-
14.Temmuz.2012, 22:03
Transferler sıcak sıcak yapılırken söyledim ama arada kaynadı. Siz, biz onu kaptık siz şunu alabildiniz diye durun Dünyaca ünlü bu takımlarımızın transfer çehresi kendi gölgelerinin metre karesi kadar küçük.
Koca koca kulüpler ama Koca Fenerbahçe Ortasahaya 1 senedir Diarra'dan başka adam bulamazken Koca Galatasaray sol kanada 1 senedir Amrabat'ı getiriyor. Dünyada 1 tane Ortasaha ve 1 tane Sol kanat olduğu için bu transferler gerçekleşti mi "Efendim biz bu sene Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyoruz" diyor Yönetici abileriniz
Şunu ciddi olarak söylüyorum gerçekten üzülüyorum. Marka değeri ve futbol değeri yerlerde.Ligin gol kralına Avrupa'dan 1-2 orta sınıf takım dışında talip yok, Dünyaca ünlü diye övündüğümüz takımlara orta sınıf yabancı oyuncular bile gelmiyor ama biz kendi çöplüğümüzde 2 transfer yaptık mı "Bu sene kralız herkesi ezeriz Şampiyonlar Ligini kazanırız"
Sahi Fenerbahçe ve Galatasaray son 10 senede kaç defa Şampiyonlar Ligine katıldı ? Avrupa'da ne yaptı ?
Şu ana kadar söylediklerimi Reklam Arası sayın ve "Biz sizden onu kaptık, siz onu alabildiniz" diye tartışmaya devam edin.
Mesaj Yetkileri