Sayfa 668 / 896 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
20,011 ile 20,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Bence 4-4-2'ye dönmeyiz, Alex yedek kalmaz. Alex hazırlık kampında ve maçlarda yine harika, onsuz bir kadro düşünülemez.

Benim Krasic konusunda birkaç tahminim var:

1. Aykut Hoca, baktı ve Kuyt'ın sağ kanatta verimli olamayacağını anladı. Newcastle maçının ikinci yarısında da Kuyt'ı forvete çekip sağ kanada M.Topuz'u monte ederek bir bakıma bunu gösterdi zaten.
    2. Kuyt'ı kesinlikle sağ kanatta göremeyeceğiz bu yıl Krasic gelirse. Bu kesinleşti. O zaman şöyle bir yorum olabilir:
    ---- Ya Kuyt forvet oynayacak ya da forvet arkasında, daha çok merkezde oynayacak.
    3. Kuyt'ı forvet olarak değerlendirirmek bana daha mantıklı geliyor. Kuyt dediğimiz adam Feyenoord'da Hollanda gol kralı olmuş birisi, yani her halükarda forvette oynayabilir.
    4. Forvet eksiği olduğu da aşikar, sanıyorum birinci forvet Sow, ikinci forvet Kuyt olacak takımda. Sow bu aralar formsuz olduğu için Kuyt'ı forvet olarak izleyeceğiz bence.

Vaslui maçında şöyle bir onbir bekliyorum:

Orta sahadan itibaren yazıyorum:
    Krasiç-Topal-Baroni-Stoch
    Alex-Kuyt

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kuyt her yerde oynayabilirim sorun etmem demişti zaten kendi kaşındı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bi durun ya daha Krasiç ile ilgili bir doğrulama veya yalanlama yok

Krasic'in menajeri 3 gün önce bazı açıklamar yapmış. Okuduğum kadarıyla diyor ki:

"Krasiç'e şu an hiçbir teklif yok. Bazı kulüpler kiralama teklifi ile gelebilir, ancak Krasiç kiralanmak istemiyor. Bir yıl boyunca oynamadı ve Sırp milli takımındaki yerini kaybetti ve bu durum onu çok üzdü."

Sanıyorum Krasiç sürekli oynayabileceği bir kulübe gelmek istiyor. Oyuncuyla anlaşıldığına göre kulüple de anlaşılır, zira Juventus onu takımda görmek istemiyor ve satışına da kolaylık sağlayacak gibi görünüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Her transfer döneminde Krasic ve Diarra gündeme geliyor artık gerçekçiliği kalmadı medyanın yalan haberleri
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Her transfer döneminde Krasic ve Diarra gündeme geliyor artık gerçekçiliği kalmadı medyanın yalan haberleri
    Her transfer döneminde anlaşıldı denmiyor ama.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Krasic çok iyi olur,Kuyt'tan da gayet iyi bir forvet olur sonuçta mr.Duracell

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kuyt ve sow'dan hangisini keseceksin? aykut hoca alex'i kesmeyecek. kuyt da sağ kanatta verimsiz. forvette ne yapar belirsiz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hazırlık kampında 2 maç oynadık hangisinde iyiydi alex? farklı maçlar mı izledik acaba anlamıyorum ki? yavaş tempoda oynuyoruz biz takım olarak ve bunu bitirmek için 2 brezilyalımızdan en az 1 tanesini kesmemiz gerekiyor. Yani cristian ya da alex'ten biri kesilmeli. Bence bu Alex olacaktır. Hazırlık kampında da iyi falan değil. Hücuma zor çıktık Newcastle maçında.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Radyospor'un iddiasına göre , Krasiç İstanbul'da Aziz Başkanla görüşüyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Her transfer döneminde anlaşıldı denmiyor ama.

Her sene Krasic kadrolara konuluyor twitterdan anlaştı deniliyor Deco Ronaldinho tarzında haber bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Orduspor başkanının açıklamalarına göre Gosso lig bitiminden 1 ay önce hocasına seneye Orduspor'da oynamak istemiyorum demiş.Ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım demiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gosso gelsin en az Emre kadar iyi bir oyuncu benim gözümde.. ancak ilk 11 de oynamasi zor olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Gosso gelirse Alex'siz sistem kesinleşir.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Krasiçi açıkçası pek tanımıyorum oyun olarak falan ama yaklaşıkda 2-3 senedir gelicek bu adam bize faydalı olmaz düşüncesindeyim hem ondan önce bir stoper bir orta saha sonrada ekstradan kanat ve forvet transferi yapılabilr.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yandık şimdi Gosso'yu ayarttı diye haberler çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gosso cristian'dan iyi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O değil de madem Krasiç'i alıcaksın neden Kuyt'u aldın ki ?

Forvet transferi istenseydi en baştan beri kimsenin aklına direkt olarak Kuyt gelmezdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence Kuyt forvette iş yapar abi zeki adam sonuçta kafasıyla oynuyor topu ve bitirici bir adam

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Bence Kuyt forvette iş yapar abi zeki adam sonuçta kafasıyla oynuyor topu ve bitirici bir adam
    İş yapmaz demiyorum ancak alınırken direkt olarak forvet diye alınmadı Kuyt.

