Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 1. Maç
Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 2. Maç
FA Cup 2. Tur
FA Cup 3. Tur Eşleşmesi
Holek Antrenmanda Sakatlandı
Avrupa Ligi J Grubu'nda Mücadele Edeceğiz
Kupayı da ligi de kazanmak istiyorum. Ancak kupada önemli bir rakiple karşılaşmadığımız sürece yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkmak istiyorum. Avrupa Ligi'nde ise gruptan çıkacak kapasitedeyiz. Sonra da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.
Last edited by ardaskoc : 15.Temmuz.2012 at 16:38
Başarılar dostum güzel başlangıç.
Avrupada yokum demişsin ama gruplardasın![]()
Hocam çok iyi başlangıç yapmışsın devam etmesi dileğiyle![]()
Çek Cumhuriyeti 1. Ligi 4. Hafta
Önemli bir galibiyet aldık ancak iki önemli oyuncumuz sakatlandı ve kaptanımız kırmızı kart gördü. Kweuke'nin sakatlanmasıyla oyuna giren Slepicka 52 dakikaya 4 gol sığdırmayı başardı. Kweuke ve Kadlec tahminen 1 ay kadar aramızda olamaycak ancak yedek oyuncularım da beni etkilemeye başladılar.
Valla bence sen bu istatistiklerle bulduğun korner golüne şükretBeraberlik golünü son dakikalarda yemen trajik olmuş sadece.Başarılar dilerim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İstatistikler kötü olabilir ancak adamlar boş geldiler gerçekten. 2-3 pozisyonda korktum sadece, kesin bu gol dedim zaten bunların 1 tanesi oldu. Neyse çok takılmamak gerekir ben yine de güzel bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Liderlik için bile savaşacak kapasiteye sahibiz. Teşekkürler.![]()
Biraz taktik üzerinde çalışıyorum. Bu mağlubiyet kötü oldu, rakiplerimiz taktiğimizi çözmüş olabilir..
Hem defansı stoper oynatıp ofsayt taktiği kullanmak riskli değilmidir hocam ? Bari Enakarhire'ye Cover (Koruma) verseydin.![]()
Diziliş enteresan olmuş![]()
Önemli olan takım değil oyuncu dizilişidir. Yıllar önce SİR Fergusonda böle başarıyı yakaladı zaten.+