Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben 3 haftalık bir tatile çıkıyorum arkadaşlar. Orada Fm oynama imkanım olmayacak ama internet var. Arada sırada kariyerin kapanmaması için birkaç görselle falan güncellerim Al si ya!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Herkes tatile gidiyor . Hadi iyi tatiller.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun bir aradan sonra kariyeri güncelliyorum arkadaşlar, haydi hayırlısı

Forumda paylaşmayı bıraktığımdan itibarenki sezonun devre arasında şu transfer hamleleri gerçekleşti(kırmızı kutu içindekiler).

Bu transfer döneminin olduğu sene ise böyle geçti:

Özet geçecek olursak, bu senede ilk defa mücadele ettiğimiz UEFA gruplarında 4 puan toplayarak Metalist Kharkiv'in hemen önünde 3. olduk. Önceki sene Türkiye Kupası şampiyonluğumu kazandığımdan dolayı bu sene lige konsantre olmak istedim ve Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzon'a elendim. Ancak lig de istediğim gibi gitmedi. Fenerbahçe farkı hiçbir zaman eritmeme izin vermedi ve 2 yıllık Bursaspor egemenliğinin ardından yeniden şampiyonluğa ulaştı. Biz ise 2. olarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazandık.

Gelelim içinde bulunduğumuz seneye. Bu sene ŞL elemesinin ilk ayağını geçmeyi başardık. Deplasmanda 1-0 yenip evimizde 1-0 yenildiğimiz Panathinaikos'u penaltılarda 5-4'le safdışı bıraktık, ancak grupların önündeki son engel olan Arsenal bize ağır gelince yine UEFA gruplarına kaldık. Fakat bu sefer gruplarda tarih yazdık. Dortmund, Ajax ve Dnipro'nun bulunduğu gruptan 10 puan toplayarak lider olarak çıktık. 1st Knockout Round'da rakibimiz Vitoria Guimaraes'ti. Deplasmanda 2-1 yenilmemize rağmen evimizde 3-0 kazanıp bir üst tura yükseldik. Çeyrek finalin önündeki tek engel olan Real Madrid'i aşamayınca kupadan elendik ancak Adanaspor tarihinin en büyük Avrupa başarısını yakalamış olduk. Ayrıca bu sezon Avrupa'nın en başarılı Türk takımı olma özelliği de bizdeydi.

Gelelim ülkeye. Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'a 2-0 yenilerek kupaya veda ettik. Ligde ise bir aralar kötü gitmemize rağmen toparlandık, özellikle son haftalarda mükemmel bir seri yakaladık ve Play-Off'a Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. olarak girdik.

Play-Off'u birazdan oynayacağım. Bir sonraki mesajda mevcut kadrodaki oyuncuları sizlerle paylaşmayı planlıyorum...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tekrardan başarılar.Son yaptığın Defoe transferi çok iyi olmuş.Bir sonraki sezon parlatıp Avrupa'ya 5 milyona satabilirsin diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Tekrardan başarılar.Son yaptığın Defoe transferi çok iyi olmuş.Bir sonraki sezon parlatıp Avrupa'ya 5 milyona satabilirsin diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim. Bu kariyerde ilk defa bu kadar yıldız bir isimle anlaştık. 32 yaşında ama hala bitmemiş, Defoe bitmemiş Valla bu yaştan sonra o kadar paraya satamayacağım için burada futbolu bıraktırmak istiyorum İngiliz'e.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Defoe'nin tecrübesi yeter Play Off'da ki maçlarını bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 KALECİLER

Necati artık bizim emektarımız sayılır... 4 sezondur kalemizde başarıyla görev yapıyor. Adanaspor için 125 maç oynamış birinden bahsediyoruz... Bu sezon Bayram Olgun'un transfer edilmesiyle forma şanslarını yarı yarıya paylaştılar ancak Necati her zaman benim en güvendiğim isimler arasında.

