Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ben FM13'te Bunu Geliştirmek İstiyorum!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kupa töreni - Hücum ve savunma için 2 ayrı taktik - Maç motorunun belli bi tarzı olmasın gole gitmek için , yani millet maç motorunun açıklarından faydalanan taktik yapamasın - Transferlerde liste oluşturulup yönetime verilmesi - antrenman detayları , yani kim nasılmış antrenmanlarda , kim hırslıymış , kim performans düşüklüğü yaşamış - çalışılmış pozisyon uygulamaları - şimdilik aklıma gelenler.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

transfer bütçesinin sınırı olmamalı. kendimiz finansal tablolardan yararlanarak istediğimiz kadar harcama yapabilelim. fazla harcarsak batalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben olaya biraz daha farklı bakıyorum. Oyunda daha fazla değişken olması gerektiğini düşünüyorum.

Mesela Gaziosmanpaşa Spor'u alıp süper lige çıkarttığınızda işler biraz değişiyor. Daha önceden kiralık oyuncu için ne maaş bütçesi ne de kiralama bedeli vermezken, süper lige çıkınca takımlar anında bu ücretleri talep edebiliyorlar. Oysa hayatında süper lig görmemiş bir takımdan (görmüş olabilir ben genel olarak söylüyorum) bunun istenmemesi gerekir.

Aynı şekilde kulübün repütasyon derecesinin yeterli seviyede artmadığını düşünüyorum. Takım süper lige yükseldiğinde baya bir başarı sergilemiştir. İlerleyen sezonlarda takibi insanlar bu kulübü Avrupa kupalarına sokmayı ve şampiyon yapmayı başarıyorlar. Ancak ister Avrupa kupalarında olun, ister şampiyon olun, hiç bir zaman bu repütasyon değeri anında artmıyor. Bu durum oyuncuların değerlerinin düşük kalmasına, oyuncu satışlarında daha düşük gelir elde edilmesine, oyuncu transferinde ellerin kolların bağlı kalmasına sebep oluyor. Tabii bu repütasyon meselesi oyunda detaylı ve zor bir uğraş ancak "bazı ender koşullarda" gibi ekstra özellik eklenebilir.

Bu durum sponsorluklarda da devam ediyor tabii. Yine Gaziosmanpaşa Spor gibi bir takımdan yola gidersek, şampiyonlar ligine girilen senede alınan kit sponsorluk bedeli 200k gibi komik bir değer ve bu sözleşmenin 6 yıl devam edecek olması insanı çileden çıkartabiliyor. Sponsorlukların biraz daha gerçekçi olması gerekmekte.

Aynen sponsorluk gibi maç bileti fiyatlarınında oynan lige göre değişmesi gerekir. Maç biletlerinden bu tarz kulüpler asla para kazanamıyorlar.

Taraftarlara gelecek olursak, oyunun başında set olarak girilen değerlerin istenilen seviyede yukarı çıkmaması oyunun bir eksiği daha.

Training Facilities, Youth Facilities, Youth Academy, Youth Recruitment gibi değerlerin arttırımının çok zor olması, alttan iyi oyuncuların gelmemesi biraz daha sıkıntı verici oluyor. Bunların geliştirilmesi, istenilen seviyeye gelmesi en az 10-15 yıl gerektiriyor. Sponsorluktan, maç biletlerinden ve oyuncu satışından iyi gelirlerin elde edilememesi bu süreyi arttırıyor. Attan oyuncu gelmemesi ile kadroda en azından 1 alttan oyuncu bulundurma zorunluluğu olan liglerde, ya 6 yedekle ya da işe yaramayan bir oyuncu ile oynamanıza sebep oluyor. Böylece maçlarda da başarılı olabilme ihtimali düşebiliyor.

