Burada forma konusu konuşulurken biri çıkıp yine şike muhabbetini hortlatmışCezayı kesip, Capello gelmiş falan. Bu arada bu sene bende çubuklu almayacağım ya
![]()
Burada forma konusu konuşulurken biri çıkıp yine şike muhabbetini hortlatmışCezayı kesip, Capello gelmiş falan. Bu arada bu sene bende çubuklu almayacağım ya
![]()
Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum şahsı pek dinlemediğim için ama sosyal medyada dolaşan bir olay var; "ahmet çakar; Aziz Yıldırım bir daha Şükrü Saraçoğlu stadının yanından geçebilirse taksime çıkıp anırırım" demiş doğru mu bu olay?
Evet doğru olay canlı yayında sordular anıracakmısın diye,bikinideki gibi kıvırdı ben aslında öyle demedim vs diye.
Bu arada TT aveadan daha fazla para vermiş galiba ortaya onların reklamımı olacak artık kollara avea mı geçecek ?
Aynen öyle.
SON DAKİKA !!!
Uefa TFF (Türkiye Futbol Federasyonuna) Temiz kağıdı gönderdi. Buna göre Uzun zamandır beklenen karar da açıklanmış oldu. Gönderilen temiz kağıdı Fenerbahçe takımının kritik olan şampiyonlar ligi ön elemelerine katılıp katılmayacağı durumu da netlik kazanmış oldu.Karara göre Fenerbahçe Şampiyonlar ligi ön elemelerine katılabilecek.
Büyük ihtimalle yalan. Twitter uydurması.
Az önce fenerio twitter hesabında uefa izni ile ilgili 2 tane güncellemeye yaptı(kararlar elimize ulaştı ŞL'ye katılıyoruz minvalinde) fakat şuan silmişler kıllanmadım değil.
Hiçbiryerde yok beyler
TFF'nin sitesine şuan da giremiyorum sizde de öyle mi ?
Evet..........
evet girilmiyor tek korkum timsah tuzağı olması.
Uefa'nın sitesinde herhangi bir bilgi yok
Sabaha görürüz artık![]()
Ömer temelli sormuşlar o da daha önce zaten gelmişti dedi yani yeni birşey yok
Son Sözümüz Fenerbahçe belgeseli Fenerbahçe Dergisi ağustos sayısıyla hediye edilecekmiş.
Beyler killanmayin TFF'nin sitesini redhack hackledi.. Acilmamasinin sebebi bu
Twitter'dayım ve Fenerbahçenin maçı var diye tanımadığım kişiler ile sanki kapı komşum gibi sohbet ediyoruz.Samimi cana yakın bir sohbet
Sanırım böyle birşey taraftar olmak.5-6 kişi ile hep sohbet içindeyiz ancak hayatımda ilk kez gördüğüm kişiler ve ben bu birliği görünce İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM diyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
maç yayını d smart mı ? fb tv mi ?
edit : D-smarttaymışartık internetten bakacaz.
d-smart lig harici maçlarda tekel oldu. şampiyonlar ligi maçları bile artık d-smart'ta yayınlanacak. kötü oldu bu.
Türk takımlarının maçları Star ve Ntv de olacak diye biliyorum.
reklamda öyle duymuştum ama. umarım dediğin gibi olur.
Maç saat kaçta beyler umarım link buluruz![]()
cl maçları star'da olacak değil mi?