Bayram çok ilginç bir kaleci. Oyunda profili random verildiği için, ve daha önce Ankaragücü'nde kendisini yönettiğim için bu profili görünce çok şaşırdım. Ancak hemen şaşkınlığımı giderip kadroma kattım, ve başarılı da bir performans sergiledi. Bir de altyapıdan bir genci as takıma çıkarırsak kale tamamen sağlamda olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Defoe'nin tecrübesi yeter Play Off'da ki maçlarını bekliyorum.
    Teşekkür ederim Defoe'nin tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz zaten. Play-Off'ta da ondan beklentiler çok büyük

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kaleciler gayet kaliteli duruyor.Bayram'da ne profil çıkmış arada bana da öyle denk geliyor bazı oyuncular random verilmemesi lazım kim neyse odur umarım 2013'te böyle olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bayram'ın profiline şaştım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 SAVUNMA OYUNCULARI

Rémy Vasseur... Performansıyla beni o kadar etkiledi ki, Haxball'daki nickimi değiştirmeme sebep oldu. Tam bir antrenman canavarı, tam bir profesyonel, tam bir takım oyuncusu, tam bir hizmetkar. Üşenmeyen arkadaşlar varsa geldiğindeki profiliyle şu andaki profilini karşılaştırsınlar, bu mükemmel gelişmeyi kendileri de görecekler.

Ismaily bu sezon transfer ettiğimiz, Vasseur'un yedeği olan Brezilyalı arkadaş. Geldiğinde sağ bek mevkisinde oynayamıyordu; bir sol bek olmasına rağmen, aynı kalitede ve fiyatta bir sağ bek getiremediğim için onu sağ beke transfer ettim, ve çabucak yeni mevkisine alıştı. Oyuncunun menajeriyle biraz limoniyiz ama bu Brezilyalının performansını etkilemiyor

Hasan Ali, hem gerçek hayattaki hem de oyundaki performansıyla kendisini herkese kanıtladı. Bu oyuncu için yorum yapmaya dahi gerek duymuyorum. Sol açığa koysanız oynayabilecek bir hücum yönü de var.

Şaban Özel, sol bek mevkisinde bulabileceğiniz en kaliteli Türk oyunculardan bir tanesi. Hasan Ali'nin yedeği olmasına rağmen bolca şans buluyor ve iyi de gidiyor. Özellikle, 5-0 kazandığımız efsanevi Dortmund maçında Mario Götze'ye hiç geçit vermemesini ve hücumlarda 2 kere pazara göndermesini hala unutamıyorum, unutamayacağım

Leonardo Sigali, artık kulübümüzde ''reyizlik'' mertebesine yükselmiş bir oyuncu. Muhteşem profili, oyun kurma becerisi, mücadeleci gücü ve tecrübesiyle mükemmel bir stoper. Ayrıca kulübümüzün Defoe'dan sonra en yaşlı oyuncusu olup, kaptanlık pazubandını da gururla taşımaktadır. Gördüğünüz gibi Play-Off hariç 45 resmi maçta görev almış. Play-Off'la birlikte bu sayı 51'e belki de 52'ye çıkacak...

Bijelic, Kızılyıldız'dan 3m pound vererek transfer ettiğimiz stoper oyuncusu. İlk geldiğinde ülkeye alışamadığı için bayağı bir kavgalar ettik ama sonra yavaş yavaş forma şanslarını geri aldıkça aramız düzeldi. Bizde kaliteli bir lig tecrübesi tattı, güzel koçlarla antrenman yaptı, Avrupa'da devler karşısında mücadele etti... Genç yaşına rağmen kendisini çok ilerletti. Kritik golleriyle de beğeni toplayan güçlü oyuncu Sigali'nin yanına çok güzel bir partner...

Dortmund altyapısından yetişen 3. stoperimiz Koray Günter, çoğu stoperde bulunmayan bir oyun kurma becerisine sahip olmasına rağmen defansif yönüyle de beğeni topluyor. Defansı güvenle teslim edebileceğiniz bir oyuncu ve daha gencecik.

