Domercant kesin mi ?
Domercant kesin mi ?
SoloBasket @Solo_Basket Jamont Gordon, Galatasaray Medical Park ile senelik 1.4 milyon dolar değerinde, 2 senelik sözleşme imzaladı.
Screw you guys, I'm goin' home
Abartmayın beyler (Abartmışsınız gerçi de neyse)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nasıl ki futbolda bir transfer haberi birçok kişi tarafından yazılıyorsa, basketbolda da yazılabilir. Twitter'da birçok mesaj var kendisinin bittiğine dair, yok mu ?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Murat Özyer Açıklama |
"Domercant ilgilendiğimiz bir oyuncu. Bu oyuncuyla bitmiş bir anlaşmamız söz konusu değil. Ergin Ataman, Domercant'ı çok istiyor. Bizim çizdiğimiz hedefler doğrultusunda, bizi o hedeflere taşıyacak oyuncuların önde gelenlerinden biri olarak görüyor. Ataman'ın yabancı oyuncu portföyü çok geniş, B planımız elbette var. Galatasaray Medical Park olarak, hocamızın istediği ilk seçenekleri bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz."
"Bonsu'ya yaptığımız teklifi geri çektik. Çünkü, söylediğimiz dönem içerisinde kendisi bize bir cevap vermedi. Uzun konusundaki arayışlarımıza devam ediyoruz" dedi
Şube Sorumlumuz Murat Özyer "Buckman ile ön sözleşme yaptık.Sözleşmenin geçerli olması için Tofaş'tan bonservisini almamız gerekiyor. Bonservis konusunda iki kulüp de birbirine çok yakın. Kulübüyle anlaşma sağlanacak gibi görüyorum"
Hawkins ile görüsmelerimiz devam ediyor.
Burada silinen gereksiz olan tüm mesajlara neden uyarı vermiyoruz veya ceza kesmiyoruz düşünüyor musunuz ?
Kurallar gereği bunu yapmamız lazım ama iyi niyet gösteriyoruz ısrarla devam ediyor. Bundan sonraki en ufak uzatmada mesajları silinen kişilere gereken uyarılar verilecektir. Biginize.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir yanlış anlaşılma olmuş ben hawkins iyi oyuncu diyorum adamlar su gibi devamını getiriyorlar yorum bile atamaz olduk.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hawkins iyi oyuncu
Cümlesi şu anda Transfer haberleri konusunda boş bir cümle. Biraz daha içi dolu yorumlar yaparsak eğer silinmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Roko Ukic Panathinaikos'a transfer olmuş.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Pao maçları erken koparmaya baksın ya da maç sonunda Ukiç'i sahada tutmasın![]()
Bo McCalebb hayırlı olsunÇok başarılı bir transfer hamlesi.
Bo McCalebb çubukluyu giysin artık. David Andersen ismi de çok dolaşıyor çok iyi olur çoook.![]()
David Andersen'le birlikte geliyolarmış. Hayırlı olsun diyelim.
Bo'nun bonservisini 1 milyon euroya kadar düşürmüş Siena. Yalnız Spurs çok ısrarcıymış. NBA'e gitmezse çubukluyla izliycez onu demektir.
Spurs'ün mevcut salary cap'inden dolayı oraya gitmesi biraz zor. At artık şu imzayı be boo
Tutku Açık Beşiktaş'ta.
Demiştik zaten Tutku Beşiktaş'ta diye.Parada anlaştılar demekki.
Bizim yerliler Beşiktaş'a gidecek.Sırada Caner ve Cevher'de var.
Hayırlısı olsun. Parasal konularda sorun vardı, olmayacak deniyordu; demek ki sorun halledilmiş. Anlaşma 1+1 yıllık olsaydı keşke. Tek yıllık anlaşmalar yapılıyor, sezon sonunda da gidiyorlar takımdan, tekrar oyuncu aramaya başlıyor yönetim.
Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Gasper Vidmar, Cevher Özer ve Muratcan Güler ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
Fenerbahçe'de Bora Hun Paçun'u alıyormuş.Bence gereksiz bir hamle olur.
Can İşbakan:
Galatasaray, Jamont Gordon'la öğleden sonra sözleşme imzalamaya çok yakın.. Hawkins için de bu hafta Beşiktaş'la masaya oturulacak. (via @canisbakan)
Eyüp Yıldız:
Jamont Gordon Gs de öğleden sonra resmi açıklama gelebilir (via @eyupyildizz)
Domercant'ıda alsak çok güzel olacak.Dorsey ilede ilgileniyormuşuz.Uzun olarak tam aradığımız adam.Harika olur Dorsey gelse.
Jamont Gordon süper olur Domercant'te gelirse birlikte yardırırlar. Dorsey'i fazla izlemedim ama izlediğim kadarıyla konuşursam iyi transfer olur o da gelsin.
Screw you guys, I'm goin' home