Sayfa 238 / 578 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Parçalı güzel olmuş.Fiyatı tuzlu olsada artık taksitle felan bir şekilde almak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şimdi de Türk bayrağı formalara koyulmamış skandalı çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten yetkili kişi açıklamaları yapmış.Formalar 4 ay önceden basılmış.İnsanların ağzı vana değil ki kapatabilesin.Ağzı olan konuşuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

4 ay önce formalar basılmış madem şampiyon olalı kaç ay oldu ? O arada o basılan formalara türk bayrakları konamıyor muydu ?

Bence olayda işgüzarlık var. Yani üşenmişler bayrak basmaya isteyenin formasına koyarız diyip geçiştirmişler.

Bu arada Beşiktaş'ın da bana göre forması çok pahalı G.Saray'ında. Yapın şunu kardeşim 50-60 lira herkes alsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türkiye'ye ne zaman geldikleri önemli formaların.Belki bir kaç hafta önce geldi formalar ? Ee binlerce forma var bir kaç haftada hepsi biter mi ?

Formalara Türk bayraklari bedava olarak basilacakmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    4 ay önce formalar basılmış madem şampiyon olalı kaç ay oldu ? O arada o basılan formalara türk bayrakları konamıyor muydu ?

Bence olayda işgüzarlık var. Yani üşenmişler bayrak basmaya isteyenin formasına koyarız diyip geçiştirmişler.
    Sıkıntı yok ki. İsteyen koydurur isteyen koydurmaz. Bende ilk başta kötü düşündüm ama sakin kafayla düşününce çok da önemli bir sorun olmadığı belli oluyor. 2 dk lık iş basım işi. Ek ücrette almadıklarına göre problem yok.

Sonuçta durum bunu gerektirmiş. İşgüzarlık, üşengeçlik felan değil.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sıkıntı yok ki. İsteyen koydurur isteyen koydurmaz. Bende ilk başta kötü düşündüm ama sakin kafayla düşününce çok da önemli bir sorun olmadığı belli oluyor. 2 dk lık iş basım işi. Ek ücrette almadıklarına göre problem yok.

Sonuçta durum bnu gerektirmiş. İşgüzarlık felan değil.
    Zaten söylediğim de ücretsiz olması.

Yani ücretli olsa anlayacağım ama ücretsiz basılacağı halde basılmamış olması işgüzarlıktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abicim 4 ay önce basıldı deniyor. Tabiki de TR bayrağı konulamazdı. Anlamadım ki amacın ne Paralı basılsaydı bu seferde çıkarcılık denecekti

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Abicim 4 ay önce basıldı deniyor. Tabiki de TR bayrağı konulamazdı. Anlamadım ki amacın ne Paralı basılsaydı bu seferde çıkarcılık denecekti
    Yahu Cihan neden artniyet arıyorsunuz bunu anlamıyorum. Bunu ben G.Saray yaptı diye eleştirmiyorum. Beşiktaş ta yapsa aynı şeyleri söyleyecektim.

4 ay önce basılmış ve yurt dışından gelmiş formalar. G.Saray'ın şampiyon olmasından sonra o formalara bayraklar pekala koyulabilirdi ama yapılmamış bunu eleştiriyorum. Ama maşallah siz herşeyden nem kapıyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ohoo o formaları tek tek bir daha mı bastıracaklardı. Sonra yetişmez felan iyice fiyasko olurdu. Emin ol bunların hepsini düşünmüşlerdir baştaki adamlar. Biz bile bu kadar düşünüyorsak onlar hiç geçiştirmez. Bazı şeyler çok basit gibi gözüküyor dışardan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bayrak konusu: su an satisa sunulan formalar yaklasik 4 ay once uretime girmisti ve o zaman bayrakli olarak uretilmeleri dogru olmazdi. Gelen forma ile birlikte taraftarin kendisi tarafindan uygulanabilecek ayyildiz dusunuldu ve hazirlandi. Ancak bu ayyildizin uygulanmasi konusunda sorun yasanabilecegini gorduk. Bu nedenle dagitmadik. Bu konuda calismalar devam ediyor. Taraftarimiz en gec 2-3 hafta icinde magazalarimizda ayyildizi ucretsiz olarak uygulatabilecek. Dileyen taraftarlara da gonderilecek. Daha sonra gelecek formalarda ayyildiz onceden uygulanmis olacak. Amacimiz taraftarimizi bir an once bu guzel formalara kavusturmakti. Bu gayret sirasinda yasanan aksaklik icin kusurumuza bakmayin.

Parcalida bayrak yeri: bu forma yakali oldugu icin onde pat var. Bu nedenle buraya bayrak konamiyor, onun icin yeri sagda swoosh ustunde.

