Quote Originally Posted by feneraydin View Post
Ben oyuna 3. ligden bir takımla başladım. iki sene de play off ile lig atladım bank asyaya çıktım. İki senedir as oynattığım kaleciyi satmak istediğimde kimse teklif yapmıyor. bedevaya bile. İyi de oynadı ama neden teklif gelmiyor anlamıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Aynı zamanda bu durum diğer oyuncular için de geçerli.
Oyunda genel bir sıkıntı var. Potansiyeli yüksek, kaliteli ve popüler oyuncuları satışa koyarken ve elden çıkarırken pek problem yaşanmaz ama kalitesi orta düzey olmasına rağmen iyi performans/hatta daha iyi performans sergileyen bir oyuncuya karşı transfer teklifleri gerçekçilikle ters orantılı. Milli takımlara çağrılma durumunda da bu durum böyle.

Örneğin Orta düzeyli takımımdaki Kanat oyuncum En üst ligde sezonu 35 maçta 16 gol ve 14 asistle tamamlayıp 7 ve üzeri oynama oranıyla bir performans sergilemesine rağmen Yüksek düzeyli bir takımda, aynı mevkide onun göstermiş olduğu performansın yarısını dahi göstermeyen ama daha popüler olan oyuncular daha kolay Milli takıma çağrılıyor. Şimdi diyebilirsiniz gerçekte de böyle oluyor, Doğrudur ama her zaman değil. Oyunda sürekli bu durum böyle olunca can sıkıyor tabi.