Cenk Güvenç, birçok kulvarda mücadele eden takımımızın 4. stoperi. Gerçekten kaliteli bir isim, bu nedenle sene başında Gaziantepspor'a 180k pound ödeyerek takıma kazandırdık. Sigali ve Bijelic'in yerini Koray ve Cenk'le doldurduğumuzda da en ufak bir sırıtma olmuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Savunma sağlam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaleciler gayet kaliteli duruyor.Bayram'da ne profil çıkmış arada bana da öyle denk geliyor bazı oyuncular random verilmemesi lazım kim neyse odur umarım 2013'te böyle olmaz.
    Evet kalede sorun yok Valla Fenerbahçe kariyerimde de Artun Akçakın inanılmaz gelişmişti, bu kariyerde onu aldım ama uzaktan yakından Fb kariyerindeki profille alakası yoktu, bu nedenle yollarımızı ayırdık. Şans

Bayram'ın profiline şaştım.
    Utanmasa yeni Sinan Bolat olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Savunma sağlam.
    Her sene en az gol yiyen takım ödülüne oynayan bir takımız. Lige göre çok iyi bir savunmamızın olduğunu düşünüyorum ben de.

Savunma sağlam.
    katılıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by talha153 View Post
    katılıyorum
    Eyvallah

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Savunma çok fenaymış.Gayet kaliteli bir kadro kurmuşsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 ORTA SAHA OYUNCULARI

Geçen seneki orta saha performansımızdan pek memnun kalmayışım nedeniyle, ön liberoya oyunun iki yönüne de oynayabilen ancak en önemli özelliklerinin mental kısmı olması gereken bir oyuncu arıyordum. Manchester City gibi bir takımın formasını giymiş Somali asıllı Norveçli Abdi Ibrahim'i bedelsiz transfer ederek bu açığı tamamiyle kapattık. Tıpkı Fenerbahçe'deki Aurelio gibi... Uzun boylu, teknik ve mücadeleci. Performansından çok memnunum. Gerektiğinde Mc'ye çekip box to box midfielder de oynatabiliyorum.

Özgür de Abdi Ibrahim'in yedeği olarak takıma katıldı. Takıma getirebileceğimiz en kaliteli Türk ön liberoydu. Mücadeleci gücü ve yüksek top kapma oranı da yüzleri güldürüyor.

Geçen sene ön libero oynattığımız Zeki'nin profilini daha dikkatli incelediğimde box to box midfielder olarak Mc'de oynamasının daha doğru olacağı kanısına vardım ve bu sene çoğunlukla öyle görev aldı. Sakatlık sebebiyle güçleri biraz düştü malesef. Ayrıca Alper'in sakat olduğu dönemlerde oyun kurucu olarak da oynadı. Dediğim gibi, çok yönlü bir oyuncu.

Geçen senenin devre arasında 60k pound gibi çok cüzi bir bedele takımımıza transfer olan Guy Koffi, bu senenin planlamasında Zeki'nin yedeğiydi. Ancak Zeki'nin sakatlanması sebebiyle bolca forma şansı bulan Koffi, artık ilk onbire fazlasıyla alıştı. Gelecek sezon da en büyük kozlarımdan biri olacak.

As oyun kurucumuz Alper Potuk... Gerçekten mükemmel bir orta saha. Şahane top paylaşımı yapıyor, oyunun yönünü çok hızlı ve başarılı bir şekilde değiştirebiliyor, gol yollarında etkili, aynı zamanda defansif yönü de kuvvetli. Takımın önemli oyuncularından.

Tim Guyt, PSV altyapısından bedelsiz olarak takıma kazandırdığımız, planda Alper Potuk'un yedeği olan genç oyun kurucu... Bu oyuncu hakkında şöyle bir teorim var: Yapımcılar ''Dirk Kuyt'a benzeyen bir adam yapalım lan'' demişler ve ortaya Guyt çıkmış. Hem ismen, hem de karakter olarak çok benziyorlar. Guyt kadar profesyonel ve işini layığıyla yapan bir oyuncu görmedim çünkü, hem de daha bu genç yaşına rağmen.

