Hamit fener'den 4 milyon isterken bizde nasıl bu rakama ikna olmuş şaşırmamak elde değil![]()
sordunmu hamite kaç istedin fenerden diye
Beyler şu Hamit-Fener muahbbetini hortlatmasak olmaz mı her sayfada?
Yok hocam boşver en iyisi oldu böyle o durumda da Amrabat'ı alamayacaktık ha , Necati ile sözleşme yenilemesen mesela Burak'ı alsan onun yerine Elmander'e partner Robinho alsan yine Amrabat alsan neyse![]()
Çok uçtum ama
![]()
![]()
Riera , Pino , Baros kesin yolcu.
Dany , Culio yedek
Muslere, Eboue , Ujfa (Dany) , Melo , Amrabat (Culio) , Elmander
Hamit antrenmanda ntvspordan izleyebilirsiniz.
gerçek bir sağ kanat ve daha iyi bir sol bek alırdık yabancı sınırı olmasa. Ama Balta'dan iyisini bulamayız. Sağa da hamit-umut-burak-sabri bi şekilde doldururuz. Melo da gelsin transfer bitsin oh mis![]()
beyler o değilde amrabat kayseri'ye dönmemek için olimpiyatlara gitti, şimdi bize katılamayacak.![]()
Ben hiç öyle bir haber okumadım 4 m istedi diye.Dipnot ben sakinim.
Tepkim hamit babanın oğlu sanki onun ağzından kesin yazı yazıyorsun yok 4 istemişte onun altına gsye gelmiş amaç ne dostum hem aslı olmayan iddalar ortaya atıyorsun sonrada sakin ol diyorsun
@Salvio
$ değil €uro![]()
Abdürrahim reis:Burak'ı Trabzonspor kampından değil,başka bir takımın kampından aldık.
Abdürrahim Albayrak, Melo sorusundan çok fena kaçtı. Pürüz var gibi geldi bana.
Bırak tutmasın hocam Allah Allah biz onun o hallerini ve Galatasaraylılığını seviyoruz zaten![]()
hamit hayirli olsun hamit icin deger.
Melo şart, dandik oyunculara ne paralar verildi, bir dünya yıldızına bu para da verilir, yeter ki oynasın.
Melo'da sorun yok bence.
bencesi sencesi yok ilk yapılması gereken transfer daha yapılmadı.umarım alırız.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
A Milli Takım'ın Hamburg'da forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan Töre, sezon başlamadan Alman ekibinden ayrılabilir.
20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Bundesliga'da küme düşmekten kıl payı kurtulan Hamburg'un formasını 22 lig maçında giymişti. Goal.com'un özel haberine göre Hamburg'un teknik direktörü Thorsten Fink, Gökhan'ın son zamanlardaki tavırlarından şikayetçi ve genç futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Fink'in takımdan göndermeyi düşündüğü diğer iki isim ise Maximilian Beister ile Son Heung-Min.
Transfer bütçesini yükseltmek isteyen Hamburg, Chelsea'nin bir sonraki transferinden yüzde 50 pay alacağı Gökhan için 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirledi. Genç yıldız için Galatasaray'ın yanı sıra Rubin Kazan'ın da teklif yapabileceği söyleniyor.
Goal.com
Ben Sercanı çok beğeniyorum keşke gelse ama gelmek istemez bence ilk terhici Türkiye olmaz yani.
Çok güldüm buna, yapan ciddi güzel yapmış
![]()
Burak Yılmaz'ın 5 milyon euro serbest kalma ücretinin yatırıldığı borsayı bildirildi.Son dakika Ligtv.