Sayfa 812 / 1204 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
24,331 ile 24,360 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, ilk yazdığımı dikkatle okursan yapılan transferleri eleştirmedim ve maddiyatı da ağzıma hiç almadım; sadece bir bölgede yığılma olurken, diğer bölgelerin unutulduğundan bahsettim. Belki de unutulmuyordur da, hocanızın bu yönde bir talebi olmuyordur.

Aslına bakarsan, senin söylediklerin sezon içerisinde görebileceğimiz şeyler. Mesela Hamit sağ beke değil, orta sahaya alındı; ama sağ bekte de oynama özelliği var, doğru. Bunu zaten her takım kendi içinde halletmeye çalışıyor. Bir futbolcu sakatlandığında ya da cezalı duruma düştüğünde yerine o bölgenin devşirmesi de geçebiliyor. Bu yönden bakarsak söylediklerinde haklısın.

Son olarak, alternatifin önemini belirttim; fakat bir bölgeye 5 tane transfer yapılırken diğer bölgelere adam alınmasın da demedim. Bence, sen ilk yazdığımı bir daha oku!
    hangi bölge yahu?

forvetten bahsediyorsan açıklamadım mı?

sercn- mehmet batdal hiçbir şekilde( mehmet batdal kim yahu? oldu olacak anıl dilaver falan yazın. bir maç oynadı veya oynamadı) düşünülmüyor.

baros gidici.

umut bulut takımın en kritik adamlarından elmander'in performansını artırmak, sezon içinde onun olmadığı maçlarda takım savunmasının istikrarını sağlamak için, çok GEREKLİ bir transfer olarak alındı.

burak yılmaz geçen sezonun en büyük eksiklerinden son vuruş sıkıntısını gidermek için alındı. baros, necati, (sercan'ı bilmemneyi geçtim) bunlar son vuruş yapamayan adamlar, necati zaten o tip bir adam değil, baros da eski yeteneklerinden çok uzakta.

başka daha önemli hangi bölgeye transfer gerekli ki?

istenilen bütün transferler yapıldı neredeyse.

sağ kanat ve sol kanatta biraz eksiklik vardı, birine çift yönlü çok tempolu hamit alındı, diğerine geçen sezonki yine en büyük eksiklerden biri olan delici, dribblingçi adam amrabat alındı.

ortada selçuk-melo yedekleri en başta culio( ki sezon içinde oynadığını çok göreceğiz, selçuk ve melo'nun dinlenmesini sağlayarak performanslarını artıracak) ceyhun, yekta rotasyondaki diğer isimler. yine hamit-engin-emre üçlüsünden ilk 11'de ortalama 1'inin oynadığını düşünürsek hamit başta olmak üzere engin ve biraz da emre de göbeği yedekleyebilen isimler(sistem 442 anlamışsındır)

bir başka eksik, tandemdeki rotasyondu belki biraz. bence aslen semih-ujfa cl seviyesinde değil zaten, ama semih'te ısrar edilecek. etkisiz rotasyon elemanı servet gitti zaten. dany alındı çok ucuza türkiyedeki en iyi stoperlerden, gelişme potansiyeli olan bir adam. ujfa-semih-dany stoperde hep göreceğimiz isimler. gökhan zan geçen sezon çok çok formdaydı semih şapkadan çıkmasa çok iyi bir sezon geçirebilirdi aslında. inanılmaz fit durumda, çok iyi çalışıyor güçlenmiş durumda. 2 elemanlık yer için 4 oyuncu. yetersiz diyen var mı? hakan balta stoperde de çok iyi onu da say(zira onu yedekleyen adam sayısı da çok fazla)

orta sahada kanat rotasyonu riera aydın yiğit emre çolak. engin 11 değişmeli oynayacak.

sağ bek/ve rotasyonu dediğim gibi tsl'nin açık ara en iyisi.

