Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.
Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.
eto'o bitmiş.
Oynamayalım o zaman kardeşim ?
Ne gerek var ki ?
Şu tarz yorumlara hastayım zaten o garanti bu garanti biz söyleyince kesin olan birşey olmuyor zaten...
Ancak ben bu söylenenleri bir yerden hatırlıyorum ve malesef sonunuda hatırlıyorum.Bakalım
Ben bir tek sanada kızmıyorum twitter'a gir çok var böyle insanlar yok Los Galacticos Galatasaraymış sen o isen diğerleri nedir ? derler adama.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aykut Kocaman ligi 15 yildir domine ediyoruz diyorsa meliksahin boyle demesi bence normal
Nese konuya gelirsek onceki sayfalardada dedim Dany melonun yerine on libero olabilir arkadaslar demedi demeyin.
Melo kesinlikle alınacaktır.Taraftarın bu denli sevdiği bir adamı almamazlık etmez yönetim![]()
Bende hiç sevmiyorum daha lig başlamadan şöyle garanti diye konuşulmasını.Lig transferlerle kazanılmıyor.Takım olmak önemli.Ne geliyorsa zaten baştan tabiri caizse havalanmalardan geliyor.Geçen sene kadromuzdan ötürü değil bana göre takım uyumu çok iyi olduğu için başarı geldi.
Melo alınmazsa o bölgeye başka bir transfer muhakkak yapılır bence
Arif, şimdi Aykut Kocamanla Melikşah'ı mı kıyaslıyoruz ? Aykut Kocaman dediği için Melikşah'ın da deme hakkı var tabi.
eto'o bitmiş.
Melo'yu almıyorlarsa Xabi Alonso'yu alsınlar. Demesi basit alması zor, süreniz bir buçuk ay.
Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 16:13 Reason: Uygunsuz ifade silindi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 16:13 Reason: Silinen kısımdan alıntı
iyi de arif, herkes biliyor 2000 yilina kadar GS sampiyon oldu. 15 yil mumkun mu sence dominasyondan bahsetmek icin. akil var nizam var, ama son 10 yil yani BJK nin 100. yil sampiyonlugundan sonra hep FB vardi on planda. maalesef ki durum bu, kabul etmek lazim :]
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ey Galatasaray Transfer bölümü gençliği,birinci vazifen Galatasaray'ı yerip Fenerbahçe'yi yüceltmektir![]()
ben aykut hocanin dedigini diyorum son 15 yilda galatasarayin 8 fenerbahcenin 5 sampiyonlugu var
son 10 yila bakalim hadi fenerbahcenin 4, 1 tanesi saibeli galatasarayin 3 hadi saibeliyide saymiyorum 4 sampiyonlugu var bumu ligi domine etmek demek istedigim aykut hoca bunu diyorsa meliksahi birakinda bu yilda biz sampiyonuz desin cok yuklenmeyin![]()
![]()
Arkadaşlar konunun adı transfer haberleri. Şampiyonluk sayımız muhabbetini sohbet alanında devam ettirin lütfen.
Diğer konu hakkında ise isteyen istediği transferi bekleyebilir. Biraz sakin olun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
La şu bölümde bi türlü transfer konuşamıyoruz. Az birbirinize laf atmadan durun ya atcaksanız da burda atmayın. Öyle kimse şampiyonluk garanti, yok çeyrek final falan demesin. Böyle böyle gaza geliyosunuz ilk mağlubiyette teknik heyetin kellesi gidiyor sonra. Kağıt üzerinde ligde ilk 2 garanti, Fenerbahçe'yle çekişiriz. Ama futbol bu büyük konuşmamak lazım. CL'de de üst turlarda gözüm yok UEFA'ya gidelim daha iyi. UEFA'ya gidersek en azından bi yarı final oynama şansımız var.
Screw you guys, I'm goin' home
Hocam yeter artık bütün yorumlarımda birşey buluyorsun nedir bu saçmalık ?
Peki garanti vs. bırakın Aykut Kocaman eğer diyorsa ligin açık ara favorisiyiz vs. öyle mi oluyor bu kişisel bir yorumdur bana görede Galatasaray bu sezonun açık ara favorisi bütünleşmiş bir takımın üstüne eksikler iyi etüt edilmiş ve iyi transfer yapılmış daha da yapılacağı söyleniyor.
Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 19:43
Birgün de şu futbol bölümünde tartışma çıkmasın .