Ercan Saatçi müzisyenlikten başka bir halt yapamaz.Gerçi onu da yapabiliyor mu bilmiyorum.Başka bir şey yapınca görüyoruz olanları,her tarafından subjektiflik akıyor.Başta Hamit Fatih Hoca ile çalışmak istemese niye bize gelsin ? Kafasında zoru mu var bu adamın ? Valla iyi güldürdün Ercan SaatçiErcan Saatçi'nin yazdıklarını okumanıza gerek yok,zaman kaybı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ercan Saatçi'ye yapılan yorumlarda üslubu pek doğru bulmuyorum. Mutlaka yaptığı yanlışlar vardır ve bunları anlatırken onu okuyan ve beğenen kişilerin burada olduğunu unutmamak lazım.
Burada ciddi bir iddia var ve bu iddianın muhattabı olan Hamit'ten bir açıklama gelmelidir.
Oho ooo her adamın yazdığı ciddiye alınacaksa günde 5-10 tane yalanlama yapması gerekir kulüplerin. X oyuncu diye iddaa atıyor ortaya.Eğer öyle bir şey varsa oyuncunun da adını vereceksin hiç değilse bir kanıtın olur,giderler sorarlar oyuncaya konu netliğe kavuşur,o kadar.Böyle adı bende kalsın saçmalıkları ile habercilik olmaz.Ben Ercan Saatçi'ye karşı uslubları gayet normal buluyorum ve az bile söylediğimizi düşünüyorum.Olmaz olsun böyle spor yazarı.
X kişi dediği Volkan Demirel oluyor.
Zaten oraya Volkan, Alex, X, A yazmasının bir önemi bulunmuyor. Haberin içeriğine bakmak lazım.
Fenerbahçe sürekli biz istersek alırız, almadık artıklarımızı Galatasaray alıyor havası oluşturmaya çalışıyor. Millette inanmak için böyle olayları bekliyor zaten.
Galatasaray'a düşen bu tarz basit eylemlere gerekli karşılığı vermektir.
Tüm bunlara rağmen neticede Fenerbahçe'ye yaranmaya çalışan bir yazar ve Fenerbahçe'den savunma yapacak çıkacaktır. En azından bunun için burada aksiyon olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış da olabilirim.
Abi senin sakinliğini hayretle karşılıyorum ama ben sakin olamıyorum.Ercan Saatçi ve Hıncal Uluç gibi spor yazarları (!) oldukça ben çıldırıyorum.Böyle doğruluk payı olmadan sadece yorum katarak yapılan haberlere de uyuz oluyorum.Şimdi Fatih Terim'in gurbetçilere farklı davrandığı akıl karı iş mi ? Engin,Hakan,Ceyhun ve Aykut gibi gurbetçiler var takımımız da.Ayrıca yanı başında Ümit Davala var.Bu adamları kayırmadı Hamit'i mi kayırcak ?
Ali Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Hamit'i Galatasaray'ın transfer etmesine elbet bir kılıf gerekmektedir.Dolayısıyla ; spor yazarlığını ve şuanda yaptığı Hürriyet spor müdürlüğüne nasıl geldiğini hepimizin bildiği Ercan Saatçi üstlenmiş bu görevi.Gayet normal beklenen hareketler kendisinden bu sefer de geçen seferki gibi çıkıp yalvar yakar özür dilemesin de Galatasaray camiasından taraftarından.Bari yaptığı işin arkasında durabilsin de gereken cevapları gerek Hamit gerekse yönetim ve hocamız verebilsin
Eğer yalansa suça girmiyor mu ? İftiradan dolayı ?
Ercan Saatçi'nin görevi bu olduğu için olması gerekeni yapıyor. Bende gerek Galatasaray'a gerekse diğer takımlara kendini adamış kişileri hoş karşılamıyorum.
Burada taraftardan ziyade yönetimlerin bu kişilere dur demesi gerekiyor. Galatasaray tarafı gerginlik çıkmaması adına Fenerbahçe'yi muhattap almadan Ercan Saatçi ile hesaplaşmalıdır. Bunu sağladıkları zaman kimse kolay kolay böyle haberler yapamaz.
Eğer yarın Hamit çıkıp bunları yalanlarsa ve Ercan Saatçi aksini kanıtlayamazsa ne olacak ? Nasıl insan içine çıkacak ? Yüzü kızarmayacak mı ? Ben bu medyada sürekli yalan haber yapanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.