nerede elzem bir eksik var şimdi bu kadroda?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hangi bölge yahu?

forvetten bahsediyorsan açıklamadım mı?

sercn- mehmet batdal hiçbir şekilde( mehmet batdal kim yahu? oldu olacak anıl dilaver falan yazın. bir maç oynadı veya oynamadı) düşünülmüyor.

baros gidici.

umut bulut takımın en kritik adamlarından elmander'in performansını artırmak, sezon içinde onun olmadığı maçlarda takım savunmasının istikrarını sağlamak için, çok GEREKLİ bir transfer olarak alındı.

burak yılmaz geçen sezonun en büyük eksiklerinden son vuruş sıkıntısını gidermek için alındı. baros, necati, (sercan'ı bilmemneyi geçtim) bunlar son vuruş yapamayan adamlar, necati zaten o tip bir adam değil, baros da eski yeteneklerinden çok uzakta.

başka daha önemli hangi bölgeye transfer gerekli ki?

istenilen bütün transferler yapıldı neredeyse.

sağ kanat ve sol kanatta biraz eksiklik vardı, birine çift yönlü çok tempolu hamit alındı, diğerine geçen sezonki yine en büyük eksiklerden biri olan delici, dribblingçi adam amrabat alındı.

ortada selçuk-melo yedekleri en başta culio( ki sezon içinde oynadığını çok göreceğiz, selçuk ve melo'nun dinlenmesini sağlayarak performanslarını artıracak) ceyhun, yekta rotasyondaki diğer isimler. yine hamit-engin-emre üçlüsünden ilk 11'de ortalama 1'inin oynadığını düşünürsek hamit başta olmak üzere engin ve biraz da emre de göbeği yedekleyebilen isimler(sistem 442 anlamışsındır)

bir başka eksik, tandemdeki rotasyondu belki biraz. bence aslen semih-ujfa cl seviyesinde değil zaten, ama semih'te ısrar edilecek. etkisiz rotasyon elemanı servet gitti zaten. dany alındı çok ucuza türkiyedeki en iyi stoperlerden, gelişme potansiyeli olan bir adam. ujfa-semih-dany stoperde hep göreceğimiz isimler. gökhan zan geçen sezon çok çok formdaydı semih şapkadan çıkmasa çok iyi bir sezon geçirebilirdi aslında. inanılmaz fit durumda, çok iyi çalışıyor güçlenmiş durumda. 2 elemanlık yer için 4 oyuncu. yetersiz diyen var mı? hakan balta stoperde de çok iyi onu da say(zira onu yedekleyen adam sayısı da çok fazla)

orta sahada kanat rotasyonu riera aydın yiğit emre çolak. engin 11 değişmeli oynayacak.

sağ bek/ve rotasyonu dediğim gibi tsl'nin açık ara en iyisi.

nerede elzem bir eksik var şimdi bu kadroda?
    Uzun uzun yazmana gerek yoktu, beklerden bahsettim ben.

Culio, Riera, Hamit gibi orta saha özellikli futbolcularınız beklerde de oynayabiliyorsa zaten sorun yok; ama bir H.Balta veya Eboue kadar verim sağlar mı, o tartışılır.

Benim anlatmak istediğim, devşirme değil; o bölgenin adamı olan yedeklerinizin yetersiz oluşuydu. Sabahtan beri anlatmak istediğim buydu; fakat ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın söylemek istediğimi.

Sabri'yi, hatta Ujfalusi'yi ve Dany'yi sağ bek için iyi bir yedek olarak görebiliriz de, Çağlar için aynı şeyi düşünmüyorum. Culio ve Riera sol beke yeter diyorsan ona sözüm yok; ama kalacaklar mı takımda acaba, daha o belli değil.

Forvete, 3-4 tane transfer yapılıyorsa eldekilerden de bir o kadarı gidici demektir, onda anlaştık zaten.