6 ortasaha oyuncum da hem DMC hem de MC mevkilerinde, hem de farklı farklı birçok rolde oynayabildikleri için bu sene ortasahada çok rotasyon yaptık. Neredeyse hiçbir maça aynı üçlü ve aynı roller verilmiş oyuncularla çıkmadık. Bu nedenle hem oyuncularımız fırsat bulmak için daha çok çalıştılar, hem de takım bundan fayda sağladı. Çok güzel bir ortasaha rotasyonu yakalamış bulunmaktayım, umarım gelecek sezon bu oyuncuları değiştirmek zorunda kalmam.

John Odita... Nijerya'nın bir takımından 150k pound'a getirdiğimiz yıldız oyuncu. Valla bu profilin üzerine bir şeyler söyleyip renklendirmeye çalışma gereğini dahi duymuyorum, yorum sizin Şu anda bonservis bedelini 10m pound olarak belirledim. İlerde 15'e, hatta 20'ye bile çıkarabilirim. Kolay kolay bırakmayacağım bu oyuncuyu...

Sağ kanatta Odita'nın yedeği kalitesi tartışılmaz Serdar Gürler. Hem sağ hem de sol kanatta oynayabiliyor olması çok büyük bir avantaj. Zaten Avrupa tecrübesi de olduğu için ne zaman görev versek başarıyla yerine getiriyor, çok memnunum kendisinden. Antrenmanlardaki başarısı da çok önemli bir artısı, gelişime fazlasıyla açık bir oyuncu. Fm oynayan Türkler arasında da favori bir futblcu zaten

As sol açığımız, sene başında Fenerbahçe'den bedelsiz olarak transfer ettiğimiz Caner Erkin. Gerçekten çok çalışkan bir oyuncu. Çok nadiren saçma hareketler yapabiliyor ancak bu sene takım adına yaptıkları için ona minnettarım... İstatistiklere bakarak Caner'in bu sene takımın en istikrarlı ve en başarılı oyuncularından biri olduğunu anlayabilirsiniz.

Caner'in yedeği genç Hırvat Niko Celcic'in performansını ve efendiliğini beğeniyorum. Hızı ve tekniğiyle sol tarafta çok tehlikeli olabilen bir oyuncu. Her görev verdiğimde kendisine tamamiyle güvenebiliyorum. Ayrıca bu sezon ligdeki bir maçta hat-trick yapmıştı.

Altyapımızdan çıkan Gürsoy, ''İlk 18'de altyapıdan çıkan 23 yaş altı en az 1 tane oyuncu bulundurma zorunluluğu'' nedeniyle kadromuzda bulunmakta. Seneye altyapıdan bir kaleciyi as takıma çıkarıp Gürsoy'u satmayı planlıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Savunma çok fenaymış.Gayet kaliteli bir kadro kurmuşsun.
    Teşekkür ederim. Her mevkimi beğeniyorum gerçekten ya, kadromuz yeterince iyi. Çok uğraştım bu düzeni oturtabilmek için

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Abi ben de her mevkiiyi sağlam tutarım da forvette sıkıntı yaşıyorum nedense.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 FORVET OYUNCULARI

Bu İsmail İsa neden Fm'ciler arasında hiç ünlü olmadı, çılgın merak ediyorum. Gerçekten mükemmel bir oyuncu. Bitiricilik desen bitiricilik, kafa desen kafa, mental desen mental, hız desen hız, güç desen güç. Oyunun en iyi Türk complete forward'ları arasında yer alıyor bence. Gerçekten şahane bir oyuncu, büyük maçları da kaldırabilen bir yapısı var. Bulgaristan milli takımının da çok önemli bir parçası. Ayrıca UEFA'daki efsanevi 5-0'lık Dortmund galibiyetimizde tam 4 gol atmıştı. Şu sırada 10 golle UEFA'da gol kralı konumunda bulunuyor. Ciddi rakiplerinden sadece 1 tanesi hala turnuvada mücadele ediyor. ManU oyuncusu Tom Cleverley, 8 gol atmış durumda. Yarı finali geçeceklerini düşünürsek, Cleverley 3 maçta 2 gol atamazsa İsmail İsa UEFA Avrupa Ligi'nin gol kralı olacak ve göğsümüzü kabartacak... Senenin başından beri talipleri durmak bilmiyor. Bonservis bedelini 7.5m pound olarak belirledim. Gol kralı olursa 10'a çıkartacağım

