Originally Posted by europeanconquer Neredeyse 1,5 yıldır tanıyorum seni adını mı bilemeyeceğim Yok yani nickin fikri orjinal değil ondan şey ettim ben yoksa güzel yani sissst akilli ol genc o ne oyle fikir orijinal degil falan aldiririm evinden bak ona gore. guybrush threepwood orijinal degil ise hepimiz camdan atlayalim
Originally Posted by El Barto sissst akilli ol genc o ne oyle fikir orijinal degil falan aldiririm evinden bak ona gore. guybrush threepwood orijinal degil ise hepimiz camdan atlayalim Fikir Görkem'in değil diyorum ben dolayısıyla orjinal olmuyor işte Yani Guybrush Threepwood orjinaldir ona bir şey demem.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Originally Posted by europeanconquer Fikir Görkem'in değil diyorum ben dolayısıyla orjinal olmuyor işte Yani Guybrush Threepwood orjinaldir ona bir şey demem. Cenker ulan benim adım
Fossa dei Leoni / AC Milan Leoni armati, stiam marciando, Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon, Milan Milan Milan... Kaka Leite 22 / 8 / 10 The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/ TAKİP ET!
Originally Posted by europeanconquer Fikir Görkem'in değil diyorum ben dolayısıyla orjinal olmuyor işte Yani Guybrush Threepwood orjinaldir ona bir şey demem. Allahını seversen git ötede bi utan gel ya (: tam enstantaneler olmuş ama (:
Originally Posted by A.FaruK Allahını seversen git ötede bi utan gel ya (: tam enstantaneler olmuş ama (: Neye utanayım anlamadım ?
Forum Rules