Sayfa 399 / 483 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449 ... SonSon
11,941 ile 11,970 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım : biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık.
    Ya yaptığın ispatlanırsa yani cezan onanırsa?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..
    50 yıl sonra Aziz Yıldırım'ı çocuklarımıza anlatacagımıza emin olabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne Galatasaray'mış be, peh..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cezanın onanması bişeyi değiştirmez.Ben mahkemelere güvenmiyorum.Fenerbahçe'lilerin vicdanında masumdur.Diğer herkes görmek istediği gibi görüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Cezanın onanması bişeyi değiştirmez.Ben mahkemelere güvenmiyorum.Fenerbahçe'lilerin vicdanında masumdur.Diğer herkes görmek istediği gibi görüyor.
    Belki de siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuzdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk futbolunda büyük soruşturma.

Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz.

Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.

12 numaranın da arkasındakiler belli olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Türk futbolunda büyük soruşturma.

Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz.

Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.
    merak etme fenerbahçenin adını duyunca titreyeceğiniz günler uzak değil

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşlardan isteğim şu cümlenin açıklamasının yapılmaması. Zamanla sonrasında ve öncesinde gelen cümleleri inceleyip anlamını çözerken çok güzel dersler öğreneceğine inanıyorum byariff'in.
    Pardon MeMo arkadaşım, maalesef açıklamaya çalıştım ama durum ortada
    Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2012 at 20:52 Reason: Kural 6

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?

....

hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.

3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.

Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivassporlu çocuk kim ismi "adı bende kalsın" mı ?

Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.

Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.

Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?

Yine titreme geldi..
    Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2012 at 20:55 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?

....

hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.

3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
    Yalan söylüyor da olabilir Muhammed. Bunu da gözardı etmemek lazım. Babamın oğlu olsa bile %100 inanmam sözüne.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Valla bizim takım pek titreticek durumda değil eskiden öyleydik bundan 2011 senesine kadar elimizden alındı bu sıra galatasarayda ama onların elinden alıncağını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.

Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.
    Ligden çekilecez,cas davasını çekmeyeceğiz vs söylemlerde söylendi ama çok geçmeden hepsi yutuldu.Buda sadece kuru gürültüden ibaret bir söylem.Sizinde bu kuru gürültüyle gaza gelip bunları söylemenize lüzum yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar tartışırken karşıdaki kişiyi küçük düşürücü ifadeler kullanmayın. Bir anlık sinirle üyeliğinizden olmayın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalan söylüyor da olabilir Muhammed. Bunu da gözardı etmemek lazım. Babamın oğlu olsa bile %100 inanmam sözüne.
    bu senin benim için böyle olabilir ama adamın kendi vicdanında böyledir. o yüzden o adam çıkıp şike yaptım diyene kadar o söze dayanarak o adama şerefsiz denemez.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.

Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.

Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?

Yine titreme geldi..
    Sivasspor'luya çocuk demedi Trabzonspor'lu eski futbolcuya dedi çocuk açıklamayayım diye.

Fenerbahçe divan kurulunda çok konu konuşuldu Aziz Yıldırım 1 saat konuşma yaptı. Kendi kendini sürecin parçası yapan kulüpler hakkında da konuştu Aziz Yıldırım bunda sorun ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beyler tahrik edici konuşmaya gerek yok. Sürecin başından beri boşuna geriliyoruz. Saygı çerçevesinde yorum yapacaksak yapalım. Açıkçası ben konuşmalar ve haberler de artık foruma girmiyorum. Çünkü ister istemez tartışma çıkıyor. Çıkın gezin, dolaşın, rahatlayın.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar aziz yıldırımı bende savunurum ama çok büyük konuşmamak gerekir sonuçta yargıtaydan da tersi bi karar çıkarsa ben aziz yıldırıma desteği bırakıcam çünkü şu an bile zarar verebiliyor takıma oturduğu yerden yani işin özü büyük konuşmamak istersek haklı olalım bu davada hakkımız yenilsin isterse gerçekten bir suç işlemiş olalım farketmicek "şike" tescillendi diyecek herkes

ben en başta bize ceza verilmesi taraftarıydım eminim ki bu sene lige çıkmış olurduk tekrardan şu an şike tescillense bile verecek cevabımız olurdu şu an gözümüz kapalı ilerliyoruz şu an düzlükteyiz ama uçurum her an gelebilir iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Herneyse, sonuç yine muamma değil mi, nerde isim ?

Kimsenin kendini sürecin parçası haline getirdiği falan yok. Strum Grazla ağzına Galatasaray ismini alan , her fırsatta sallayan kim ?