Bunlardan farklı olarak oyunda sadece yukarıda bahsettiğim 4 temel şeyin geliştirimi dışında, Physio Tesislerinin ya da en azından anlaşmalı olan Physio hizmeti veren kurumların da oyunda yer alması gerektiğini düşünüyorum. Bir Gaziosmanpaşa ile bir Real Madrid oyuncusu, şu anda, oyunda aynı sakatlık durumda, aynı sürede iyileşiyor. Oysa bu durum, anlaşmalı olunan Sağlık kuruluşuna veya tesislerine göre değişmeli. Oyunda bulunan Sağlık görevlilerinin tek görevi sakatlığın ne kadar sürecek olduğunu belirtmesi ve bazı durumlarda oyuncuya iğne iğne ile bir sonraki maçta oynayabilecek hale getirmesi. Bu konunun eksik kaldığını düşünüyorum.

Basın toplantılarındaki sabit şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela yedek olarak değerlendirdiğiniz bir oyuncuyu bir maçta ilk 11 oynattığınızda sakatlanırsa, basın her zaman şu soruyu soruyor; "X oyuncunun yerine hangi oyuncuyu koyacaksın" sonra "Eğer başarılı olması durumunda ilk 11 de görev alır mı ?" Yani zaten o oyuncunun ilk 11 oynadığını bilmeleri gerekir. Basın toplantılarında bir değişiklik olmuştu, bunu biraz daha geliştirmeleri gerekiyor.

Gözlemlemelerin üzerine, eğer basın toplantılarına siz katılmazsanız, oyuncularınız bundan etkileniyor ve düzgün oynayan takım bir anda dökülüyor. Aynı şekilde maçta tatile çıkarsanız veya takım konuşmalarını Asistana devrederseniz... Bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Aklıma şuan diğer şeyler gelmiyor ama emin olun yazıya başlamadan önce aklımdaydılar. Bu mesajı ileride düzenleyebilirim... Uzun bir yazı oldu, okuyanlara teşekkür ederim.
    Sentugo.

1. Oyuncu bazında değil genel olarak teknik direktörlük ve taktiksel olarak maçlar kazanılsın.
    Mourinho diyelim Madrid'den başka bir kulübe gidiyor ancak gittiği kulübün ne transfer hedefleri değişiyor ne defans sistemi ne genç oyuncuları ne de başka birşeyi.Sadece Mourinho'nun 4-2-3-1 sistemiyle oynuyorlar o kadar.Oyuncu iyiyse kazanıyor,o kadar.Ayrıca şu da var yenilseler de yenseler de,takım oyuncuları uygun olmasada 4-2-3-1 oynuyorlar.Çünkü Mourinho 4-2-3-1 oynar diye oyuna eklemişler.Ferguson,Bielsa vesaite diğerleri için de bunlar geçerli.Saçmalık.
    Antrenörün sadece dizilişini değil,getirdiği tüm yenilikleri,zorluklarla başa çıkabilme başarısını,adaptasyonunu,taktiksel bilgisini,gençler üzerinde etkisini vesaireyi de oyuna eklemeleri lazım.
    Kısacası Teknik Direktör özelliklerinde yazanların gerçekte oyuna işlenmesi gerekir.

2.Milli takım yönetilirken formda olmayan hatta hiç oynatılmayan bazı oyuncular milli takım kadrosuna seçildiğinde ve iyi oynadıklarında bu oyuncuların piyasası ve kadroya girme eğilimi artmalı.
    İtalya milli takımı başındayken Laquinta'yı kadroya aldım.Çünkü sistemime Terget Man lazımdı.Laquinta çok başarılı olmasına rağmen Juventus'da reserve'den çıkamadı.Başka bir saçmalık.

3. Oyunda Teknik Direktörlerin ekipleri olmalı. Örneğin bir kulüple sözleşme imzalarken "kondisyonerimi de yanımda istiyorum" denebilmeli. Türkiye'ye gelen Zico-Rijkaard gibi hocalar nasıl ekipleriyle geliyorsa,oyunda da bu olmalı. Kulüp maaşlarından dolayı ekibinizden bazı kişileri istemezse duruma göre ya fedakarlık yapılır ya da o kulube gidilmez.Bu özellikler eklenmeli

4.Yükselişte olan takımların taraftarları artmalı. Belediye ile 4 sene şampiyonluk kazandıysan artık 1000-2000 kişiye oynamaz o takım.Böyle bir saçmalık da var oyunda.Az taraftarı olan bir kulüple ş.ligine gitmişsin Barca ile oynuyorsun ama taraftar sayın birazcık artıyor o kadar.