Altay altyapısından bedelsiz olarak transfer ettiğimiz İzmirli hemşehrim Gökmen Çoban, Türk futbolunun gelecekteki en önemli futbolcularından biri olarak göze çarpıyor. Daha bu yaşında bitiriciliği, havasal hakimiyeti ve fiziksel gücü çok üst seviyede. En beğendiğim regen oyuncularım arasında yer alıyor.

Jermain Defoe devre arasında Wolwes'tan 400k pound karşılığında transfer ettiğim, Türkiye Süper Lig'inin en tecrübeli futbolcusu. Gerçekten artık efsane olmuş bir isim. İç sahada İsmail İsa, dış sahada Defoe şeklinde oynuyorum forvette ve çok da iyi verim aldım. Özellikle ligin bitimine doğru Defoe tecrübesini fazlasıyla konuşturdu ve galibiyetlerde takıma liderlik etti. Fazla söze gerek yok, 2 kelime: JERMAIN DEFOE.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi ben de her mevkiiyi sağlam tutarım da forvette sıkıntı yaşıyorum nedense.
    Liverpool'un forvet hattı öyle Suarez'in mükemmel profili var, sahada neredeyse yok gibi. Carroll o kadar uzun ve güçlü, ne bir kafa golü ne bir top indirme. Kuyt reyiz de olmasa gol atamayacak takım. Dikkat edersen Bellamy'i forvetten bile saymadım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014-2015 GENÇLER

Genç oyuncularımızın hepsi de çok cüzi fiyatlara ya da serbest olarak aldığımız, durmadan kendilerini geliştiren gelecek vadeden oyuncular. Adanaspor'un geleceği onlara emanet.

4 regenle daha anlaşmış bulunmaktayız. Onların profillerini de kulübümüze katıldıklarında yayınlayacağım.

Bugün geride bıraktığımız 2 sezonu ve kadromuzu hatırlatmakla geçti. Play-Off maçları sabaha karşı ya da yarın yayınlanmış olur. Ben de arada vereceğim küçük küçük bilgilerle geride bıraktığımız 2 sezonu size daha ayrıntılı olarak anlatabilirim. Kendinize iyi bakın, iyi akşamlar.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Merhaba kariyerini bu akşam okudum ara versen de çok güzel bir kariyer olmuş ve devam ediyor.Başarılar diliyorum..

Jermain Defoe inanılmaz iş olmuş. Yerlilerden de Serdar Gürler ve Caner Erkin çok etkili oluyor kariyerlerde..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Merhaba kariyerini bu akşam okudum ara versen de çok güzel bir kariyer olmuş ve devam ediyor.Başarılar diliyorum..

Jermain Defoe inanılmaz iş olmuş. Yerlilerden de Serdar Gürler ve Caner Erkin çok etkili oluyor kariyerlerde..
    Teşekkür ederim Valla en zevk aldığım kariyerlerden biri oluyor, kulübün tesisleşmesine ve finansına başarıdan daha çok önem verdiğim için. Defoe başta olmak üzere kadromuz çok kaliteli isimlerden kurulu, mükemmel bir uyum içinde oynuyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Teşekkür ederim Valla en zevk aldığım kariyerlerden biri oluyor, kulübün tesisleşmesine ve finansına başarıdan daha çok önem verdiğim için. Defoe başta olmak üzere kadromuz çok kaliteli isimlerden kurulu, mükemmel bir uyum içinde oynuyorlar
    Zevk almana sevindimm

