Bu olay bana çok oluyor böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim.
Mesela küçükken ard arda gördüğüm bir rüya vardı gecelerce bunu görmüştüm önce gerçekte benimle arkadaşımı bir çingene kovalamıştı Sonra başlladı bu . Ben dışarıdayım ve Çocuk beni dövmeye geliyor ben kaçıyorum amcam o zamanlar Kick Boks'a gidiyordu o zaman gözümde kahraman gibiydi.Çocuk büyüor ve dev oluyordu amcam geliyordu sen kaç diyordu ben kaçıyordum ama kendim yapıyordum herşeyi nereye kaçacağımı düşünüyordum.Amcam kavga ediyordu onla sonra eve giriyordum babamda iniyordu aşağaya amcam çocuğu dövmüştü çocuk kaçıyordu

Sonra yine küçükken oturduğum yere ykaın bir çocuk vard ıkavga etmiştik ve bizden büyüktü.O beni kovalıyordu siteye girmiştim koşamıyordum yavaş yavaş yürüyordum yanımda arkadaşım vardı o kaçıyordu at gibi ordan oraya koşuyordu ben napacağımı bilmiyordum yardım edin diye bağırıyordum sonra binanın önünde kocaman samanlar vardı aralarına girmeyi düşündüm sonra tam girecekken beni yakaladı ve ben bağıyordum

Genellikle izlediğim dizilerdeki karakterlerle sürekli beraber dolaşıyorum mesela KVP ve Arka Sokaklardakilerle sanki normal arkadaşmış gibi rüyada dolaşıyoruz KVPde çatışma felan oluyor

Tam olarak hakim olmayı denemek istiyorum.Rüyalardan kalktığımda tekrar uyumak istiyorum devamını merak ediyorum.Hiç göremiyorum ama bu gece deneyeceğim