Ha birde hala benim gibi 2D Classic oynayanlar için,yeni 2D yapsınlar.Bu sefer yaptıkları 2D'de top da gözüksün lütfen.

Aklıma geldikçe daha yazarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Genelde benim gibi oyunun sosyal yönünün arttırılmasını isteyenlerin sayısı fazla sanırım.

Aklıma geldi, istifa ederken istifa etme nedenini açıklanması gerekiyor. Böyle bişeyin olmaması gerçekten çok şaşırtıcı. Bir oyunucuya "seni bi kaç hafta oynatmayacağım" diyebiliyoruz ama 10 yıl başında kaldığımız kulübü neden bıraktığımızı belirtemiyoruz. Futbolcuların ruhsuzluğu, yönetimle anlaşmazlık, yeni bir macera arama gibi seçeneklerle istifa edilmeli ve o seçeneğin senden sonra kulüpte etkisi olmalı. Atıyorum Fatih Terim yönetimden şikayet ederek istifa etse taraftar o yönetimi topa tutar. FM'de istifa ediyorsun peşinden 3-5 coach istifa ediyor alt yapıdan alıp işlediğin dünya yıldızı yaptığın adam farkında bile değil resmen ayrıldığının.

Zaten bu tarz eksikliklerden dolayı forumlarda RP yapma ihtiyacı duyuyoruz, bi nevi eksiği kendimiz tamamlamaya çalışıyoruz.
    Last edited by GeanyGS : 22.Haziran.2012 at 03:08

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kontrat tekliflerine deadline konmalı yani oyuncunun kontratı düşünmesi için belli bir süre verilebilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyuncuya göre taktik verilmeli.
    Mesela ben Welbeck'i aml ye koyunca move into channel diyorum ve uzun şutu kapatıyorum ama Nani'yi koyunca long shotu arttırıp cut inside falan diyorum, bunu her rotasyonda yeniden ayarlamak çok sıkıcı oluyor. Yada tek forvet Rooney iken başka, Hernandez iken başka konutlar veriyorum ve mecbur yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum.
    Kısaca her oyuncuya nereye koyarsam koyim böyle oyna gibi birşey olması lazım.

cidden çok büyük bi değişim lazım. neredeyse 2008den beri aynı oyunu oynuyoruz. mesela oyuncuyla ilişkiler falan detaylandırılmalı. oyun çok yüzeysel kalmaya başladı. football manager oyun değil simulator olmalı.

reputation değerleri ayarlanmalı. 10 sezonda 8 şampiyonluk 10u aşkın yerel kupa bir uefa kalan sezonlarda şampiyonlar liginde hep başarılı sayılacak düzeyde bitirmiş ve kulüp sıralamsında 3.lüğe yükselmiş bi takımla hala köln gibi 2 .sınıf takımların arkasında kalmam sinir bozucu.

oyuncuların kontrat görüşmelerine girmemesi biraz daha vicdanlı olmalı.

dediğim gibi en önemlisi oyun detaylandırılmalı her açıdan. oyuncuya menajer hissini vermeli.

Bence oyunculara teklifi biz sunmayalım başkana liste verelim o oyuncularla görüşme yapsın

SÖYLENMİŞ OLABİLİR ÖNCEKİ MESAJLARA BAKMADIM

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Bende şöyle bir şey söylemek istiyorum.Sonuçta bütün menejerler Arsene Wenger ve Ferguson gibi kalıcı değil ya da Fatih Terim gibi klubun çaycısını bile kendi belirleyenlerden değil.Transfer görüşmesini bizim yapmamız yok taksitti yok bilmemneydi zevki kaçıyor yapmasanda transfer olayı düşüyor.Yukarıda arkadaşlarında bahsettiği gibi bir liste verebiliriz.Sonuçta gidip görüşmeleri detaylarına kadar menejerler yapmıyor.Oyuncuyu izlersin,izletirsin listeyi başkana verirsin yada başgan bana bu adamı al dersin.Bu sistemin gelmesini gerçekten istiyorum.