Zaten öyle olmalı katılıyorum ama bu haberlere inanıp savunabilecek birçok insan var.Haberin amacı çok açık ve net Fenerbahçe yönetimine iyi görünme çabası,elinden geldiğince Ali Yıldırım'ın açıklamalarına kılıf uydurmaktır.Yoksa Hamit'in Fatih Terim'le çalışmayı istememesine rağmen daha düşük bir ücrete Galatasaray'a imza atması bu haberin kalitesini çok net gösteren bir durumdur.
Benim üzüldüğüm nokta malesef böyle taraflı spor yazarları ülkemizde çok önemli noktalara geliyorlar.Yoksa Ercan Saatçi muhattap alınacak ve cevap verilecek biri muhakkak ki değildir.Öyle ki bir önceki olaydaki çırpınışları yalvar yakar özür dilemeleri hala akıllardadır.
Holigan olup olmamakla değil insan olup olmamakla alakalı bence![]()
Beklenti olmasa bu tarz yaklaşmazdı. Yani olayı şöyle düşünürsek kimse spor gazetesi almasa spor gazeteleri çıkmazdı.
Ercan Saatçi tarzında kişilere her takımın ihtiyacı var ki hepsi kendi çevresinde bunları barındırıyor. Elde iki seçenek var ya bu kişilerin yazdıklarına inanan kitleleri yok edeceksin ya da bu kişilere prim verdirmeyeceksin.
Eğer çözümü yakalayamazsak Hamit'in transferi tarihe bu şekilde geçecektir.
Haklısın abi,zaten benim Fenerbahçe'ye bir şey demem olanaksız.Birbirinden tamamen alakasız konular.Hatta Ercan Saatçi'nin koyu Fenerli olmasına rağmen aklımdan Fenerbahçe ile alakalı bir şey geçmedi çünkü alakası yok.Sen nerden çıkardın ?Ha tabi bu haberden yararlanıp Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışan zeki arkadaşlar da çıkacaktır.
Galatasaray tarafı derken yönetimi kastettim. Belki taraftar diye okuduysan ya da tarafı kısmından bize bir paye çıkardıysan yanlış anlaşılma olmuş.
Sadece bu konularda değil diğer konularda da yönetimin direk mevzuyu çözmesi lazım. Geçmişte stad meselesinde de sessiz kaldılar. İddialar aldı başını yürüdü. Sen taraftar olarak istediğin kadar yaz havadır.
o değilde şuan fener yönetiminde ki bazı isimlerin susması gerekiyor çünkü çok gereksiz demeçler verebiliyorlar bir zamanlar gs'de de vardı adını hatırlayamadım kel biriydi hatta biri de tromsöye elenirsek ülkeyi terk ederiz minvalinde açıklamalar yapmıştı şimdi de bu bayrağı ali yıldırım ve ömer temelli aldı herkesi alabiliriz vb.
betimlemene hayran kaldım![]()
![]()
harbi kimdi o ismini bi türlü hatırlayamadım
http://i.imgur.com/ne8Ab.gif
Aklıma gelen kişiyi tahmin ettin sanırım![]()
![]()
![]()
Kel olan galiba Ergun Gürsoy. Tromso'ye elenilince ülkeyi terkedecek olan Turgay Kıran'dı.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Galatasaray PSV ile Amrabat'in yetistirme parasi olarak 500.000 Eur'ya anlasmis (BeyazTV)
Ne alaka anlamadım.![]()
Tüm gazeteciler,duyumcular bir yıldız oyuncu alınacağını söyleyip duruyor.Zor gibi duruyor ama hadi diyelim aldık.Forvet olsa Elmander yedek kalacak.Kanat olsa 8 milyon Euro verdiğimiz Amrabat yedek kalacak.Orta saha olsa Melo alınmayacak.Diğer bölgeler zaten olmaz.Kim bu yıldız ve nereye niye alınacak![]()
Çilek sol beke gelicek. Ashley Cole ya da Evra olacak. Melo gelmeyecek İnler gelecek. Hadi bakalım kuyuya taş atan deli ben olayım bu sefer![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Forvet gelirse Elmander asla yedek kalmaz. Niye Elmander yedek kalsın ki ? Umut kalır yedek.
Yahu takıma kaliteli bir yıldız gelecek ne dengesinden bahsediyorsun ? Sanki Mustafa Sarp'ı alacağızda takımın dengesi bozulacak. Yıldız diyoruz yıldız. Niye bozulsun denge ? Takıma güç getirecek birisini alacaklar. Saçma birisini alacaklarını mı düşünüyorsun ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biraz oyuncu satışı yapmamız lazım. Gelecek vaadetmeyen ve varlığı ile katkı sunamayacak oyuncular var.
Leandro Damiao ismi geçiyor çilek olarak ama kaynak Takvim olunca inanmak gelmiyo içimden