7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
Screw you guys, I'm goin' home
Dany'nin çocuğu olmuş, ismini de Dany Jr. koymuş![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kötü bir haber. Kadrodaki alternatifi en az bölge sol bek zaten, aksiliğe bak.
Hakan Balta isyan etti
Dizindeki sakatlık için 'Operasyona gerek yok' kararı alınan ama ağrıları dinmeyen Hakan Balta, "İki ay niye bekledim?" diyerek isyan etti.
Galatasaray'da geçen sezon görev yapan doktor Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe'ye transfer oldu ama onun aldığı bir karar Hakan Balta'yı isyan ettirdi. Süper Final'in son maçında Kadıköy'de sakatlanan milli oyuncunun yapılan kontrolleri sonrası operasyona gerek görülmedi. Ön ve arka çapraz bağlarında zorlanma olan Hakan Balta'nın tatil sonrası yeni sezon hazırlıklarına başlarken kondisyoner Scott Piri oyuncunun zorlandığını tespit etti. Dış bağlarından ameliyat olma ihtimali ortaya çıkan Balta'nın bu duruma isyan ettiği ve "Madem ameliyat olacaktım. 2.5 ay neden bekledim. Mayıs ayında ameliyat olsam şimdi hazır olurdum. Şimdi ameliyat olursam, dönüşüm Ekim ayını bulacak ve formamı kaybedeceğim" dediği öğrenildi. Balta için operasyon kararı bu hafta içerisinde verilecek.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Duygulanmamak Elde Degil.
[YOUTUBE="0tkfv42C1IQ"]Taçsiz Kral[/YOUTUBE]
FATİH TERİM'İN BENDEN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM
2012 Londra Olimpiyat Oyunları için İskoçya'da olan Ambarabat, "Şu anda İskoçya'dayım. Fas Milli Takımı'yla Glaskow'dayız. Teknik direktörümüz Fatih Terim'le konuşma şansımız olmadı. Ama teknik direktörümün benden beklentilerinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Kendimi buna göre motive ediyorum. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray'ın bana verdiği değerin karşılığını performansımla fazlasıyla vereceğim" dedi.
3 HAFTA SONRA TAKIMA KATILIYORUM
Nordin, "Galatasaray'da oynayacağım ilk maçı iple çekiyorum. 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağım. Galatasaray'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.
ARENA'NIN BÜYÜLEYİCİ ORTAMI
Nordin, "Galatasaray'ın fantastik bir taraftarı var. Türk Telekon Arena çok etkileyici bir ortam. Kayserispor'dayken buradaki atmosferi direkt olarak yaşadım. Gerçekten inanılmadı. Artık Galatasaray'dayım ve bu durum beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
BURAK'A ÇOK FAZLA GOL PASI VERECEĞİM
Nordin, "Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor'da 33 gol attı, büyük bir yetenek. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla geçen sezon attığından daha fazlasını bu sezon Galatasaray'da atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.
HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Nordin, "Transferimde Abdürrahim Albayrak'ın da büyük emeği olduğunu biliyorum. Kendisiyle çok fazla konuşma şansı elde edemedim. Kısa bir konuşmamız oldu. Ama Türkiye'ye döndükten sonra bol bol konuşma şansımız olacak. Kendisine ve bütün Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'da herkesle tanışmak, konuşmak istiyorum. Hayalimi gerçekleştirip, Galatasaray'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.
http://radyospor.com/Futbol/155687/A...spor-a-konustu
Pino 100 bine gitmiş. Bari 500-600 alaydınız.
Juan Pablo Pino'nun Mersin İdman Yurdu'na Transferi İçin Anlaşmaya Varıldı
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Juan Pablo Pino Puello'nun Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği'ne transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:
Profesyonel futbolcumuz Juan Pablo Pino Puello'nun transferi konusunda Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Şirketimize 100.000 EUR transfer ücreti ödeyecektir.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Çerez parası en azından Florya'daki işçilerin 2-3 aylık paraları çıkmıştır![]()
Beyler şimdi bir düşündüm de şöyle Melo olmadan bile fena bir kadro kurmuşuz.Gerçekte ne olacağı bilinmez ama FM'de fena can yakar bu takım.Forvetler müthiş,kaleci müthiş,kanatlar müthiş,savunma müthiş,tek eksik defansif orta saha.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3 milyon euro'ya al, 100.000 euro'ya sat. Yazık.
pino adnans döneminde mi gelmişti?
(/s)
Evet gençleştirme projesinde alınmıştı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Evet.Keita yerine mi ne alınmıştı.Fena'da sayılmazdı ama geçen yıl ki kadro da yer bulamazdı normal olarak.Pek şansı tutmadı kim bilir belki daha da iyi olabilirdi.Bakalım neler yapacak MİY'de
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili![]()
(/s)
Arkadaşlar Olimpiyatlarda Fas'ın maçı ne zaman Amrabat büyük ihtimal her maç 11 çıkar izleriz
Yayın TRT3'den yapılır heralde ?
400.000 euro'ya kiraladığın adamı 100.000 euro'ya satmak da ayrı bir başarı tabii..
Pino müzmin sakat diye biliyorum hatta GS'ye ilk geldiğinde hep bu sorunla ilgili haberler yapılmıştı.
Rijkaard ve Hagi zamanında herkes sakattı açıkçası oynatacak adam bulamıyorduk. Bu sene Yekta dışında(o da maç esnasında) uzun süreli sakatlanan bir futbolcumuz olmadı Allah'a şükür
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Amrabatlı Fas Olimpik Milli Takımı bugün ilk maçına çıkıyor. Fas-Honduras maçı saat 14.00'da TRT'de...
4 Ağustos Sampdoria, 8 Ağustos Fiorentina. 1 Ağustos için de maç ayarlanacakmış.
Amrabat ilk yarı vasat bir görüntü çizdi, ama Barrada çok iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi Fas ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Ömer Üründül'ün eksikliği hissediliyor...![]()
Amrabat forvet olarak oynuyor , bir ara sol açığa geçti yardırdı![]()
![]()
Fas İnşallah çabuk elenir.
adam ilk yari forvet oynadi etkisiz olmasi normaldi. umarim fas elenir![]()
Bence Pino ile Amrabat çok farklı oyuncular değiller.Birini 100 bin euroya gönderiyosun diğerine 8 milyon euro veriyosun.İyi bi takım olduğunda Pino da pek ala iş yapabilirdi
Pino sürekli şut çekiyordu ve çerçeveyi de bulamıyordu ayrıca mental olarakta biraz zayıftı.
Amrabat da izlediğim kadarıyla bi Quaresma kadar olmasa da gayet bencil bi oyuncu.Terim boyunduruğu altında değişirse bilemem
Amrabat en azından şutlarında isabet buluyor, Pino dağa taşa çalışıyordu hep.