-
16.Temmuz.2012, 17:34
@europeanconquer
Çünkü size haftalar önce bu adamlar yasakladığını problem olacağını söylemişti. Bizim "Hallederiz" olan kafalar basmadığı için böyle tekmeyi vurup gönderirler. Ben bunları buraya yazarken ülkedeki büyük bir takımın bu hallere düşürülmesinin vermiş olduğu sinirle yazıyorum, çünkü sinir bozucu bir durum, bile bile lades. Bak bugünde Fenerbahçe Avusturya'ya gitmiş yarın adamlar yallah dese ne diyebilirsin ? Hataya göğüs germek bize bir şey kazandırmaz.
Şampiyonlar Ligi statüsüyle beraber 20 yılı aşkındır olan bir organizasyon, Senin ülke takımların kaç defa grupları aşabilmiş 3 defa. Fenerbahçe 2 transfer yapıp 1 tur geçiyor "Kupa bizim Yarı Final garanti" Keza Galatasaray yine öyle. Ortada hayaller ve gerçekler var. Evet hayaller bizleri mutlu ediyor ama tokadı yeyince olduğumuz yere oturuyoruz.
Bu benim düşüncem çünkü her sene aynı şeyleri görüp aynı hayallere bakmaktan sıkıldım. Yazık, bu takımlarımız bu kadar para dökerken "Hadi bismillah ne yaparsak kârdır" diye yola çıkması ve doğal olarak başarısız olması bende sıkıntı yaratıyor. Aynı duyguları yaşamadığımız için belki söylediklerim kötü şeylermiş gibi gelebilir ama bunlar acı gerçekler.
Mesaj Yetkileri