Takımımdayken aramın iyi olduğu futbolcu başka takıma transfer olduktan 1 saat sonra bile beni tanımazmış tavrı değişmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hey gidi.. Resmen 2013 geliyor. Ne de çabuk geçti. Sanki henüz dün sipariş verdim 2012'yi

Bende yeni seriden bir kaç beklentimi söyleyeyim madem;

-Öncelikle korner olayı artık düzeltilmeli.

-Üst düzey oyunculara teklif götürdüğümüzde direk kırmızı çıkmasın, bir zahmet önce bir teklif sunabilelim hani belki fazla para veririz de adam parayı seçer değil mi ama?

-Lig, kupa şampiyonluklarında daha atraksiyonlu yazılar çıksın (madem Türkçe de geliyor daha da zevkli olur) Sadece ... takım şampiyon oldu cümlesi basit kaçıyor artık. Okumuyorum bile. Röportaj falan eklensin işte ne bileyim...

-Antrenman ile ilgili kesinlikle yenilikler bekliyorum. Oyunda çok basit kalıyor antrenman. Halbuki en can alıcı nokta.

-Maç motorunda oyuncu hareketleri ile ilgili yenilikler olabilir. Özellikle bu konuda beklentim çok yüksek. Artık sıkıldım. Hep tahmin ediyoruz atağın kimin olacağını (%90 oranında). Özellikle bir takım önemli bir atak yaptıktan sonra diğer takım topu kapınca maç motoru iptal oluyor zaman hızlı ilerliyor ve pozisyon yalan oluyor genellikle. Yani bu gibi pozisyonlarda karşı takımda gol atsın. Hiç olmuyor demiyorum ama daha fazla olmalı bu. Geliştirilmesi en çok gerekli şeylerden biri de bu kanaatindeyim.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Merakla bekliyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antrenmanları izlemek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Taktik ekranı daha da gelişmeli. En basitinden sol kornere ve sag kornere ayrı ayarlar cekebilmeliyim. Mac motorunun da gelişime ihtiyacı var. Yapay zekanın da düzelmesi gerek. Atıyorum Fenerbahçe ile 3 yıl sonra ligdeki tek güç ben olmamalıyım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bana göre geliştirilmesi gereken en önemli alan taktiksel ve potantial ability (PA).

Nedenine gelince;

- Her futbolcu teknik drektörünün verdiği şansa, yeniliklere, çalışma azmine bağlı olarak bir anda yıldızlaşarak Barcelona, R.Madrid, Milan gibi takımlarda da oynayabilir, taktiksel ve diğer şartlara bağlı olarak gerileyerek çok alt düzey takımlardada oynayabilir. Bu yüzden bütün futbolcuların potansiyeli sınırsız ya da 200 olarak aynı düzenlenmeli. Sadece current ability(CA) yani oyunun başladığı anda ki durumu ayarlanmalı, diğer tüm özelliklerin geliştirilmesi tamamen FM deki menejerlik anlayışına ve becerisine dayalı olmalı.

Bakınız; Geremi (Gençlerbirliğinden R.Madrid oradan Chelsea) Zira CM nin o ilk versiyonlarında Geremi'nin potansiyeli hiçte iyi değildi fakat Fm2005'te üst düzey futbolculardan biri haline gelmişti. Zamanında alt düzey takımlarda oynayarak gittiği bir takımda şansı yaver gider ve 3-4 sene sonra kendini en üst düzey takımlarda bulabilen oyuncular vardır. Ve bana göre böyle olmalı tamamanen menejerin becerisine bırakılmalı. PA olmamalı.