Nesil
    2006
    Yer

Uzun uzun yazmana gerek yoktu, beklerden bahsettim ben. Culio, Riera, Hamit gibi orta saha özellikli futbolcularınız beklerde de oynayabiliyorsa zaten sorun yok; ama bir H.Balta veya Eboue kadar verim sağlar mı, o tartışılır. Benim anlatmak istediğim, devşirme değil; o bölgenin adamı olan yedeklerinizin yetersiz oluşuydu. Sabahtan beri anlatmak istediğim buydu; fakat ya ben anlatamadım ya da sen anlamayamadın söylemek istediğimi. Sabri'yi sağ bek için iyi bir yedek olarak görebiliriz de, Çağlar için aynı şeyi düşünmüyorum. Söylediğim şey sol ve sağ bek. Sağ beki de geçtim, sol bek. Forvete, 3-4 tane transfer yapılıyorsa eldekilerden de bir o kadarı gidici demektir, onda anlaştık zaten.

şöyle de bakmak lazım biraz.

fm'deki gibi beğenmediğimiz adamı pat diye yollamak gerçek hayatta mümkün olmuyor. klüplerin finans dengeleri çok hassas, çok dikkatli korunmak zorunda. oyun olmadığı için risk var yani .

misal yiğit gökoğlan alındı bildiğin fos adam. ama 3-5 milyon yatırım var söz konusu. yekta kurtuluş mesela fos olmasa da verimsiz kalan bir adam. çağlar birinci türk olarak kalburüstü bir sol bek, geldiğinden beri sakat, verim alınamadı.

şimdi biz rotasyona adam alacağız diye as oyuncunun kalitesine çok yakın bir adam almak istersek bu riskli bir yatırım olur. forvet için daha düşünülebilir bir durum ama sol bektir sağ bektir bunlar daha istikrarlı mevkiler ve zaten sakatlık oranı daha düşük mevkiler. sen mesela sol bekin hakan balta ise ya çok genç potansiyelli yabancı bir sol bek bulmalısın ya da çağlar'dır, hasan ali kaldırımdır bu gibi adamları rotasyona rekabete sokarsın. ya da yabancı bir as adam alırsın hakan balta'yı hem sol bek hem stoper yedeği olarak tutarsın. ama yabancı kontenjanı olayı var, sağ bekte eboue ile yaptığımız gibi bir şeyi sol bekte de yapmak lüks olur. olmaz yani.

culio'dan aslında bence mükemmel bir sol bek yaratılabilir. bir kere ciğersiz bir adam acayip enerjili, özverili. agresif, sert ve güçlü bir adam. müthiş hücum bindirmeleri seyrederiz, top ayağına çok yakıştığı için pas yapabildiği için hücum yönünden harika ötesi olur sol bek için. defansif bilgisi hakan balta kadar üst düzey olmasa da yine belli bir seviyenin üstünde olduğu için hiç öyle hata yapan adam kaçıran bir adam da olmaz.bence culio sol bek için biçilmiş kaftandır.

dediğim gibi rotasyona alınacak adamlar ya böyle umut bulut gibi ucuz maliyetli risksiz, kiralık transferler olabilir, ya da direk forma şansı bulamayacağını önceden bilip kabul eden genç yetenekler almakla olur. yani seviye meselesi, ayrıca kontenjan meselesi. çok zengin, kısıtlamaya tabi tutulmayan bir takım değiliz. o yüzden bence ufak tefek 1 veya 2 tane rotasyon elemanı olarak transfer daha yapılırsa kusursuz olacak bu t. sezonu. ama mesela forvete yok çilekmiş sarışınmış bir adam daha alınırsa o abartı olur yanlış olur. yapılacağını da sanmıyorum burak geldikten sonra...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

daha temmuzun 14 ündeyiz varsın olsun bi solbek alternatifimiz olmasın önümüzde düz hesap 45 gün var elbet başka oyuncularda rotasyon amaçlı olarak gelebilir veya gelecek vaadeden birileri transfer edilebilir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit,burak,amrabat,melo hepsini varsayiyorum , su an transfere gerek yok yahu bi eldekileri yolluyalim acilen ondan sonra dusunuruz yine transferi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hepsi iyi oyuncular tamam ama amrabat sanki daha iyisi olabilirdi orası için

