gs ile oynuyorum ilk sezon kerlonun satış fiyatı 2.5 euro hemen aldım
gs ile oynuyorum ilk sezon kerlonun satış fiyatı 2.5 euro hemen aldım
paylaşım için saol
bilmiyenler için çok yararlı bir çalışma ellerine sağlık![]()
Bu programı hiç kullanmadım. Pekde merak etmiyorum açıkcası. Fiyatlara kendim bakıp, yetenekli oyuncular bulmak FM'nin ayrı bir zevkidir. Bu kolaylıklar bana göre değilAma yinede paylaşımın için teşekkürler
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ben kullanmıştım bu programı ve yararlı bir program bana göre.Belki de kolayı sevdiğimdendirOriginally Posted by LaKe
![]()
![]()
kesinlikle ilk gördüğümde indirdim ama bi türlü çalıştıramamıtım gerçi fazla da denemedim ama olsun genede çok saol işime yarıcakOriginally Posted by ZiD4n3
Sağolasın kardeş
benim para birimim dolar scuotta yazanın tam iki katını werdiğimde kabul ediyorlar iki katından 1-2 mlyn az werirsem kabul etmiyolar
2-3 kişi hile dedi diye kullanmıcak değilim yani!
Bildiğim bir şeydi.. Ama bilmeyenler öğreeenmiş olur...
SAollasın PaylaŞım İçin![]()
saol kardeş valla iyi işimise yarıcak
gercekten gusel bır program ellerıne saglık kardesım
scouttaki satış fiyatı u.k pound(ingiliz sterlini) yani doların tam 2 katı kadar fazla para werceksiniz.
bu FM 6.0.3 ile uyumlu versiyondur.
sadece 6,0,3de mi çalışıyor??
peki arkadaşlar ben bi yama yükledim yama için de doğru fiyatları gösterir mi???
ya bende sole bi hata veriyo neden acaba....bende 6.0.3 yüklü..scouttan load yapmaya kalktigimda access violation at adress 004BACD6 in module "FMScout.exe".Read of adress 0000000C yazıyo azılmıyor..ne yapmalıyım..