arkadaşlar 10 milyon sterline uygun ii bi defansın göbeğine oyuncu sölerseniz çok sevinirim...
arkadaşlar 10 milyon sterline uygun ii bi defansın göbeğine oyuncu sölerseniz çok sevinirim...
roque junior,edcarlos,nicolas burdisso
tam senlik bir oyuncu Vİncent Kompany oyun başında 19 yaşında.Ben portsmouth'a getirdim.5 aydır ayın oyuncusu ödülünü kimseye bırakmıyor.
vincent kompany, gladstone, leandro castan
10 milyon sterline mükemmel defans adamları alabilirsin
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Huth'un fiyatını bilmiyorum ama bir bak istersen...Kompany , VanDen Borre , Billy Jones , Gioda , Gonzalo(Emin Değilim Fiyatından).....
Kompany den iyisi yok![]()
abi sen bi juan a bak süper defans ayrıca 7 milyon sterline alabilirsin
Arkadas dogru sooluo gercekten cook ii bir defans oyuncusuOriginally Posted by CaPTaiN10
Originally Posted by CaPTaiN10
evet ondan başkası yalan o mevkide
gLadstone,gioda,kompany
we at.madridde bnm oyuncum war adı pabLo super oynuo kacırma bence yasıda genc
pablo da ii zaten ispanya milli takımında da oynadı ve fm'de de gayet ii yapmıslarOriginally Posted by Atakan38
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Originally Posted by peluk
ewet adam manyak yaa vanden borre ıLe bırLıkte defansın ortasında oynatıorum goL faLan yemıorum.2 sezon gecırdım 2 sezon boyunca mac basına goL yeme ortaLamam 1 bıLe deiL
bundan sonra ben nereye pabLo oraya
Kompany yi al büyük katkı sağlar Anderlecht te oynuyo sanırsam
[SIGPIC][/SIGPIC]
kompany leandro castan burdisso aythami
tşk arkadaşlar..
Kompany,Betao....
Vincent Kompany
Arkadaşım teşekkür etmişsinde kimi aldın?Yazarsan sevinirim, çok merak ettim.Eğer almadıysan ve yabancı sorunu olan bi ülkede oynamıyosan Yoboooooooo
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Originally Posted by Lim10
kardeş fiorentinaydım dünyanın oyuncusunu sattım baya para oldu ama oyuncu kalmadı...![]()
biraz geç klaldınız bende karl svenson die birini getirdim şimdilik işime yarıyo...
boşuna yazdık deseneOriginally Posted by kara
olsun paylaşım olmuş
evet ama ara transferde işe yarıcak paylaşımlar için sağolun..Originally Posted by mahoo
Kompany Chivu
Arkadaşım Real Madrid e Woodgate adında bir İngiliz oyuncu var.6,000,000 euro ya transfer ettim.Kompany 15,000,000 euroya alabilirsin.Hem Woodgate Kompany den daha iyi bir oyuncudur.Hem profili daha iyi hemde ability we p.a sı daha iyidir.Woodgate in p.a sı 182
olivier kompany,anthony vanden borre,guarin,
Gladstone da çok iyi bir defans.
edinho da süper.
en büyük kom pany ..
madem aratransferde yarayacak o zaman ben de biraz yazayım
vincent kompany
anthony vanden borre
mathieu delpierre
olivier deschchat(buna benzer bişey işte anderlecht de)
leandro gioda
AKLIMA GELENLER ŞİMDİLİK BUNLAR
kompany-gioda mükemmel defans