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hepsi iyi oyuncular tamam ama amrabat sanki daha iyisi olabilirdi orası için
    bence de.

oraya 7-8 milyon avroya amrabat'tan daha iyisi bulunabilirdi.

ama amrabat çok daha risksiz, ne olduğu belli, bu ligde iş yapabileceğini kanıtlamış bir adam. bu çok önemli. ne transferler ne 7-8 milyon eurolar gördük çöpe giden.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@ForCimbom

Nihayet anlaştığımıza sevindim. Söylediklerine de genel olarak katılıyorum. Tespitlerin yerinde. Önemli olan ise, Fatih Terim'in tercihleri olacak tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer

@ForCimbom

Nihayet anlaştığımıza sevindim. Söylediklerine de genel olarak katılıyorum. Tespitlerin yerinde. Önemli olan ise, Fatih Terim'in tercihleri olacak tabii ki.
    eyw.

haklısın fatih terim aslında ayrı bir pencere.

ben iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. en önemlisi, cl'de iddialı olabilecek bir kadro olduğunu düşünüyorum . benim için en zevklisi, önemlisi cl. umarım bu sene güzel maçlar izleriz artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak, Amrabat pazartesi açıklanır artık. Melo'da çarşamba falan açıklanır yüksek ihtimal. Malum KAP sabah 9 akşam 5 haftanın 5 günü çalışıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Eminim ki elimizde Amrabat'tan daha iyi alternatifler (Nene, Assaidi(?), Bastos) vardı ama G.Saray'da oynamak için bu kadar şeyi gözden çıkarması, futbol hayatını riske atması Fatih Hoca'yı baya bir etkilemiş olsa gerek. Ve eminim ki biraz uğraşsak Nene'yi alırdık ama Amrabat'ın Galatasaray için bu kadar iştahlı olması, ligi tanıması gibi faktörler onun seçilmesinde çok etkili oldu.

Sol bek konusuna gelince, orada oynatabileceğimiz 4 tane oyuncu var. Bir transfer oraya olmaz daha. Müsrif olur bence. Hakan'ın alternatifleri Çağlar ve Culio'dur orada. Bir de mecbur kalırsak Riera da var. Culio'dan çok iyi sol bek olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Burak, Amrabat pazartesi açıklanır artık. Melo'da çarşamba falan açıklanır yüksek ihtimal. Malum KAP sabah 9 akşam 5 haftanın 5 günü çalışıyor
    Pazar günü bildirim geldiği oluyor.Sadece tek şirket oluyor ama .GS oluyor genelde

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    Eminim ki elimizde Amrabat'tan daha iyi alternatifler (Nene, Assaidi(?), Bastos) vardı ama G.Saray'da oynamak için bu kadar şeyi gözden çıkarması, futbol hayatını riske atması Fatih Hoca'yı baya bir etkilemiş olsa gerek. Ve eminim ki biraz uğraşsak Nene'yi alırdık ama Amrabat'ın Galatasaray için bu kadar iştahlı olması, ligi tanıması gibi faktörler onun seçilmesinde çok etkili oldu.

Sol bek konusuna gelince, orada oynatabileceğimiz 4 tane oyuncu var. Bir transfer oraya olmaz daha. Müsrif olur bence. Hakan'ın alternatifleri Çağlar ve Culio'dur orada. Bir de mecbur kalırsak Riera da var. Culio'dan çok iyi sol bek olur bence.
    Kesinlikle ama Riera gönderilecek 3 alternatif var yinede bütün sezonu idare edebiliriz diye düşünüyorum tabiki uzun vadede 1 yerli solbek lazım.

