunlu ve bencil bir oyuncu. Türk Balotelli desek yeridir (karakter olarak) ama aynı yeteneklere sahip olmadığı için nazını çekmenin bir anlamı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kazim Westham ile anlasti diye biliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Baros en az 5 mn mi ? Bu performansla mı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kesinlik kazandırılmadı ve sözleşmesi bizle devam ettiği için sanırım ya temsili bir bonservis öderler ki bence 3e 5e bakmadan ne olursa olsun bir miktar para alınmalı ya da serbest bırakırız öyle sözleşme imzalarlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Baros en az 5 mn mi ? Bu performansla mı
    Hocam Dia o performansla Katar takımlarına 4 Mn € ' ya transfer oldu saygılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baroş her geçen maç daha da antipatikleştiriyor kendini. Bir zamanlar King'di ama artık çok düştü. En ufak temasta düşmeler, kendini atmalar, haksız olduğunu bile bile hakeme kızmalar vs. Gitmesi en iyisi. Takıma zarar veriyor artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hocam Dia o performansla Katar takımlarına 4 Mn € ' ya transfer oldu saygılar
    Dia'nın yaşı genç ve Dia sakatlık peşini bıraksa bişeyler yapabilirdi.Şans bulduğunda da bişeyler yaptı.

Aleyküm Selam.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri