Avrupa liginde seyretmiştim villarreale karşı oynarken hücum yönü iyi ama defansada deseteğe geliyor hatta o maç gol atmıştı.
Avrupa liginde seyretmiştim villarreale karşı oynarken hücum yönü iyi ama defansada deseteğe geliyor hatta o maç gol atmıştı.
Badelj'i bilmem de Tuncay Şanlı umarım takıma geri döner ..
Tuncay'a gerek yok bence.
Şekip Mosturoğlu'nun oğlu twitterda transfere veto verdi. Bu da demek oluyor ki bu iş olmayacak Hamit meselesinde de böyle olmuştu.
Krasic: Fenerbahçe'ye gitmiyorum
Sırp "mondo.rs" adlı internet sitesine konuşan Juventuslu Milos Krasiç "Artık oynamak istiyorum. Ama Juventus'ta bu şansı bulamadım. Bu nedenle Torino'da kalmayacağım. Bu cehennemden kurtulmam lazım. Ama Türkiye'ye de gitmiyorum. Yakın gelecekte böyle bir düşüncem yok" diyerek Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.
Tolga Gani Zengin @tolgazengin
Yarın 2 imza var. İsimleri sormayın söyleyemem.
Orta saha + stoper
2si de yabanci
%50'de 1 yerli... Mevki soylemem
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tuncay gelsin artık, oynamasa da sorun çıkarmaz, hem para verip almaya karşıydık, şimdi bedelsiz gelecek.
Elbette senelerdir düzenli oynamadığı için eski Tuncay değildir ama Türk futbolunda zirveye çıkabilecekken kaybettiği yılları oldu fazlasıyla. Takıma enerji katacaktır mutlaka.
"YÜCE ATATÜRK"
yönetici değil ama herkesin güvendiği bir isim .. kongre üyesi ek olarak kendisi..
maç da BJK maçı yanlış hatırlamıyorsam![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tuncay gelsin tabi ya. 1-1.5 M peşin ve ek olarak maç başı verilsin. sağ kanatta , forvette çok işimizi görür. sol da adam çok ama orda da oynar gerektiğindehiç oynamasa bile varlığıyla takıma abilik yapar
![]()
ek: öyle bir milletiz ki; futbolcuların ne kadara imzalayacağına karar verir olduk![]()
Sus işaretinin cuk oturduğu gollerinden biriydi.
Eski Tuncay değil gelmesin diyen de çok ama o her daim yıkılmayan enerjik karakteriyle bize katkısı olur, sonuçta oynamadıysa da oynar ve form tutar yani zor bişey değil ya, gittiğinden beri döneceği günü dört gözle bekleyenlerdenim bende.
Ek olarak bizde oynamaya başlarsa milli takımda onu kazanmış olur, ki Abdullah Hoca'nın da bu yönde bir açıklaması vardı.
Ve yine ek olarako fotoğrafın az ilersinde yabancı maddelerden saktlanmıştı dimi
![]()
İyi güzelde Yobo hep sonlara kalıyor geldigi zaman ve geçen sene hep son saniye transferi oldu.Şimdide Agustos gelmiş anca getiriyorlar.Hazırlık kampı filan hak getire.
Yarın iki imza var deniliyor. Stoper olarak Yobo ile anlaşılmış yeniden. Küçük de olsa Rolando ihtimali var deniliyor.
Bence sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var. NTV Spor gibi güvenilir bir haber servisi bile çok yanlış haberler yaptı. Heitinga, Krasic isimlerini verdiler, pek görünürde bir şey yok. Sercan Sararer geçti o da yalan çıktı.
Basında ismi geçenler de olabilir, hiç ismi geçmeyenler de olabilir.
Benim tahminim Yobo ile anlaşıldı ve yarın imzalayacak. Orta saha için bir tahminim yok. Krasic'in menajeri olayı yalanladığına göre başka biri olacak sanırım. Borja Valero olacak gibi bir his var içimde.
Edit: ŞL'ye kalırsak dünyaca ünlü bir santrafor alınacakmış.
Olması gereken de bu. Stoper ve orta sahayı al. ŞL'ye kalırsan gelecek parayla iyi bir santrafor alınması mantıklıdır.
Beşiktaş maçı çünkü arka fonda görünen stad İnönü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hala gelen giden yokmu yahu birde öğlen açıklama yapılıcaktı :S
Badelj HSV'yi istiyormuş sanırım, kendi ülkesinin basınında o şekilde açıklamalarından bahsediliyor.
ben olsam ben de almanya'ya giderim. sonraki durağım ya bayern ya da dortmund olur zaten.
(/s)
hala transfer yok şu kadroyla vasiluyu zor eleriz gs da süper kupada ezici bi futbolla bizi siler sahadan.her sene transferi beklemekten bıktım artık
Bu kadar karamsar olmayın. Kadro gayet iyi durumda, bu kadroyla Vaslui'yi rahat elersiniz, bize karşı da ezilmeniz gibi bir durum söz konusu olmaz. Eksiğiniz bir stoper bir de orta saha altı üstü. Ayrıca daha bizim de asıl transferimiz henüz sonuçlandırılamadı, Melo (veya benzeri) gelmediği sürece bizde de sıkıntı var.
ortasaha dediğin takım için neredeyse herşey.işin garibi bizim için çıkan dedikodularda hiç çift yönlü oyuncu ismi geçmiyor santrafor ofansif ortasaha yada kanat adamları hep.
cristian papatya falı gibi ona güvenilmez takımı defanstan ileriye taşıyacak sürekli top alıp top dağıtcak teknik çalışkan bi ortasaha şart.yoksa kanser oluruz bu yıl.
salih oraya otturulursa belki ama hazırlık maçlarında o kadar üstünde durmaması bunun da olmayacağını gösteriyor.
melo yeri dolmayacak oyuncu değil galatasaray için esas önemli olan selcuk un eksiliği olur galatasaray için melo nun yeri her türlü dolar.
Evet Cristian tam güvenilecek adam değil, ama Topal'la birlikte en azından defansif açıdan sıkıntı yaşatmayacağı kesin. oraya transfer yapılmazsa bu sene de 4-2-3-1 gibi bir sistem kullanılacak demektir, Alex bu sene de rahatlıkla oynar.
--------------------------------Volkan-------------------------------------------
Gökhan----------Egemen-----------Bekir(Transfer)-----------Kaldırım
--------------------Topal---------------Baroni---------------------------------
Kuyt--------------------------Alex-------------------------------------Stoch
---------------------------------Sow--------------------------------------------
Bu kadro bile yeterince iyi, bir de Bekir yerine bir stoper ve Baroni yerine bir orta saha gelirse canavar gibi kadro oluyor.
defansa yobo'nun geleceği aşikar bence bu saatten sonra. orası için fazla uğraşmazlar.
şimdi tüm yoğunluk ortasaha transferindedir.
bu arada aykut hoca kamptan sonra 4 kişiyi istememiş. aralarında bienvenu de varmış. bir forvet daha alınabilir belki.
(/s)
Bienvenu yoksa bir forvet daha alınır o zaman, Türk bile alınabilir belki Muhammet, Mevlüt filan gibi.