Of of of diyorum, golden önceki paslaşmalar, bu nasıl gol böyleLabyad skoru eşitledi 2-2
Of of of diyorum, golden önceki paslaşmalar, bu nasıl gol böyleLabyad skoru eşitledi 2-2
[YOUTUBE="HOZpZIZv1Vk"]Galatasaray Nike Reklamı[/YOUTUBE]
Taraftarlar hazırlamış galiba, açıklamada o şekilde yazıyor. Tabii bu durum başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.![]()
PesimiSTyLa'nın ellerine sağlık.
[YOUTUBE="zBwIXpuvG7A"]Galatasaray - Your Nightmare is Back Again [2012][/YOUTUBE]
osman altunterim : Galatasaray yarın Konya ile oynuyor.. Sonra 1 ve 4 Ağustos'ta iki mac daha var.. 8'de Fiorentina.. 10 ya da 11'inde de bir tane daha.
10 Ağustos'da olur son maç.Bildiğimiz gibi 12 Ağustos Süper Kupa maçı var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
lig öncesi hazırlık maçlarının programı belli olmuş
1 ağustos | lazio - galatasaray
4 ağustos | galatasaray - benfica
8 ağustos | galatasaray - fiorentina
gs sözlük alıntı.
Yanlış hatırlamıyorsam bizim Olympiakosla bir anlaşmamız vardı, geçen sezon onların sahasında oynadık hazırlık maçını, bu sezon bizim sahada oynayacaktık. Öyle bir açıklama hatırlıyorum sanki ama.
Saat 18'de Torku Konyaspor'la oynuyormuşuz.GS TV verecekmiş.
Yeni sezonda Hamit kaptanmış.2.kaptanda Selçuk İnan.
En güzeli olmuş.İkisine de kaptanlık çok yakışacaktır.
Hamit olmamış Ujfa olsaydı kaptanlardan biri iyiydi.
Bence birinci kaptan Sabri ikinci kaptan Hakan olmalıydı.Takımda bunu en çok hak eden 2 isim onlar çünkü.Tabi benim fikrim böyle.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit ve kaptanlık. Bilemiyorum nasıl olur. TV karşısında çok suskun kalıyordu Hamit. Kaptan dediğin konuşur, kızar, gaza getirir. Hamitte o ışığı göremedim ben. Belki saha içinde daha farklıdır . Selçuk daha yakışıyordu bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
selçuk 1. kaptan hamit 2. kaptan daha doğtu olabilirdi. Tabi oyuncularada sorulmuştur ayrıca tecrübe faktörü hamit'i yapmıştır.
Sabri yedek olacak.Yedek olan adam nasıl kaptan olsun
Hamit lider bir oyuncu.Takımın en tecrübelisi.Ondan uygun bir kaptan olamazdı.Tvde suskun olmasının sebeplerinden biri de Türkçe'yi tam anlamıyla konuşamaması.Cümleleri toparlayamıyor.Sonunu getiremiyor cümlelerin.O yüzden gerekmedikçe konuşmamaya çalışıyordur![]()
Bende Hamit'in Türkçesinin iyi olduğunu biliyordum.
eto'o bitmiş.
Hamit'te biraz kekemelik var ondan da konuşmakta zorluk çekiyor biraz. Halil de aynı şekilde.
Screw you guys, I'm goin' home
Ujfalusi de iyi bir kaptan olurdu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Selçuk-Ujfa (ya da Balta) daha mantıklı olurdu bence de.
HayırlısıDiğer maçlara bişey olmasın da
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
https://twitter.com/_FelipeMelo_/sta...65935329611777
Melo italya yolcusu :/