Sayfa 809 / 1204 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
24,241 ile 24,270 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Onun cezası var benim bilidğim
    Ne cezası ya, kazım westham'la antremanlara çıkiyo resmi açıklama yok. Canları isteynce açıklar bizimkiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hamit fener'den 4 milyon isterken bizde nasıl bu rakama ikna olmuş şaşırmamak elde değil

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

sordunmu hamite kaç istedin fenerden diye

Beyler şu Hamit-Fener muahbbetini hortlatmasak olmaz mı her sayfada?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O değilde Burak gelmeseydi ne güzel Robinho'yu alacaktık
    Yok hocam boşver en iyisi oldu böyle o durumda da Amrabat'ı alamayacaktık ha , Necati ile sözleşme yenilemesen mesela Burak'ı alsan onun yerine Elmander'e partner Robinho alsan yine Amrabat alsan neyse Çok uçtum ama

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuan 11 yabancımız var sanırım.

Muslere
    Eboue
    Ujfa
    Danny
    Culio
    Riera
    Melo
    Pino
    Amrabat
    Baros
    Elmander
    Riera , Pino , Baros kesin yolcu.

Dany , Culio yedek

Muslere , Eboue , Ujfa (Dany) , Melo , Amrabat (Culio) , Elmander

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ne cezası ya, kazım westham'la antremanlara çıkiyo resmi açıklama yok. Canları isteynce açıklar bizimkiler.
    kapa açıklamamanın cezası var yanlış anladın sen

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    sordunmu hamite kaç istedin fenerden diye
    Ali yıldırım burası katar değil dememiş mi? 4 m istemıs. Öyle söyleniyo valla FB'liler bunu gururla söyluyo. Dipnot, biraz sakin ol.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kapa açıklamamanın cezası var yanlış anladın sen
    Yok elbet açıklanacakta, bende antremana çıkamaz anladım. Şimdi anladım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit antrenmanda ntvspordan izleyebilirsiniz.

gerçek bir sağ kanat ve daha iyi bir sol bek alırdık yabancı sınırı olmasa. Ama Balta'dan iyisini bulamayız. Sağa da hamit-umut-burak-sabri bi şekilde doldururuz. Melo da gelsin transfer bitsin oh mis

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Real Madrid CF profesyonel futbolcularından Hamit Altıntop ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
    Fatih terim faktörü devreye girmiş durum çok net

20,000 * 45 = 900.000

3.8 m $ yıllık

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

beyler o değilde amrabat kayseri'ye dönmemek için olimpiyatlara gitti, şimdi bize katılamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

beyler o değilde amrabat kayseri'ye dönmemek için olimpiyatlara gitti, şimdi bize katılamayacak.
    Ne kadar duracak ki olimpiyatlarda ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ali yıldırım burası katar değil dememiş mi? 4 m istemıs. Öyle söyleniyo valla FB'liler bunu gururla söyluyo. Dipnot, biraz sakin ol.
    Ben hiç öyle bir haber okumadım 4 m istedi diye.Dipnot ben sakinim.

Tepkim hamit babanın oğlu sanki onun ağzından kesin yazı yazıyorsun yok 4 istemişte onun altına gsye gelmiş amaç ne dostum hem aslı olmayan iddalar ortaya atıyorsun sonrada sakin ol diyorsun

@Salvio

$ değil €uro

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdürrahim reis:Burak'ı Trabzonspor kampından değil,başka bir takımın kampından aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abdürrahim Albayrak, Melo sorusundan çok fena kaçtı. Pürüz var gibi geldi bana.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Abdürrahim Albayrak, Melo sorusundan çok fena kaçtı. Pürüz var gibi geldi bana.
    Ben pürüz falan olduğunu düşünmüyorum. Abdurrahim Albayrak ağzını tutamayan bir yöneticiydi artık ağzını tutmayı öğrenmiş sadece bu kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bırak tutmasın hocam Allah Allah biz onun o hallerini ve Galatasaraylılığını seviyoruz zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit hayirli olsun hamit icin deger.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Bırak tutmasın hocam Allah Allah biz onun o hallerini ve Galatasaraylılığını seviyoruz zaten
    Biz severiz ama yönetim için sıkıntı oluşturabiliyor Geçen sene çok sıkıntı yaşandı bu konularla ilgili KAP'a bildiriler olsun ücret konusunda artış olsun falan yoksa ben de çok severim Abdurrahim Albayrak'ı o heyecanı hele öldürür beni yani

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Melo şart, dandik oyunculara ne paralar verildi, bir dünya yıldızına bu para da verilir, yeter ki oynasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Melo'da sorun yok bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bencesi sencesi yok ilk yapılması gereken transfer daha yapılmadı.umarım alırız.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    bencesi sencesi yok ilk yapılması gereken transfer daha yapılmadı.umarım alırız.
    Hocam İnşallah alırız bir o kaldı zaten sonrası çileğe falan gerek yok müthiş ve çok dengeli bir kadro oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

A Milli Takım'ın Hamburg'da forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan Töre, sezon başlamadan Alman ekibinden ayrılabilir.

20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Bundesliga'da küme düşmekten kıl payı kurtulan Hamburg'un formasını 22 lig maçında giymişti. Goal.com'un özel haberine göre Hamburg'un teknik direktörü Thorsten Fink, Gökhan'ın son zamanlardaki tavırlarından şikayetçi ve genç futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Fink'in takımdan göndermeyi düşündüğü diğer iki isim ise Maximilian Beister ile Son Heung-Min.

Transfer bütçesini yükseltmek isteyen Hamburg, Chelsea'nin bir sonraki transferinden yüzde 50 pay alacağı Gökhan için 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirledi. Genç yıldız için Galatasaray'ın yanı sıra Rubin Kazan'ın da teklif yapabileceği söyleniyor.

Goal.com

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    A Milli Takım'ın Hamburg'da forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan Töre, sezon başlamadan Alman ekibinden ayrılabilir.

20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Bundesliga'da küme düşmekten kıl payı kurtulan Hamburg'un formasını 22 lig maçında giymişti. Goal.com'un özel haberine göre Hamburg'un teknik direktörü Thorsten Fink, Gökhan'ın son zamanlardaki tavırlarından şikayetçi ve genç futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Fink'in takımdan göndermeyi düşündüğü diğer iki isim ise Maximilian Beister ile Son Heung-Min.

Transfer bütçesini yükseltmek isteyen Hamburg, Chelsea'nin bir sonraki transferinden yüzde 50 pay alacağı Gökhan için 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirledi. Genç yıldız için Galatasaray'ın yanı sıra Rubin Kazan'ın da teklif yapabileceği söyleniyor.

Goal.com
    Artık bu sezon abartı olur ama , Sercan ve Gökhan'ı kaçırmamız lazım.

Gökhan gelecek ise Aydın veya Culio 'dan biri gönderilecek (Yiğit zaten kiralanmalı)

Ben Sercanı çok beğeniyorum keşke gelse ama gelmek istemez bence ilk terhici Türkiye olmaz yani.

Çok güldüm buna, yapan ciddi güzel yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Yılmaz'ın 5 milyon euro serbest kalma ücretinin yatırıldığı borsayı bildirildi.Son dakika Ligtv.

Mesaj Yetkileri