Sayfa 834 / 1204 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
24,991 ile 25,020 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ve geliyor!

http://www.ligtv.com.tr/haber/ve-geliyor

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte transfer çalışmaları da sürerken Melo'nun bonservisi konusunda Juventus'la anlaşma noktasına gelindiği ve bu sorunun 2 gün içinde çözüleceği belirtildi.

İtalyan kulübüyle bonsevis pazarlıklarında rakamı 8 milyon euroya düşüren ancak 6 milyon euroda ısrar eden sarı kırmızılıların Juventus'la ortak bir noktada anlaşama sağladığı ve ödeme detaylarının da planlanmasının ardından Melo'nun bonservisinin alınacağı belirtildi.

Anlaşmanın ardından Melo'nun da haftasonuna kadar İstanbul'a geleceği ve takıma katılacağı ifade edilirken yeni sezon hazırlıklarında futbolcuların sergilediği performans ve hırs teknik direktör Fatih Terim'i memnun ediyor.

Bu sezon birçok kulvarda birden mücadele edecek sarı kırmızılılarda oluşturulan alternatifli geniş kadro nedeniyle forma rekabeti içine giren futbolcuların forma rekabeti antrenmanlara da yansırken yoğun maç temposunu düşünen teknik direktör Fatih Terim'in sezon boyunca tüm oyuncuların hazır olmasını istediği belirtildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo dışında bir kaç transfer daha yapacakmışız
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Twitter'da vs. Melo bugün açıklanır deniyor ama bakalım

Arkadaşlar sizce Ozan İpek'ten sol bek olur mu ?

Fatih Hoca yapabilir , düşünüyodur muhtemelen.

Ozan İpek bizde mi ki sol bek yapalım? Yeni adam alacaksak direkt sol bek olanını alırız zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ozan İpek bizde mi ki sol bek yapalım? Yeni adam alacaksak direkt sol bek olanını alırız zaten.
    Hocam bir düşünce olarak söylüyorum her yerde Hakan'ın yerine veya alternatif olarak oyuncu aradığımız geçiyor ofansif anlamdada çok katkı sağlar olur mu olur sadece sizce olur mu diye sordum !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda girişimleri hakikaten ciddiymiş. Arda düşünmüyor değil dönmeyi ve Arda dönerse sülalemizin katkısı unutulmasın Arda gelirse yabancı sol bek de gelebilir. Ama artık Melo gelsin, andım var 2 forma alacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Altyapıda hiç sol bek yok mu? Hakan Balta'nın arkasında bulunsun, bu sene 10 maça filan çıkıp kendini hafiften geliştirsin, maç tecrübesi kazansın. 2-3 sene içinde de Hakan Balta'yı yedeğe çekip bu genci oynatırız filan.

Ya da ben çok hayal kuruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Altyapıda hiç sol bek yok mu? Hakan Balta'nın arkasında bulunsun, bu sene 10 maça filan çıkıp kendini hafiften geliştirsin, maç tecrübesi kazansın. 2-3 sene içinde de Hakan Balta'yı yedeğe çekip bu genci oynatırız filan.

Ya da ben çok hayal kuruyorum.
    Altyapımız maalesef geçtiğimiz senelerdeki gibi her mevkiiden yetenekli oyuncu barındırmıyor. Biz gerçi 87-88 jenerasyonunu bile kullanamadık. Cafercan, Oğuz Sabankay, Zafer Şakar, Özgürcan. Bir Arda çıktı oralardan. O da çaresizlikten tesadüfen çıktı neredeyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ozan ipek'in sol bek olarak düşünülebileceğini bi tek ben düşünmediğime sevindim.FM'de ozan'ı alıp hep sol bek yapardım
    Melo gelsin benimde andım var 2 forma daha alcağım.Böylelikle arkasında Melo yazan 4 formam olacak.Melo'ya feda olsun hepsi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun menajeri transfer yattı anlamına gelecek açıklamalarda bulunmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Melodan vazgeçilmiş ben bile üzüldüm nedense bence Galatasarayın şampiyonluğunda payı çok fazla bence tüm transferlerden önce meloyla anlaşmalılardı.belkide daha iyi adam getirirler yoksa taraftar pek memnun olmaz bundan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ile Galatasaray kulübü arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiği açıklandı.
    Felipe Melo’nun menajerliğini yürüten ’’Rodri’’ lakaplı Jose Rodriguez Baster’e ait olan ’’Promoesport Bcn’’ adlı ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Melo ile Galatasaray arasındaki müzakerelerin kesildiği duyuruldu.
    Prpomoesport Bcn, müzakerelerin kesilmesine gerekçe olarak, ’’Galatasaray’ın bugün yeni bir teklif getirerek, Melo’dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesi’’ gösterildi. Melo ile Galatasaray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile Galatasaray’ın arasında anlaşması olduğu savunulup, ’’Galatasaray’ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği’’ bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

’’Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Felipe Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e teşekkür etmek istemektedir. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır.’’