Arkadaşlar ben ce melo gelecek çünkü sayın haznedaroğlu şöyle açıklama yapmış....

http://radyospor.com/Futbol/155416/Melo-tamam

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Yahu tamam transferler çok güzel ama Melo ilk adım olmalıydı neyse geç olsun güç olmasın İnşallah Hamit ve Burak gibi Amrabat'ın ve Melo'nunda imza attığını görürüz başka kimselere ihtiyaç yok.

Gelecek vaadeden oyuncu transferi olabilir yinede.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bosuna Demiyoruz AMK alin diye

Amrabat : 2000'de Uefa kupasına sevinen müslüman bir çocuktum.

Amrabat:"Galatasaray'ın 2000 Avrupa Şampiyonu olmasna sevinen Müslüman bir çocuktum.O zaman 13 yaşındaydım.Allah'a şükür Galatasaray'dayım."

Amrabat : Galatasaray'da kalıcı olmak ve kulübün efsaneleri arasına girmek istiyorum. GS TARAFTARI BAMBASKA.

Amrabat : Ailem benden mutlu. Fatih Terim'i utandırmayacağım.

Amrabat: 'Allah'a şükür G.Saray'dayım.'

Amrabat ne zaman dönücek olimpiyatlardan bilginiz var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

amrabat'ta bizim türk oyunculara cekmis bileklerini kessek kani sari kirmizi akiyordur Allah bilir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Amrabat ne zaman dönücek olimpiyatlardan bilginiz var mı?
    Kardeş benim de merak ettiğim konu bu az önce baktım Fas U23 takımı ilk turda Honduras U23 ile eşleşmiş çok rahat geçerler ama diğer eşleşmeleri bilmiyorum.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    amrabat'ta bizim türk oyunculara cekmis bileklerini kessek kani sari kirmizi akiyordur Allah bilir
    Bizim UEFA Kupasını almamıza sevinip Galatasaraylı olmuş olabilir çok mantıklı geliyor bana. Adam Müslüman, Galatasaray bir Türk takımı sonuçta. Ben de bizden sonra UEFA Kupasını Liverpool aldığında onları tutmaya başlamıştım mesela hem bizim aldığımız kupayı aldılar hem final maçı zevkliydi diye O yıldan beri tutarım Liverpoolu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Ünal Başgan felaket bi adam ya

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

haberlede çıkanlar doğru muydu bilmiyorum ama sözleşmesine "5m getiren alır" maddesi koydurduğunuz bir adam için 7m teklif edilmişti sanırım. yani 2m euro sırf "dostluk" bozulmasın, ayıp olmasın diye önerilmişti.

bu mudur dostluk yani? yerler öyle dostluğu. aziz yıldırım içeri atılır atılmaz "kupamızı isteriz" diyen de başkasıydı sanki ha. bir de dostluktan bahsediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo'yu da sayarsak bunun dışında Brezilyalı genç ve geleceğe yatırım olarak bir oyuncu alınıp transferi kapatacağımız söyleniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Neymar olur bence

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bencede Neymar çilek olur gitmişken Gansoyuda muz olarak alırsınız CL de final garanti sonra gelsin kiwiler,portakallar,şeftaliler...

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

İkisine 3 milyon + 2 genç oyuncu verdik mii tamamdır

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe Neymar'ı bitirmiş yattı bizim iş tüh !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Fenerbahçe Neymar'ı bitirmiş yattı bizim iş tüh !
    hocam kaç numara giyecek?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Kardeş benim de merak ettiğim konu bu az önce baktım Fas U23 takımı ilk turda Honduras U23 ile eşleşmiş çok rahat geçerler ama diğer eşleşmeleri bilmiyorum.
    Eşleşme yok. Honduras, İspanya ve Japonya ile aynı gurupta.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri