Sayfa 243 / 578 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
7,261 ile 7,290 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Amrabat'ın parasının yarısı* çıkmış.

* Birimleri karıştırmayalım
    Euro okudum nedense.Hamit'in parası çıkmış oda iyi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
    Kulübe gelen para nakit.Banka hemen ödüyor parayı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Dany'nin çocuğu olmuş, ismini de Dany Jr. koymuş
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kötü bir haber. Kadrodaki alternatifi en az bölge sol bek zaten, aksiliğe bak.

Hakan Balta isyan etti

Dizindeki sakatlık için 'Operasyona gerek yok' kararı alınan ama ağrıları dinmeyen Hakan Balta, "İki ay niye bekledim?" diyerek isyan etti.

Galatasaray'da geçen sezon görev yapan doktor Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe'ye transfer oldu ama onun aldığı bir karar Hakan Balta'yı isyan ettirdi. Süper Final'in son maçında Kadıköy'de sakatlanan milli oyuncunun yapılan kontrolleri sonrası operasyona gerek görülmedi. Ön ve arka çapraz bağlarında zorlanma olan Hakan Balta'nın tatil sonrası yeni sezon hazırlıklarına başlarken kondisyoner Scott Piri oyuncunun zorlandığını tespit etti. Dış bağlarından ameliyat olma ihtimali ortaya çıkan Balta'nın bu duruma isyan ettiği ve "Madem ameliyat olacaktım. 2.5 ay neden bekledim. Mayıs ayında ameliyat olsam şimdi hazır olurdum. Şimdi ameliyat olursam, dönüşüm Ekim ayını bulacak ve formamı kaybedeceğim" dediği öğrenildi. Balta için operasyon kararı bu hafta içerisinde verilecek.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Duygulanmamak Elde Degil.

[YOUTUBE="0tkfv42C1IQ"]Taçsiz Kral[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

FATİH TERİM'İN BENDEN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM

2012 Londra Olimpiyat Oyunları için İskoçya'da olan Ambarabat, "Şu anda İskoçya'dayım. Fas Milli Takımı'yla Glaskow'dayız. Teknik direktörümüz Fatih Terim'le konuşma şansımız olmadı. Ama teknik direktörümün benden beklentilerinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Kendimi buna göre motive ediyorum. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray'ın bana verdiği değerin karşılığını performansımla fazlasıyla vereceğim" dedi.

3 HAFTA SONRA TAKIMA KATILIYORUM
    Nordin, "Galatasaray'da oynayacağım ilk maçı iple çekiyorum. 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağım. Galatasaray'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

ARENA'NIN BÜYÜLEYİCİ ORTAMI
    Nordin, "Galatasaray'ın fantastik bir taraftarı var. Türk Telekon Arena çok etkileyici bir ortam. Kayserispor'dayken buradaki atmosferi direkt olarak yaşadım. Gerçekten inanılmadı. Artık Galatasaray'dayım ve bu durum beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

BURAK'A ÇOK FAZLA GOL PASI VERECEĞİM
    Nordin, "Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor'da 33 gol attı, büyük bir yetenek. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla geçen sezon attığından daha fazlasını bu sezon Galatasaray'da atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
    Nordin, "Transferimde Abdürrahim Albayrak'ın da büyük emeği olduğunu biliyorum. Kendisiyle çok fazla konuşma şansı elde edemedim. Kısa bir konuşmamız oldu. Ama Türkiye'ye döndükten sonra bol bol konuşma şansımız olacak. Kendisine ve bütün Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'da herkesle tanışmak, konuşmak istiyorum. Hayalimi gerçekleştirip, Galatasaray'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.

http://radyospor.com/Futbol/155687/A...spor-a-konustu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino 100 bine gitmiş. Bari 500-600 alaydınız.

Juan Pablo Pino'nun Mersin İdman Yurdu'na Transferi İçin Anlaşmaya Varıldı

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Juan Pablo Pino Puello'nun Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği'ne transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
    KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:
    Profesyonel futbolcumuz Juan Pablo Pino Puello'nun transferi konusunda Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Şirketimize 100.000 EUR transfer ücreti ödeyecektir.
    Galatasaray Sportif A.Ş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çerez parası en azından Florya'daki işçilerin 2-3 aylık paraları çıkmıştır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler şimdi bir düşündüm de şöyle Melo olmadan bile fena bir kadro kurmuşuz.Gerçekte ne olacağı bilinmez ama FM'de fena can yakar bu takım.Forvetler müthiş,kaleci müthiş,kanatlar müthiş,savunma müthiş,tek eksik defansif orta saha.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 milyon euro'ya al, 100.000 euro'ya sat. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pino adnans döneminde mi gelmişti?
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Evet gençleştirme projesinde alınmıştı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet.Keita yerine mi ne alınmıştı.Fena'da sayılmazdı ama geçen yıl ki kadro da yer bulamazdı normal olarak.Pek şansı tutmadı kim bilir belki daha da iyi olabilirdi.Bakalım neler yapacak MİY'de

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Olimpiyatlarda Fas'ın maçı ne zaman Amrabat büyük ihtimal her maç 11 çıkar izleriz

Yayın TRT3'den yapılır heralde ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili
    geçen sene 400 bine kiralanmıştı

Nesil
    2007
    Yer
    34

400.000 euro'ya kiraladığın adamı 100.000 euro'ya satmak da ayrı bir başarı tabii..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino müzmin sakat diye biliyorum hatta GS'ye ilk geldiğinde hep bu sorunla ilgili haberler yapılmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rijkaard ve Hagi zamanında herkes sakattı açıkçası oynatacak adam bulamıyorduk. Bu sene Yekta dışında(o da maç esnasında) uzun süreli sakatlanan bir futbolcumuz olmadı Allah'a şükür
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabatlı Fas Olimpik Milli Takımı bugün ilk maçına çıkıyor. Fas-Honduras maçı saat 14.00'da TRT'de...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4 Ağustos Sampdoria, 8 Ağustos Fiorentina. 1 Ağustos için de maç ayarlanacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    oyun için yeni formaları yapan bi arkadaş varmı acaba?
    Evet, var.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Amrabat ilk yarı vasat bir görüntü çizdi, ama Barrada çok iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi Fas ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Ömer Üründül'ün eksikliği hissediliyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Amrabat forvet olarak oynuyor , bir ara sol açığa geçti yardırdı

Fas İnşallah çabuk elenir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adam ilk yari forvet oynadi etkisiz olmasi normaldi. umarim fas elenir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bence Pino ile Amrabat çok farklı oyuncular değiller.Birini 100 bin euroya gönderiyosun diğerine 8 milyon euro veriyosun.İyi bi takım olduğunda Pino da pek ala iş yapabilirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino sürekli şut çekiyordu ve çerçeveyi de bulamıyordu ayrıca mental olarakta biraz zayıftı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Amrabat da izlediğim kadarıyla bi Quaresma kadar olmasa da gayet bencil bi oyuncu.Terim boyunduruğu altında değişirse bilemem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat en azından şutlarında isabet buluyor, Pino dağa taşa çalışıyordu hep.

Mesaj Yetkileri