Sayfa 826 / 1204 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
24,751 ile 24,780 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Resmi sitede de haber geçildi.

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/13987.php

Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu Trabzonspor forması altında attığı 33 golle en skorer oyuncu olarak bitiren Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi ile ilgili işlemler tamamlanmıştır.

Milli oyuncu, yarınki sağlık kontrolünün ardından takımımızla ilk antrenmanına çıkacaktır.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelmesinden ümidimi kestiğim Melo için bu açıklama biraz sevindirdi beni.Hadi artık bastırın parayı alın !

Felipe Melo için sıcak bir açıklama

Felipe Melo'nun bağlı olduğu menajerlik şirketi Promoesport Bcn, Brezilyalı futbolcunun transfer hakkında açıklama yaptı.

18 Temmuz 2012 Çarşamba - 19:47
    AA

Galatasaray'da forma giyen Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'nun bağlı olduğu menajerlik şirketi Promoesport Bcn, oyuncunun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

''Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasında tam anlaşma vardır. Tek eksik kulüplerin anlaşmaya varmasıdır'' denilen açıklamada, iki kulübün Melo'nun sarı-kırmızılı kulüpte devam etmesi konusunda henüz anlaşamadığı ve transferin bu nedenle gerçekleşmediği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Promoesport Bcn, Melo'nun Galatasaray'da devam etmesi için anlaşmaya varılamamasının arkasında, futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster'in ekonomik çıkarları olduğu iddialarını tamamen yalanlamaktadır. Felipe Melo'nun arzusu ve isteği Galatasaray'ın renklerini savunmaya devam etmektir. Mevcut durumda Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasında tam anlaşma vardır. Tek eksik kulüplerin anlaşmaya varmasıdır. Eğer Galatasaray ve Juventus bir anlaşmaya varırlarsa, Felipe Melo, gelecek sezon mutlu bir şekilde Galatasaray'da devam edecektir.''

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Olumlu gelişmeler oluyor hadi Melo aslanım.
    Terim'in dediği 2-3 transfer kim valla acaip merak ediyorum. Seneye ki kadroyuda acaip merak ediyorum. 12 ağustostaki kadroyuda merak ediyorum. Hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gelenden çok giden olacak dediğine göre gidecekleri beklemek gerek. Şu anda çok şişkin bir kadroya sahibiz, 6-7 oyuncuyla yollar ayrılacaktır.

Baros(maalesef), Riera, Kazım, Çağlar, Serkan, Batdal, Pino, Yiğit(Kiralık), Sercan(Kiralık)

Aklıma ilk gelenler bunlar.

Ayhan, Aykut, Servet, Stancu

Bunlar da zaten ayrılmış olanlar. Aşağı yukarı 13-14 kişiyle yollarımızı ayırmış olacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kazım West Ham United'a gitti zaten
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Burak 4+1 imzaladi diyorlar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Gelenden çok giden olacak dediğine göre gidecekleri beklemek gerek. Şu anda çok şişkin bir kadroya sahibiz, 6-7 oyuncuyla yollar ayrılacaktır.

Baros(maalesef), Riera, Kazım, Çağlar, Serkan, Batdal, Pino, Yiğit(Kiralık), Sercan(Kiralık)

Bunlar da zaten ayrılmış olanlar. Aşağı yukarı 13-14 kişiyle yollarımızı ayırmış olacağız.
    Ben Yigit'in ve Sercan'in hic bir yere gidecegini sanmiyorum. Bence ikisinin de yakin markajda tutulup, sabah kulagindan tutup antrenmana goturulmeye ve fazladan calistirilmaya. Aksamlari da yatagina yatirilip kapiya bekci konmaya ihtiyaci var.

Yigit o hiziyla hala sag bekten forvete kadar her yerde oynayabilecek sekilde formatlanabilir. Yeter ki saha icinde istekli olsun.

Sercan'in da daha gayretli oynamaya ve savunmada daha fazla caba gostermeye ihtiyaci var. Bunu yaptikca oyun konsantrasyonu da gelisecektir bence.

Ikisi de en zor kazanilan ozellige, yani hiza, sahip. Gerisi ne kadar fazla ogrenmek istediklerine kalmis. Ogrenmeleri icin de Galatasaray'da kalmalari daha dogru bence. O da bana tam Arif'in 20-21 yasindaki halini hatirlatiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sol beke yabancı alacaksak Taye Taiwo ismini çok isterim.Eboue'nin sol ayaklısı.Ama işte kontenjan durumu varken o bölgeye yabancı düşünür mü hoca bilinmez daha çilek gelecek deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben Yigit'in ve Sercan'in hic bir yere gidecegini sanmiyorum. Bence ikisinin de yakin markajda tutulup, sabah kulagindan tutup antrenmana goturulmeye ve fazladan calistirilmaya. Aksamlari da yatagina yatirilip kapiya bekci konmaya ihtiyaci var.