-Birde taktik ve antrenman programı tamamen geliştirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

teknik direktörün yetenekleri oyuna başlarken belirlenmeli bence..
    yeni oyun açtığımızda oyun çeşitli senaryolarla bizim yeteneklerimizi ölçmeli öncelikle.. yaklaşık 8-10 maçlık bi deneme dönemi gibi..
    fifa ve pes'in be a legend modlarına başlarken oyuncu deneme maçlarına çıkıyor ya aynen öyle işte..
    mesela ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış bi takımın maçına 2. yarıda dahil olup maçı çevir diyecek senaryo gereği.. ya da bi kupa maçının ikinci maçına gönderecek bizi teknik direktör olarak ve 0-0 yetiyor skoru koru diyecek. bu deneme sürecinde zorunlu röportajlar, oyuncu görüşmeleri, yönetimle iletişim vs. ile bu özelliklerimiz de ölçülecek. ve özelliklerimiz belirlenecek. eğer işsiz başladıysak bu özelliklerimize göre teklifler alacağız. potansiyel yeteneğimiz de buradan çıkacak sonuca göre belirlenecek.

bence fm'nin en büyük eksiklerinden biri budur.. hiç tecrübesi olmayan 25 yaşında bi teknik direktör premier lig takımından teklif alabiliyor işsiz başladıysa.. üstelik bütün yetenekleri 20 üzerinden 10 görünürken..çok saçma. potansiyel yetenek 200 görünüyor herkesin.
    ya da buna alternatif olarak kariyer modu diye bişey eklenir.. asistan olarak başlarız oyuna. teknik direktör tatile çıktığında vs. kendimizi gösterme fırsatı yakalarız.
    mevcut haliyle çok basit oluyor. seç bi takımı en kötü 5 sene sonra zirveye oynuyorsun, şampiyonlar ligi alıyorsun vs.. çoğu zaman 5 sene bile sürmüyor. ben blue square'den aldığım takımı her sene bi üst lige taşıyıp 5 sene sonra şampiyonlar ligi şampiyonu olamamalıyım..

bu işin çözülmesi lazım.. oyunun acilen zorlaşması lazım.. gerçekten taktik bilgisine sahip, adam yönetimi iyi adamlar başarılı olabilmeli.. atıyorum şu an dünyada binlerce teknik adam var ve bunların atıyorum %65i başarısız %20si idare eder %10u başarılı ve sadece %5i çok başarılıysa oyunda da buna yakın bi oran olmalı. bu da şansla değil yetenekle belirlenmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

PA kavramının tarihe karışması gerektiğine inananlardanım. Bir oyuncunun yeteneklerini maç içinde görebilmeliyiz.

CM10'daki gibi duran top organizasyonlarını izleyebilelim antrenmanda. Daha çeşitli varyasyonlar yapabilelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Maç motorunu değiştirsinler önce önemli bi maçta yenik durumdayken nedense maç akıp gidiyo tek atak bile gösterilmiyo örneğin 50.dakikada gol yedim 1-0 öne geçtiler oyun dakikası bir işiliyor 50den 90 a kadar şakır şakır akıyo 90.dakikada bi zahmet beleşten bi pozisyon gösteriyo +4 verip maçı hemen bitiriyo.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    CM10'daki gibi duran top organizasyonlarını izleyebilelim antrenmanda. Daha çeşitli varyasyonlar yapabilelim.
    harbiden yav bu yenilikle oyuna zevk gelir ama fifa manager a benzemesin

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

ilk yıl hedefi düşmemek olan bir takımla ligi orta sıralarda bitirdikten sonra, takip eden hemen ilk yılda niye yönetimin yeni hedefi ''ilk beş'' oluyor?

bu mudur yani? bu iş reel anlamda, bir takımın gelişmesi, hedef büyütmesi, alt yapıyı geliştirmesi, bir yılda mı tamamlanır? adım adım olmaz mı?

gerçekçilik. daha fazla gerçekçilik..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bence her yeni sezon için kısıtlı da olsa bi kaç tane forma göstermeli bizde onlardan istediğimizi seçebilmeliyiz. Yıllarca aynı formayla olmuyor yani

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

PA sistemi mantıklı bir sistem, her oyuncunun bir çıtası vardır bu iş sadece antremanla olsaydı biyonik bir futbol izlerdik.

