1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önce sezon başı transfer döneminin genel görünümü:

Gidenlerden başlamak daha doğru olacak sanırım. OĞULCAN GÖKÇE ve RAHMAN KOBYA zaten takımdan göndermek istediğimiz isimlerdi, geçen sezon bonservisleri ile alınmadıkları için kiralık gitmişlerdi. Bu sezon onları bonservisleriyle satmayı başardık. Bu sene dizilişimi 4-4-2'ye çevirdiğimden dolayı 6 kişilik ortasaha rotasyonumuzda 2 kişi fazlalık oldu. Bu 2 kişi ZEKİ KORKMAZ ve TIM GUYT'tu. 1.8m pound'a aldığımız Zeki Korkmaz'ı 2.3m pound'a, serbest olarak aldığımız Tim Guyt'u ise 1.7m pound'a satarak transfer başarısı gösterdik. Gelelim son giden isim olan ABDI IBRAHIM'e... Ibrahim'i göndermek aklımın ucundan geçmiyordu ancak satılıkta Ibrahim'e benzer, hatta top kapma, markaj ve pas gibi ball winning midfielder için kritik özellikleri daha yüksek olan bir oyuncuyu çok ucuza görünce kadroma kattım. Serbest transfer olarak aldığımız Abdi Ibrahim'i de 2.8m pound'a satarak bir transfer başarısı daha gerçekleştirmiş olduk.

Ve kadromuza katılanlar:

Andre Rau

İlerisini düşünerek yaptığımız bir transfer oldu. Umarız Hradec Kralove'de ilk 11 şansı bulur ve kendini geliştirir.

Murat Kalkan

Red Bull Salzburg'dan bedelsiz olarak getirdiğimiz gurbetçi stoper oyuncusu... Gerçekten kendisinden ileride çok önemli bir oyuncu olmasını bekliyorum. Bu sene Karabükspor'da oynayacağı futbolla Bank Asya'da yılın genç oyuncusu ödülü için en büyük adaylardan biri...

#6 Daniel Kofi Agyei

İşte Abdi Ibrahim'i satmama neden olan genç bu... Yıl boyunca ball winning midfielder pozisyonunda as oyuncumuz olacak. Profili beni iştahlandırıyor açıkçası...

#99 Vlastimil Kohoutek

FM bu, normalde ismini bile bilmediğim bir kulüp benim pilot kulübüm olunca, Vlastimil Kohoutek gibi bir oyuncunun varlığını öğrenmeme sebep oldu... Görkem Çoban Karabük'e kiralanınca ve sistemimizi 4-4-2'ye değiştirince kadroda 4 tane forvet bulundurmak şart oldu. İsmail İsa, Jermain Defoe, Vlastimil Kohoutek ve Emin Tuncer bu seneki forvetlerimiz olacak. Vlastimil, UEFA gol kralı İsmail'in yedeği...

#13 Emin Tuncer

Boru değil, bu genç için Adanaspor tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödedik!!! Daha önce aldığımız yüksek bedelli oyuncular 3m pound'a Nikola Bijelic ve 3.1m pound'a Hasan Ali Kaldırım olmuştu. Neyse, konuyu dağıtmayalım. Gençlerbirliği altyapısına böyle bir genci Türk futboluna kazandırdıkları için teşekkür etmek lazım... Hakikaten mükemmel bir yetenek, harika bir oyuncu. Jermain Defoe'nun yedeği olarak takımımıza katıldı ancak yavaş yavaş Defoe'yu onbirden kesip uzun vadede Emin'i ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusu yapacağım. Çok ümitliyim bu çocuktan, çok...
    Last edited by lofthei : 28.Temmuz.2012 at 14:46
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

HAZIRLIK KAMPI

Hazırlık kampında 5 tane maç oynadık. Bu 5 maçın 3'ü Galatasaray'la oynayacağımız Süper Kupa maçının öncesinde, 2'si ise sonrasında oynandı. 5'ini de deplasmanlarda oynadığımız hazırlık maçlarından 500k pound gibi güzel bir gelir elde ettik.

Bütün maçları ben yönettim. Oyuncularımın performanslarından ve isteklerinden; ayrıca bunu skora da yansıtabilmelerinden son derece memnunum. Bir de dipnot vermeden geçemeyeceğim:

Sampdoria maçında ilk defa turuncu-beyaz üst ve siyah şortlu formamızı giydik. Çok hoşuma gitti açıkçası, keşke hep giysek...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

TFF SÜPER KUPA

Çok güzel futbol oynadığımız maçta Galatasaray'ı santrforlarımızın golüyle 3-1 mağlup ediyoruz ve 5. yılımızda 5. kupamızı kazanıyoruz! Jermain Defoe tecrübesini sahaya başarıyla yansıtarak maçın adamı oluyor. BRAVO ÇOCUKLAR, BRAVO!

TURBEYLER Köln'deydi

Adanaspor taraftar grubu Turbeyler, takımlarını Köln'de de yalnız bırakmadı. RheinEnergieStadion'u dolduran taraftarlar, muhteşem görsel şovlar sergiledi ve Alman spor yazarlarından tam not aldı.

Mesaj Yetkileri