Gülüp geçin. Kafaya takmaya değmez![]()
Gülüp geçin. Kafaya takmaya değmez![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak'a istikbalini kazandıran Trabzonspor değil mi?
Galatasaray'a gidişi istikbal için değil hedeflerini gerçekleştirmek için olabilir. Mesela bu sezon Şampiyonlar Liginde oynama hedefi gibi. O yüzden geleceğimi kurtarıyorum lafı bence de olmamıştır.
Bunun yanında elin adamı Galatasaray'dan ayrılılıp 10 takım gezdikten sonra Fenerbahçe'ye gidince kin besliyorsunuz. Nasıl olur da Fenerbahçe'ye gider?
Beşiktaş'da ve Fenerbahçe'de tutunamayan Burak'ı Türkiye'nin starı yapan Trabzonspor'un hiç sitem hakkı yok mu?
.........................Şener: Galatasaray ile dostluğumuz bitti
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili "sert ve ağır" sözler sarfetti. 14/07/12 13:15
Sadri Şener "Burak transferi sonrası Galatasaray ile dostluğumuz bitti. Dost kalmamız daha önemliydi. Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır" dedi.
Şener "Bizden 100 Burak gider ama Galatasaray 1 tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz daha. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var; sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray'a pek yakışmıyor bunlar. Ben Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum; o benim yanılgım oldu. Demek ki Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir-iki ders daha eklemek lazım" şeklinde konuştu.
DHA
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Buraya girip yorum yapmak adetim değildir, bilirsiniz.
Burak benim bildiğim bir kaç kez demeç verdi yurt dışında oynamak istiyorum diye.Ceyhun, Selçuk, Engin Baytar, Umut ve son olarak Burak.Biraz empati yapmayı deneyin.
Çok değil, yakın tarihe bir dönüp bakın Ali Turan'ı, Mustafa Sarp'ı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın kafalarının nasıl karıştırılıp ortada bırakıldığını..Bunları bir araştırın bilmiyorsanız bile.Medyada çok adı geçmemesine rağmen Alper Potuk için Halil Ünal yorumu:
"Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor tekliflerini ilettiler. Sanırım Galatasaray oyucunun kendisiyle görüştü" diye konuştu.
(Hürriyet)
Ve son olarak Amrabat.Biraz dobra olmayı deneyin ya.Bu kafayla olmaz.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Saydığınız isimlerin hiç birisi ortada bırakılmadı, Sezer istendi ama alınmadı/alınamadı. Ufuk, hala yedek kalecimiz. Mustafa 2 sezonda ligde 51 maç forma giydi, Ali Turan sözleşmesi biterken alındı, gerekli şanslar Rijkaard tarafından verildi ama iyi kullanamadı ve gönderildi.
Ben ortada bırakılmadığını söyledim ve açıkladım Sezer istendi, görüşüldü, teklif sunuldu ama anlaşılamadı. En azından bizim basından bildiğimiz bu. Bence bizim insanlarımız transfer konusunda fazla heyecanlı, pek düşünmeden daha doğrusu sadece karşı tarafı yermek için uğraştığından oluyor bunlar. İllegal birşey yapılsa cezasız kalmaz, herkes içini ferah tutsun.