Direkt forvet arasaydı F.Bahçe Kuyt'a yönelmezdi, onu söylemek istedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Fenerbahçe'nin de aradığı direk forvet değildir belki.Joker futbolcu misali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'ten sonra 4-4-2'ye tam forvetle dönmek zor olabilirdi ki zaten benim gözümde efsane çift forvet hakan şükür-arif ikilisidir. Arif'de bir takımın forvet alırken ilk düşüneceği tarzdan bir oyuncu değil. Yardımcı forvet önemlidir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

niye aldın, niye satmadın...

yahu adamların aklındakini bilebiliyor muyuz ki? ne düşünüyorlar.. ne planlıyorlar?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Murat abi belki direkt forvet olarak almisizdir bunu bilemeyiz ki. Ama dediğine katılıyorum krasic i alacaksan kuyt i alma
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Kuyt joker bir oyuncu, her yerde oynasın diye alındı. Sağ kanatta oynasın diye alınmadı. Takımdaki çok yönlü futbolcu sayısı arttırılsın diye transfer edildi.

Aykut Hoca şunu düşündü: Eğer sene içinde Alex formunu yitirir veya herhangi bir sebepten dolayı ondan faydalanamazsam, Kuyt'ı o bölgeye monte ederim, önüne de bir santrafor koyarım, hem güçlü, dinamik bir orta saham olur hem de ofansta iyi işler yaparım.

Geçen sene Alex yoksa Baroni o bölgede oynuyordu ama Baroni o bölgenin oyuncusu değil. Ancak o bölgede Kuyt rahatlıkla oynayabilir.

Kuyt'ın alınmasındaki amaç budur. Sağ kanat diye futbolcu alacak kişi, Kuyt gibi yavaş bir adamı almak yerine Stoch gibi hızlı biri transfer ederdi. O yüzden "Kuyt sağ kanatta oynasın diye alındı" demek doğru olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

1 - Krasic İstanbul'daymış ve görüşmeler devam ediyomuş.
    2 - Rolando olmazsa Yobo gelecek büyük ihtimalle.
    3 - Fenerbahçe,Yobo için Everton kulübüyle her konuda anlaştı. (LİG TV)

Açıkçası 2 sene önceki gibi benide heyecanlandırmadı Krasiç haberi.Ama kalitesi tartışılmaz.Sağda Krasiç solda Stoch ile mükemmel kanatlara sahip oluruz.Ama madem Krasiç'i alacaktın neden Kuyt'u aldın.Hadi diyelim denildiği gibi 4-4-2 oynayacağız.Valla bana sorulsa Sow'un yanına partner kimi istersin diye, herhalde alabileceğimiz oyuncular arasında isteyeceğim forvet olarak ilk 20'ye giremezdi Kuyt.

Hollanda Ligi Hollanda'da kaldıHollanda ligindeki istatistiklerine aldanmayın.Orada eli ayağı düzgün olup 25 gol atmayan forveti dövüyolar.Yakın dönemdeki hayal kırıklıklarından biriydi Kuyt bu bağlamda.Ki Liverpool'da ileri uçta iş yapamayınca forvet kırması bi sağ açık yapıldı ve kısmende tuttu.Neyse velhasıl Kuyt'dan daha iyi bir forvet alınabilirdi.

Orta saha için beni en çok heyecanlandıran isim Sneijder.Öyle böyle değil hemdeAma geleceğini sanmıyorum.Neticesinde hala deli gibi pazarı olan bir oyuncu.Barça-Real hariç bence her takımda oynar.Neden bizi tercih etsin?Orta saha şart.Nuri'yi falan kiralayabilsek en azından bomba olur.

Stopere gelince, Milan'ın alamadığı bir Mbiwa bizim için hayal olur.Şunu anlamıyorum.Rolando'ya 12 veriyorsun, Milan Mbiwa'ya 6 veriyor reddediliyor.Gir işte sende araya 10 ver, 12ye çık 15'e çık.Sonuçta satılmayacak futbolcu yoktur.Ve Montpellier başkanıda farkındadır ki önümüzdeki yıllarda aynı başarıyı tekrarlamaları çok çok zor.Belki verir adamRolando için 15 çok.Ha gelsin istermiyim, kesinlikle.Tr için fazla kaliteli bir stoper.Helalinden bir 10 verilir ama fazlası için daha iyi isimlere yönelebiliriz.Ama görün bakın en son Yabo dayı çıkıp gelicek.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kuyt dan pek ala forvet olur hatta bizim lig de baya da iş yapar.Sow pek umut vermiyordu belki oda canlanır kendine gelir bu rekabet ile.
    4 4 2 ye döneceğimizi zanettmiyorum zaten hala daha göbekte top taşıyıp oyun kuracak oyuncumuz yok.Alex bu yılda önemli oyunculardan biri olacaktır.
    Krasic bence çok iyi olacak ama öncelik ortasahanın ortasına verilmeli kesinlikle Emre nin yeri topal la dolmaaz.Birde stoper olayı var yine gecikiyoruz.Esas endişemse gecikmenin dışında ortasaha haberlerinin giderek azalması umarım ortasahaya gereken takviye yapılmadan sezona girilmez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Krasic'le anlaşılmış sırada Juve varmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Krasic ekstra ama orta saha ve defans şart. Defans için bir hareketlilik var belli Rolando olmazsa Yobo olacak gibi ama orta saha transferinde hiç hareketlilik olmaması düşündürücü.

Mesaj Yetkileri