Bu arada, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, AA muhabirine, gelecek sezon Melo’nun Galatasaray’da oynama olasılığının mümkün olmadığı belirtti.

Rodri, Juventus ile sözleşmesi olan Melo’ya, Galatasaray dışında Türkiye’den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.
    AA

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat'a verilen o bonservis bedelinden sonra - nasıl ödeneceği umurumda değil - Melo'yu kaçırmamız yönetime olan güvenimi çok büyük yönde sarstı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadir Çetinçali Gs Muhabiri : Juve 13'ten 7'ye kadar indi. GS Yönetimi 5 öneriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Amrabat'a 8 verip Melo için 5 öneriyorsan o senin ayıbın. Melo için 7 milyon gayet normal bir ücret.6-7 gibi bir fiyata alınmalı.Hayır anlamıyorum Melo'nun yerine alınacak oyuncuya daha mı az bonservis verecekler ?

Haluk Yurekli ‏@hyurekli

Biri Fransa'dan digeri Italya'dan iki isim var...

Haluk Yurekli ‏@hyurekli

Melo ile GS daha once anlasmisti yonetim Melo'dan bir indirim daha istedi ve brezilyali kabul etmedi alternatiflerle gorusuluyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zamanında Keita'da yapılan hatayı yapmazlar umarım. Keita gittiğinde "Yerine birini alırlar heralde" diyorduk. Bakalım şimdi ne olacak.

Bu arada çilek belki orta sahaya alınabilir. Ve gerçekten çok iyi birisini alacaklarsa ben razıyım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Amrabat'a verilen bonservis çok ama yıllık ücretlerde bariz fark var. Melo'nun son alıcısı olacağız, bir çok etken var, bir anlık sinirle akla ilk gelen kıyas bu ama doğruluğu tartışılır.

Bonservis sorunu muhakkak çözülebilir, bizim yönetimin anlaştıktan sonra tekrar indirdim istemesi saçma. Umarım Melo gelir, olmazsa da en az onun kadar iyi bir isim transfer edebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Farketmez Colman'ı alırsınız Sadri Şener iyice çıldırır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk alternatif Stephen Mbia diyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mbia çok yönlü stoperdede oynayabiliyor sanırım.İyi olabilir.

Ben bu açıklamanın oyun olduğunu düşünüyorum Juventus'a indirim yaptırtmak için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bugün hayırlısıyla Melo için görüşmelere başlandığı ya da direk anlaşıldığı açıklanacak.
    Olum ne şom ağızlıymışsın la sen
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melo yoksa çilek oraya gelsin, canavar gibi defans yapsın, ayağına da az biraz hakim olsa yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Ben bu açıklamanın oyun olduğunu düşünüyorum Juventus'a indirim yaptırtmak için.
    İyi de yönetim melo'dan indirim istemiş galiba yıllık ücretinden yani.Yanılıyor olabilirim tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan Juve'de sorun var diyorduk onu aştık şimdide bizimkiler pintilik yapıyor.Melo'nun ücretinde indirime gidilmesini hala aklım almıyor.Zaten taraftar kimi sevse yazık oluyor.Onun gibi savaşan,hırslı ve iki yönlü bir oyuncu zor buluruz.Yazık ediyoruz şu adamı kaçırarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'ya maç başılar dahil 4.250 önerilmiş kabul etmemiş. Keyfi bilir.

ya biz meloyla anlaştıysak ama anlaşmıyomuş gibi yapıp melo elde kaldı imajı yaratarak juve'nin indirip yapmasını sağlamaya çalışıyosak? bu da bi seçenek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

2.900.000 + (30.000 X 40) = 4.100.000

Daha ne istiyomuş ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    2.900.000 + (30.000 X 40) = 4.100.000

Daha ne istiyomuş ki?
    Haluk yürekli, garanti maç başı bonus şeklinde yazdı. İsteği bu üçünün toplamının 5 milyon euro olmasıymış. Bonservis var daha, 30 yaşında oyuncu, 5 yıllık sözleşme. Bu şartlar ağır.

Mesaj Yetkileri