Sayfa 816 / 1204 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
24,451 ile 24,480 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ligde Şampiyonluk garanti , ŞL'de ise çok büyük şanssızlık yaşayıp ölüm grubuna falan düşmezsek üst tur garanti ama Çeyrek Final görürüz İnşallah bu sene başarı sayalır kesinlikle sonra bunu Lig şampiyonluğu ile birlikte istikrarlı hale getirmeliyiz.
    Oynamayalım o zaman kardeşim ?
    Ne gerek var ki ?

Şu tarz yorumlara hastayım zaten o garanti bu garanti biz söyleyince kesin olan birşey olmuyor zaten...

Ancak ben bu söylenenleri bir yerden hatırlıyorum ve malesef sonunuda hatırlıyorum.Bakalım

Ben bir tek sanada kızmıyorum twitter'a gir çok var böyle insanlar yok Los Galacticos Galatasaraymış sen o isen diğerleri nedir ? derler adama.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aykut Kocaman ligi 15 yildir domine ediyoruz diyorsa meliksahin boyle demesi bence normal

Nese konuya gelirsek onceki sayfalardada dedim Dany melonun yerine on libero olabilir arkadaslar demedi demeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Melo kesinlikle alınacaktır.Taraftarın bu denli sevdiği bir adamı almamazlık etmez yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende hiç sevmiyorum daha lig başlamadan şöyle garanti diye konuşulmasını.Lig transferlerle kazanılmıyor.Takım olmak önemli.Ne geliyorsa zaten baştan tabiri caizse havalanmalardan geliyor.Geçen sene kadromuzdan ötürü değil bana göre takım uyumu çok iyi olduğu için başarı geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Melo alınmazsa o bölgeye başka bir transfer muhakkak yapılır bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arif, şimdi Aykut Kocamanla Melikşah'ı mı kıyaslıyoruz ? Aykut Kocaman dediği için Melikşah'ın da deme hakkı var tabi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melo'yu almıyorlarsa Xabi Alonso'yu alsınlar. Demesi basit alması zor, süreniz bir buçuk ay.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Melo'yu almıyorlarsa Xabi Alonso'yu alsınlar. Demesi basit alması zor, süreniz bir buçuk ay.

Bence fazla gaza geldi taraftar hayal kırıklığı yakın olabilir.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 16:13 Reason: Uygunsuz ifade silindi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aykut Kocaman ligi 15 yildir domine ediyoruz diyorsa meliksahin boyle demesi bence normal

Nese konuya gelirsek onceki sayfalardada dedim Dany melonun yerine on libero olabilir arkadaslar demedi demeyin.
    15 değil 10 yıl dedi ki, dediğinde de haklı. son 10 yılda sadece bir kez 7. olduk sanırım ve gerisi ilk 3.

böyle yorumlarla ancak kendinizi antipatikleştirirsiniz. bir 5 yıl da kendinden koymuşsun
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

İstediğim oyuncuyu istediğim gibi beklerim kimse karışamaz, bu bir.

Ben onu sadece Melo transferinin önemini vurgulamak için söyledim, yoksa gerçekten Xabi Alonso'yu beklediğim filan yok, bu da iki.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 16:13 Reason: Silinen kısımdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Sen önce bi üslubuna dikkat et..

Ben onu sadece Melo transferinin önemini vurgulamak için söyledim, yoksa gerçekten Xabi Alonso'yu beklediğim filan yok, bu da iki.

usta çok fena korku var suyun karşısında. mazur görmeliyiz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    15 değil 10 yıl dedi ki, dediğinde de haklı. son 10 yılda sadece bir kez 7. olduk sanırım ve gerisi ilk 3.

böyle yorumlarla ancak kendinizi antipatikleştirirsiniz. bir 5 yıl da kendinden koymuşsun
    Tabi canim biz uydurduk yine siz kendi medyaniza inani onlar 10 dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Göktuğ'nun bunu ne amaçla söylediği çok açık bi daha oku ona göre yorum yap bence.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 16:13 Reason: Silinen kısımdan alıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    usta çok fena korku var suyun karşısında. mazur görmeliyiz
    Adam bizim transfer konusundan ayrılmaz oldu, her gördüğüne cevap atıyor valla

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

iyi de arif, herkes biliyor 2000 yilina kadar GS sampiyon oldu. 15 yil mumkun mu sence dominasyondan bahsetmek icin. akil var nizam var, ama son 10 yil yani BJK nin 100. yil sampiyonlugundan sonra hep FB vardi on planda. maalesef ki durum bu, kabul etmek lazim :]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Göktuğ'nun bunu ne amaçla söylediği çok açık bi daha oku ona göre yorum yap bence.
    Eyvallah başgan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eyvallah başgan
    Galatasaray transfer bölümü değil de Galatasaray'ın transfer politikasını yerme; mali düzenleme,Fenerbahçe'yi yüceltme bölümü maşallah

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sen önce bi üslubuna dikkat et..