Hatta FM'nin sistemi o kadar iyi ki yüksek PA sahibi bir futbolcu bildiğiniz gibi bazı gizli değerleri yüzünden o PA'a ulaşamayıp "oynasa yıldız olurdu" statüsünde kalıyor.

Veya Consistency'si yüksek ortalama bir adam her maç yüksek performans sergilediği için PA sahibi nice futbolculardan fazla katkı sağlıyor. Böyle düşündüğünüz zaman FM'nin sadece matematikle baş döndürücü bir gerçeklik sağladığını görüyorsunuz.

Burada sıkıntı bence oyuncu araştırmacılarının belirlediği düşük/yüksek PA değerlerinde olabilir. Veya oyuncu gelişimine kilit vuran gizli özelliklerin (Ambition gibi örneğin) sabit sınırda kalması.

Yani bir hocanın elinde oyuncunun PA'sı yükselmez ama futbola olan tutkusu artabilir, takımın kazandığı başarılarla devamlılığı artabilir. Consistency ve Ambition gibi özelliklerin "Hocanın ilgisi - takımın başarısı- oyuncunun formu" gibi değişkenlere baglı olarak gelişim göstermesi sanırım sıkıntıyı giderecektir. Güzel bir istek ama buna gelene kadaaar

Antreman sistemi değişsin gerçekten artık. Daha grafiksel bir arabirime sahip olsun.

PA sisteminin kalkması çok enteresan olabilir, zor olur ama. Belki eğer oyuncu iyi performans sergilerse pa'da azıcık değişim olabilir veya çok üzerine gidilen oyuncular pa'sını aşabilir biraz.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

artık şu 3d ve maç motorunu degiştirsinler fm 2012 de birbirinin kopyası golleri atmaktan bıktım

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyuncuya göre taktik verilmeli.
    Mesela ben Welbeck'i aml ye koyunca move into channel diyorum ve uzun şutu kapatıyorum ama Nani'yi koyunca long shotu arttırıp cut inside falan diyorum, bunu her rotasyonda yeniden ayarlamak çok sıkıcı oluyor. Yada tek forvet Rooney iken başka, Hernandez iken başka konutlar veriyorum ve mecbur yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum.
    Kısaca her oyuncuya nereye koyarsam koyim böyle oyna gibi birşey olması lazım.
    Hay agzına saglık ya. Senelerdir en cok bekledigim şey bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapay zekanın gelişmesi lazım. Diğer takımlar çok saçma transfer politikası uyguluyorlar, en olmaz transferleri yapıyorlar. Haliyle bir iki sezon içinde önünüzde duran olamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kartal/İstanbul

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    O mikrofonla algılama işi biraz ütopik ya, sonuç olarak bir çok uyruktan bir çok oyuncu var, her bir ismin okunuşunu ezberleteceksiniz bilgisayara, sonra onu algılaması var, sonra onu doğru okuyabilecekmisiniz, mesela Norveç'te garip garip harfler var, neye benzetirsem onu söylüyorum kafamda

Jübile işi kesinlikle olmalı bence, o çok iyi olur.
    Numaralarla olabilir aslında. Atıyorum "number seven" dersin sağda deli gibi yardıran 7 numaraya attırabilirsin topu

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Defansif futbol da kazanabilmeli. Münferit başarılar dışında FM'de bir Yunanistan olmak mümkün değil. Yani oyunu soğutarak, rakibi uyutarak, sağlam, sert bir oyun kurgusuyla başarılı olan ben görmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Defansif futbol da kazanabilmeli. Münferit başarılar dışında FM'de bir Yunanistan olmak mümkün değil. Yani oyunu soğutarak, rakibi uyutarak, sağlam, sert bir oyun kurgusuyla başarılı olan ben görmedim.
    Ben oldum :P

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri