Evet kabul ediyorum ama ÖYM'lerin değil, tahkim/pfdk kararlarının ve mahkeme kararlarının adaletsiz olduğunu. Öym'ler falan umurumda değil, benim beklentim bu dava sonucunda hakedenlerin hakettikleri cezaları almalarıydı. Yargıtay'dan çıkacak sonuç adaletin yerini bulup bulmayacağını belirleyecek ancak şuan ki gidişat bulmayacağı yönünde çünkü gerek Başbakan tarafından gerek Federasyon tarafından müthiş bir kurtarma operasyonu yürütülmekte. Lehinize olan herşeyi aleyhinize gibi yansıtıp çarpıttığınız için bazı şeyleri anlatmak güç size o yüzden fazla uzatmayacağım.
Ezbere ve genelleyerek yorum yapmayı bırakırsanız ve birazcık olsun araştırma zahmetine girerseniz kimin ne yazdığını bilir ona göre yorum yaparsınız. Mustafa gibi ben de sorayım: Benim Öym'leri savunduğumu veya eleştirdiğimi nerde gördünüz? Öym'lerle ilgili tek yorumum balde_mir_07'ye yazdığım bir cevapta davanın Öym'de görülmesinin yasal olarak normal olduğuydu (işin içine örgüt suçlaması girdiğinden).
Ben çıkan kararları hep eleştirdim ve ceza alanlar dışında ceza alması gerekirken paçayı kurtaranlar da olduğunu düşündüğümü belirttim. En baştada eski TFF başkanı Mahmut Özgener olmak üzere. Adaletsiz olduğunu düşünmemin sebebi kişilerle kurumların ayrılıp açık açık Fenerbahçe için şike yapmış veya yapmak için teşebbüste bulunmuş insanlar ceza alırken Fenerbahçe'nin aklanması (tabi bana göre aklanmamıştır o ayrı). Daha birçok şey var ama dönüp dolaşıp tekrar aynı şeyleri tartışmanın lüzumu yok.
Ha bu yazdıklarımdan sonra adalet bekçileri diye sallayabilirsiniz her zaman yaptığınız gibi.