Afedersinde sanki Ronaldoyu almışcasına tepkiniz var ayırt edilmiyor ki neyi bekleyip beklemediğiniz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Galatasaray transfer bölümü değil de Galatasaray'ın transfer politikasını yerme; mali düzenleme,Fenerbahçe'yi yüceltme bölümü maşallah
    He, takımı övünce topa tutuluyorsun, işe bak

Afedersinde sanki Ronaldoyu almışcasına tepkiniz var ayırt edilmiyor ki neyi bekleyip beklemediğiniz.
    İyi de güzel kardeşim sana ne? İstersem Messi'yi takımda görmek isterim derim, sen ne hakla bana o üslupla cevap veriyorsun?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

He, takımı övünce topa tutuluyorsun, işe bak

İyi de güzel kardeşim sana ne? İstersem Messi'yi takımda görmek isterim derim, sen ne hakla bana o üslupla cevap veriyorsun?
    Üslüp'ta bişey yoktu.

Bende sana soruyorum.''Sanane ne istersem söylerim ?'' buda benim hakkım sonuçta.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ey Galatasaray Transfer bölümü gençliği,birinci vazifen Galatasaray'ı yerip Fenerbahçe'yi yüceltmektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    iyi de arif, herkes biliyor 2000 yilina kadar GS sampiyon oldu. 15 yil mumkun mu sence dominasyondan bahsetmek icin. akil var nizam var, ama son 10 yil yani BJK nin 100. yil sampiyonlugundan sonra hep FB vardi on planda. maalesef ki durum bu, kabul etmek lazim :]

ben aykut hocanin dedigini diyorum son 15 yilda galatasarayin 8 fenerbahcenin 5 sampiyonlugu var

son 10 yila bakalim hadi fenerbahcenin 4, 1 tanesi saibeli galatasarayin 3 hadi saibeliyide saymiyorum 4 sampiyonlugu var bumu ligi domine etmek demek istedigim aykut hoca bunu diyorsa meliksahi birakinda bu yilda biz sampiyonuz desin cok yuklenmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Üslüp'ta bişey yoktu.

Bende sana soruyorum.''Sanane ne istersem söylerim ?'' buda benim hakkım sonuçta.
    Ben takımım hakkında yorum yapıyorum, sen direk beni hedef alıyorsun arada öyle bir fark var.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ben aykut hocanin dedigini diyorum son 15 yilda galatasarayin 8 fenerbahcenin 5 sampiyonlugu var

son 10 yila bakalim hadi fenerbahcenin 4, 1 tanesi saibeli galatasarayin 3 hadi saibeliyide saymiyorum 4 sampiyonlugu var bumu ligi domine etmek demek istedigim aykut hoca bunu diyorsa meliksahi birakinda bu yilda biz sampiyonuz desin cok yuklenmeyin

son 10 senede galatasarayın 4 şampiynoluğu yok mu hocam?

son 11 sene mi oluyor o 2002'de de şamp. olmuştuk.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar konunun adı transfer haberleri. Şampiyonluk sayımız muhabbetini sohbet alanında devam ettirin lütfen.

Diğer konu hakkında ise isteyen istediği transferi bekleyebilir. Biraz sakin olun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

La şu bölümde bi türlü transfer konuşamıyoruz. Az birbirinize laf atmadan durun ya atcaksanız da burda atmayın. Öyle kimse şampiyonluk garanti, yok çeyrek final falan demesin. Böyle böyle gaza geliyosunuz ilk mağlubiyette teknik heyetin kellesi gidiyor sonra. Kağıt üzerinde ligde ilk 2 garanti, Fenerbahçe'yle çekişiriz. Ama futbol bu büyük konuşmamak lazım. CL'de de üst turlarda gözüm yok UEFA'ya gidelim daha iyi. UEFA'ya gidersek en azından bi yarı final oynama şansımız var.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.
    Hocam yeter artık bütün yorumlarımda birşey buluyorsun nedir bu saçmalık ?

Oynamayalım o zaman kardeşim ?
    Ne gerek var ki ?

Şu tarz yorumlara hastayım zaten o garanti bu garanti biz söyleyince kesin olan birşey olmuyor zaten...

Ancak ben bu söylenenleri bir yerden hatırlıyorum ve malesef sonunuda hatırlıyorum.Bakalım

Ben bir tek sanada kızmıyorum twitter'a gir çok var böyle insanlar yok Los Galacticos Galatasaraymış sen o isen diğerleri nedir ? derler adama.
    Peki garanti vs. bırakın Aykut Kocaman eğer diyorsa ligin açık ara favorisiyiz vs. öyle mi oluyor bu kişisel bir yorumdur bana görede Galatasaray bu sezonun açık ara favorisi bütünleşmiş bir takımın üstüne eksikler iyi etüt edilmiş ve iyi transfer yapılmış daha da yapılacağı söyleniyor.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Temmuz.2012 at 19:43

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Birgün de şu futbol bölümünde tartışma çıkmasın .

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Birgün de şu futbol bölümünde tartışma çıkmasın .
    Hocam ben isteyerek mi çıkardım zaten ortam gergin kıvılcım arıyor bazılar , bende kendimce şahsi fikrimi belirten yorum yapınca hobaaa bu nedir ya !

Mesaj Yetkileri