Nurettin Kantarelli
    Buyur Murat abi bahsettiğim yazı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence kırmızı forma çok güzel olmuş en çok onu beğendim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BAYRAK MESELESİ

- Satılan formalarda bayrak mevcut değil. Bayrak olmamasının sebebi bu baskıları üreten firma Lextra ve Nike arasındaki bir problem. Sanıyorum bu kumaşlarda uygulanmasında problem yaşanıyormuş. Bu sebeple bayraksız satılıyor formalar.

- Ancak formalar alındığı zaman, ücretsiz olarak bayraklar da forma ile birlikte veriliyor sonradan basılabilinsin diye. Fakat bir kaç hafta içinde, bayrakların hazır olarak, formaların üzerinde olduğu formalar da satışa çıkacak.
    http://galatasarayformalari.blogspot...-hakkinda.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan yeni transferi Burak Yılmaz Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlıyor.

19 Temmuz 2012 Perşembe - 12:57
    Sporx.com

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan yeni transferi Burak Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çıktığı ilk antrenmanın ardından Galatasaray TV'nin sorularını yanıtladı.

İlk antrenmanı hakkında konuşan Burak, "Burada çok samimi çok değerli arkadaşlarım var. İlk günüm çok heyecanlı oldu. Burada başarının nasıl geldiği belli oluyor. Burada olmak mutluluk verici. İnşallah bu güzellikler devam edecek" dedi.

Transferi hakkında ilk kez GS Tv miktofonlarına konuştuğunu söyleyen Burak, "Trabzonspor'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum ancak bundan sonra hayatıma bu şekilde devam edeceğim. Onlara sitemde falan bulunmuyorum tek sözüm teşekkür etmektir. Çıkışımı orada yaptım. Orası benim için çok özel. Aksini söylersem işhanet etmiş olurdum" ifadelerini kullandı.

Fiziksel gelişimi hakkında sorulan soruyu cevaplayan A Milli oyuncu, "Özel olarak çok çalıştım. Futbolu yavaş yavaş öğreniyorum. Hem değişiyorum hem de gelişiyorum. İnşallah Fatih Hocamla daha iyi yerlere gleceğim. Kafa olarak her şeyini futbola verirsen gerisi geliyor" dedi.

Giyeceği forma numarasının 18 numara olacağını söyleyen Burak Yılmaz, 17 numaranın Tomas Ujfalusi'de olmasından dolayı böyle bir karar aldığını dile getirdi.

Arena'nın atmosferinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Burak Yılmaz, "Türk Telekom Arena'nın ambiyansını biliyorum. Ben de taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen seneki koreografileri izledim hepsi çok güzeldi. Orada oynayamamak için hiçbir neden yok. Formayla çimlere adım atmak istiyorum"

"Selçuk kardeşim gibi. Beni çok iyi tanıyor. Onunla oynamak beni rahatlatıyor" şeklinde konuşan başarılı oyuncu, "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Hakan Şükür'ün oynadığı takıma ve mevkiye geldim. Onun başarılarını yakalayamayabilirim ama izinden gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a başarılı olmak için geldiğini söyleyen Burak, "Transferim çok sıkıntılı oldu. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Duygularım tarif edilemez" sözleriyle açıklamalarını noktaladı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Allah utandırmasın, umarım kimseyi mahçup etmez Burak gollerine devam eder. Hakan Şükür demiş,mutlu oldum. Dahada umutlandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Formamız böyle olsaydı kötü mü olurdu?

Last edited by DisCo : 19.Temmuz.2012 at 16:22 Reason: 2. forma eklendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray formalarının iç kısmında ne yazıyor? Bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray formalarının iç kısmında ne yazıyor? Bilgisi olan var mı?
    İlklerin ve Enlerin takımı Galatasaray yazıyor olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birde parçalının içi mor renk mi yoksa sarı mı? Gsstore ile tanıtımlardaki arasında fark var. Eskiden formanın her parçasının gösterildiği tanıtım resimleri olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

beyler bizim hazırlık maçı programı nedir? Blgisi olan?

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    beyler bizim hazırlık maçı programı nedir? Blgisi olan?
    4 gün sonra Endonezya ya gitcez turnuva için bi onu biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    4 gün sonra Endonezya ya gitcez turnuva için bi onu biliyorum
    İptal olma durumu var, net değil organizasyon ve özel uçakla ilgili sıkıntılar varmış.

Bu sene pek organize değiliz hazırlık kampları konusunda.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hadi yav aslında bi uzak dogu yada amerika turu fena olmaz pazarlama ve itibar açısından hem bi 10 forma daha satsak iyidir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler Saçlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vurdur 3'e rahat et yazın püfür püfür gezersin

Nesil