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1. HAFTA

Ligdeki son maçımızda Fenerbahçe'yi 4-0 mağlup etmiştik. Ama ondan önce delirtmişlerdi beni, o kadar aynı maçları oynayıp aynı gollerle yenilmiştik ki Fenerbahçe maçlarına çıkarken hiçbir zaman kendime güvenemiyorum. Maça gelecek olursak, çok iyi bir futbol oynadık. İsmail'in golüyle öne geçmemize rağmen rakip skoru dengeledi, o andan itibaren tepem attı. Her zamanki gibi bizim oynamamıza rağmen puanı onlar kapacak zannediyordum, açıkçası umutlarımı da yitirmiştim. Ancak Emre atılınca taktiği overload'a getirdim, ve 90+2'de o ŞAHANE, o ENFES gol öyle bir geldi, öyle bir geldi ki sevinçten havaya zıpladım. Bu kariyerde hiç böyle son dakikada çevirdiğim önemli bir galibiyet olmamıştı, bu beni çok mutlu etti.

İşte Fildişili orta sahamız Guy Koffi'nin, akıllara durgunluk veren bir soğukkanlılık ve sorumlulukla attığı o nefis gol:

Çok uzun bir süre sonra yeniden liderliğe kavuştuk!! Önümüzdeki 3 maçın üçü de deplasmanda. Umarım en azından 4 ya da 5 puan alabiliriz ve koltuğumuzdan inmeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2. HAFTA

İŞTE BU KADARR!!! Fenerbahçe'yle birlikte en belalı takımımız olan Galatasaray'ı da deplasmanda mağlup ederek mükemmel bir iş başarıyoruz!! Her maç kaleye etten duvar ören, altıpastan zıbandığımız topları bile yumuşak bir geri pasmışçasına rahatlıkla tutan Muslera bu sefer karşımızda diz çöktü! Skor 2-0'dan 2-2'ye gelince moralim yine dibe vurdu ancak Caner'in muhteşem, alkışlanacak asistinde Odita topu boş kaleye yuvarladı ve böyle önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmüş olduk. Fakat beni esas sevinçten haykırtan gelişme, Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor'a 1-2 yenilmesi oldu!! Bitime tam 4 hafta kala 5 puan farkla liderlik koltuğundayız!!!!!!!!!

Böylesine zor bir deplasmanda bu kadar rahat bir oyun oynayabileceğimizi hiç beklemiyordum. Rakip son 8 haftada yenilgi yüzü görmemiş Trabzonspor değil de ligden düşmemek için çırpınan bir Anadolu kulübüydü sanki. Nefis bir futbol oynayarak ve futbolun en net skorunu alarak bitime 3 hafta kala 2. Fenerbahçe'yle aramızdaki puan farkını koruduk. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'ye yenilmesiyle biz ve Fenerbahçe dışındaki 2 takımın şampiyonluk şansı kalmadı. 2.'liği garantiledik yani.

Süper Lig'deki ilk senemizde de böyle mükemmel bir Play-Off performansı göstermiştik. İlk 4 maçımızın hepsini kazanıp liderliğe oturmuştuk, son maça da lider girmiştik ancak sahamızda Galatasaray'a 2-0 yenilince son maçta şampiyonluğu kaçırmıştık. Umarım bu sene de öyle bir travma olmaz. Eğer öyle bir şey olursa üst üste 3. senemizde de 2. olmuş olacağız ki bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Süper Final Süper gidiyor maaşallahhhh

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4. HAFTA

Kazanırsak şampiyon olacağımız bir maça çıktık. Acayip heyecanlıydı, maçı izlerken çok sıkı ter attım Play-Off'un en kötü oyununu oynasak da Defoe ve Kaptan'ın golleriyle bizim için çok olumlu bir sonuç alarak Kadıköy'den dönmek sevindirici. Artık gün sayıyoruz ŞAMPİYONLUK için... Kalan 2 maçın ikisi de evimizde ve Fenerbahçe'nin olası bir puan kaybında, ya da Fenerbahçe 2 maçını kazansa bile bizim 2 maçtan 1 puan almamız dahilinde ŞAMPİYON OLUYORUZ!!!!!!!

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri