Böylece "bence" 4.lüğümüz garantilendi abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bende tam onu diyecektim Alper abi 3. olmaman için bir şey yok maçları kazanman yeter.![]()
Avrupa'da başarılar...![]()
Transfer şart abi.Yoksa gittiğimiz gibi geri döneriz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Karşıyaka Spor Kulübü 1962-1963 sezonunda şimdiki adıyla Spor Toto Süper Lig olan eski adıyla 1.Lig'de ligi 3.sırada tamamlamış. O yıldan sonra bu sene ki derece en iyi ikinci derece ..
Yönetimimizi,Teknik Kadromuzu,Futbolcularımızı ve tüm kulüp çalışanlarımızı emekleri için kutluyoruz.
Ayrıca bir paragrafta Büyük Taraftarımıza bizi yağmurda çamurda karda kışta yalnız bırakmadılar,bu zaferin en büyük mimarları onlar.Seneye onlara Avrupa'da keyifli bir takım izletmek artık boynumuzun borcu..
Galibiyet alıp sezonu kapatacağız diye umuyorum abi![]()
Abi son resim biraz sakıncalı.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Transferleri bekliyoruz.![]()
Abi ne demiştim ben Bekle bizi Avrupa.!!!
Maçlar biter bitmez İzmirde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.Tüm gece mesai yapıcak İzmir polisinin her iki yaka insanlarını bir araya getirmemek için büyük çaba harcayacak.
Bir tarafta tarihinde ki en büyük başarılardan birini alarak 103 yıllık geçmişinden beri ilk kez AVRUPA kupalarına gidecek olmanın sevincini yaşayan Kuzey İzmir ekibi KARŞIYAKA.
Diğer tarafta küme düşen ve izmirde özellikle Alsancak'ta taraftarlarının büyük olaylar çıkardığı Güney İzmirli GÖZTEPE.
BAKALIM İZMİR BU GECE SEVİNÇ VE HÜZNÜ BİR ARADA KALDIRABİLECEK Mİ ?
Bir yanda sevinç bir yanda hüzün gerçekte olsa fena.![]()
Villas-Boas Beşiktaş'a mı gelmiş yahu? Tebrikler bu arada Avrupa'da başarılarını bekliyoruz abi. 1 sene kaldığım İzmir'de Göztepe taraftarıyım ama kariyerini okuyorum merakla![]()