Yigit o hiziyla hala sag bekten forvete kadar her yerde oynayabilecek sekilde formatlanabilir. Yeter ki saha icinde istekli olsun.

Sercan'in da daha gayretli oynamaya ve savunmada daha fazla caba gostermeye ihtiyaci var. Bunu yaptikca oyun konsantrasyonu da gelisecektir bence.

Ikisi de en zor kazanilan ozellige, yani hiza, sahip. Gerisi ne kadar fazla ogrenmek istediklerine kalmis. Ogrenmeleri icin de Galatasaray'da kalmalari daha dogru bence. O da bana tam Arif'in 20-21 yasindaki halini hatirlatiyor.
    Sorun şurada ki bu ikisi pek öğrenmeye niyetli değil gibi. Sercan neredeyse 5 senedir piyasada, gelişeceğine aksine büyük bir düşüş yaşadı bence. Yiğit'te de bence Galatasaray'da oynayacak potansiyel yok gibi. İkisi de şöyle iyice forma şansı bulacağı bir yere gitse daha iyi olur gibi, burada maç formuna asla giremeyecekler.

ve sercan hala 22 yaşında. aydın hala kazanılmaya çalışlıyor falan.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post

Çağlar gitmez sanmıyorum yerli alternatif lazım , o bölgeye transfere gerek yok. Hakan - Çağlar götürür.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post

abi, sercan da, yiğit de hep mental yetileri altyapıdan kaybetmiş adamlar . bu tarz adamlar gelişiyor mu sence kolay kolay? sözgelimi necati galatasaray'a geldiğinde mentali bu kadar kötü müydü o yaşta? yine sözgelimi, sabri ilk çıktığında da şimdi de mental olarak son derece alt sınıf bir oyuncu değil mi? bence gelişmesi için de belli bir alt sınırda, belli bir seviyede olması lazım oyuncunun özelliğinin. yiğit de sercan da her türlü çalım atacak hıza, tekniğe sahip olduğu halde(durumun vehametini anlatma için bu doneyi öne sürüyorum) sırf yetersiz oyun zekası yüzünden büyük takıma geldiğinde çalım dahi atmaktan aciz kalan adamlar.

Sercanda ekmeğe sürülecek oyun zekası yok arkadaşlar. Gitmesin kalsın yedek otursun aklı başına gelsin biraz. Son 5dk vakit geçirmek için giren oyuncu olsun da heba olan yeteneklerinin farkına varsın.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibrahim Seten ne diyor Bas harfi A, herkes taniyormus kim olabilir.

Pino'yu Mersin'e vermişiz diyor LigTV

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ibrahim Seten ne diyor Bas harfi A, herkes taniyormus kim olabilir.
    Arshavin olsun, her yerde oynasın.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Arshavin olsun, her yerde oynasın.
    direk arşavin sanırım. m.ş. de heryerde oynuyor falan diyordu.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    direk arşavin sanırım. m.ş. de heryerde oynuyor falan diyordu.
    m.ş de i.seten de pek itibar etmediğim isimler. arshavin mi kuyt mu deseler ben kuytu alırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

AMK Spor yarın çileği açıklıyoruz demiş. FTW'de yarın çok değişik bir gün olacak diyor.

Sabah ola hayrola
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi..

Aaa ama

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok Seten yine hepsinden daha cok dogru haber veriyor ondan paylasiyorum A ile basliyan forvetlere bakmak lazim Fm'den

Nesil
    2006
    Yer

arda turan?

Anelka geliyor beyler.. tiraj kasma stratejini yiyim.
    Last edited by LaigLeNoiR : 19.Temmuz.2012 at 02:52 Reason: Şakayı kaçırmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aklıma direkt Alanzinho geldi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ne telaş yapıyorsunuz. Amrabat'tan bahsediyor

Alexandre Pato

Yoksaaaağ
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

andriy shevchenko

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Akaminko :d

yarın AMK gazetesindeki haberde Arda Turan ismi mi olur dersiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok yahu ne arda"si çilek her mevkide oynuyormus bu arada gel artik çilekkkk

pasta tamam çilegi kaldi iste

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alan dzagoev derim ve giderim

Mesaj Yetkileri