Biraz Balotelli gibi deliymis diyorlar, severiz biz deli adami
Oyuncu ile anlasilmis, bakalim kulup ile olan kucuk sorunlar giderilecekmi.
Biraz Balotelli gibi deliymis diyorlar, severiz biz deli adami
Oyuncu ile anlasilmis, bakalim kulup ile olan kucuk sorunlar giderilecekmi.
Beyaz Tv'ye göre, N'doye dışında 2 yıldız daha alıyormuş Trabzonspor.
Beyaz tv bugunden beri iyi salliyor. Kasimpasa icinde Berbatov yazdilarki Milanin elinden nasil alacaklar cozemedim.
Hep transfer yapiyoruz birazda yollasak iyi olacak.
Dame N'Doye @nDoyeDame
Az önce Abdurrahim Albayrak diye biri beni aramak, ben ne yapacağımı şaşırıp telefonu kapatmak.
![]()
hehe aklıma bu geldi
![]()
Dame N'Doye @nDoyeDame
Kamplar başlamak. Ben kariyerimi düşünmek zorunda kalmak.
Baska isleri yok bizim milletin![]()
Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=223945
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır.
Hayırlı olsun bence Henrique ile güzel 2 alternatif olacaklar
Trabzonsporun sali gunu transfer yapma hastaligi var. Bi Jaja haftasonu gelmisti diger yaptigimiz buyuk transferler hep sali gunleri oluyor
N'Doyede sorunlar varmis diyor Can Karyagdi ama onun dedigi ne positif ne negatif hic birsey tutmadi su gune kadar
Sürpriz yapacak trabzon bu sene çünkü burak takımı frenliyordu takımı geçen sezon.
Ertem Şener "N'Doye Trabzonspor'da !!! 3 maçını anlattım çok iyi oyuncu Balotelli'nin az efendisi... Burak Yılmaz'dan çok atar çok iyi seçim harika oldu"
bu adamın yorumlarına güveniyorum , ben izlemedim ama ertem şener diyorsa iyidir , aysal'ın çilek tarifine pek uymuyor ama![]()
N'doye çok gol atar bu ligde
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Trabzonspor uzuuuuuun bir aradan sonra futbola dönük somut ve güzel bir adım attı, gerçekten iyi transfer.
Kolo Toure için devredeymiş Trabzonspor.
Kola toure gelirse trabzon savunmasi muthis olur.
N'Doye'nin bir tane videosunu seyrettim fikir edinmek için.İyi bir forvete benziyor.Bize de lazım aslında bu tarz bir şey.Trabzonspor'a hayırlı olsun.
So what?
Saike
Geçen sezon farklı statülerde oynadığı 45 maçın 22'sinde attı.% 50 lik bir oran ki,çok iyi.Bu maçlarda 11'de asisti var.
Gollerinin 52'si deplasmanda.Kafa vuruşları,hızlanması,şutları iyi bir oyuncu.Ama,ondan savunmaya katkı beklemeyin Trabzonlular.
Dr.Gurkan Bole Yazmis![]()
İyidir iyi. 2 sene sonra biz alırız![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Toure gelirse çok iyi olur.
Onur-Serkan-Toure-Samba-Cech-Zokora-Colman-Soner-Olcan-Volkan-N'doye
Şeklindeki bir 11 hiçte fena olmaz.Savunmada Giray-Bamba değişikliği ile Soner yerine Adrian'da oynayabilirki adam kampta baya etkiliymiş.Giray'da bu takımın değişmezlerinden olduğundan savunmada oda düşünülebilir.
Musti'cim Samba olmasını isterdin herhalde ama Sol Bamba değil miydi o arkadaş ?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sorma kanka bugün kuzenle o konuyu konuştuk o Samba sanıyormuş Bamba'yı dedim 'Ah keşke o olsa' diye ama Bamba tabi kendisi ordan aklıma yer etmiş![]()
Sadri Senerin ispanyaya Zapata icin gittigi soylentileride var. Niyeti bozdu Sadri Baskan![]()
Serkan Balcı takımdan ayrıldı mı ayrılmadı mı ?
Serkan ve gobegi halen takimda![]()
D
Steam: briannn07
PS4: Swoldern