Galatasaray yönetimine de yazıklar olsun, kalkıp her fırsatta bize sallayanlara geçmiş olduk dedik resmi siteden. çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herneyse, sonuç yine muamma değil mi, nerde isim ?

Kimsenin kendini sürecin parçası haline getirdiği falan yok. Strum Grazla ağzına Galatasaray ismini alan , her fırsatta sallayan kim ?

Galatasaray yönetimine de yazıklar olsun, kalkıp her fırsatta bize sallayanlara geçmiş olduk dedik resmi siteden. çok yazık.
    Belki de Galatasaray yönetimi için "her fırsatta" lafı bambaşka bir şey ifade ediyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://s7.directupload.net/images/120728/ewp793bh.swf

burda o dediklerinin (baştakileri saymıyorum) bi çoğu yok nedense ?
    Aziz yıldırım şike yaptım demiş burda bütün bıyıklı amcalarda şakşaklamış dimi?

http://www.youtube.com/watch?v=o06-GaKG4Z8

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bide ntvspor muhabbeti başladı sosyal medyada fbye sanki bi faydası var yada bu tartışmanın bi faydası var akşama kadar rodeo yayını yapan kanal nasılda fbtv 2 oluyor diyelim ki oldu sanane sanki ntbspor öyle olunca taşlar yerinden oynayacak
    çamur atayım da farketmez ntv mtv feşın tv hangisini tutturursam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bide ntvspor muhabbeti başladı sosyal medyada fbye sanki bi faydası var yada bu tartışmanın bi faydası var akşama kadar rodeo yayını yapan kanal nasılda fbtv 2 oluyor diyelim ki oldu sanane sanki ntbspor öyle olunca taşlar yerinden oynayacak
    çamur atayım da farketmez ntv mtv feşın tv hangisini tutturursam
    Hele başında Haluk Yürekli gibi bir adam olan Ntv için diyorlar ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belki de Galatasaray yönetimi için "her fırsatta" lafı bambaşka bir şey ifade ediyordur.
    Tabii, orası kesin..

Hıncalın yazısını bulmak için sarfedilen çabayı da takdir etmemek elde değil. Song Türkiye'ye gelmemiş olsaydı, nasıl bir malzeme bulunacaktı acaba ? Savunmada sıkıntı var, şimdi bir karar verilmesi lazım. Biz yapmadık mı seçilecek, ama onlarda yapmıştı diyerek iftira atmak mı ?

Fenerbahçe şike yapacak kulüp değil, Fenerbahçe şike yapmadı, üstümüze oyunlar oynandı, ambargo koyacaktık önümüz kesildi, operasyon diyenler bir yana. Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirdi zaten, Trabzonspor temiz mi ki ? Ama işte Strum Graz abi, ya Denizli'de olanlar peki ? Adnan Polat parayı kime verdi ? Ve daha niceleri gibi söylemler bir yana.

Ortaya henüz güzel, tutarlı, inandırıcı bir sentez çıkmadı.

ntvspor muhabbetindeki 3 etken, ntvspor - Ferit Şahenk - Moussa Sow. Haluk Yürekli hafif kalır biraz, ayrıcı birisi sahip, diğeri çalışan.

Aziz yıldırım zamanı başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Tabii, orası kesin..

Hıncalın yazısını bulmak için sarfedilen çabayı da takdir etmemek elde değil. Song Türkiye'ye gelmemiş olsaydı, nasıl bir malzeme bulunacaktı acaba ? Savunmada sıkıntı var, şimdi bir karar verilmesi lazım. Biz yapmadık mı seçilecek, ama onlarda yapmıştı diyerek iftira atmak mı ?

Fenerbahçe şike yapacak kulüp değil, Fenerbahçe şike yapmadı, üstümüze oyunlar oynandı, ambargo koyacaktık önümüz kesildi, operasyon diyenler bir yana. Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirdi zaten, Trabzonspor temiz mi ki ? Ama işte Strum Graz abi, ya Denizli'de olanlar peki ? Adnan Polat parayı kime verdi ? Ve daha niceleri gibi söylemler bir yana.

Ortaya henüz güzel, tutarlı, inandırıcı bir sentez çıkmadı.

ntvspor muhabbetindeki 3 etken, ntvspor - Ferit Şahenk - Moussa Sow. Haluk Yürekli hafif kalır biraz, ayrıcı birisi sahip, diğeri çalışan.
    Aziz Yıldırım'ın diğer klupleri katması özellikle de trabzonun yaptıklarını anlatmasının nedeni bu davanın açılış amacının şike teşvik davası olmadığını göstermek.
    Biz trabzonla ilgili deliller var diye mahkemeye savcıya belge sunuyoruz kabul edilmiyor, biz tarla inşaat deyimleriyle nedeniyle suçlu bulunuyoruz trabzonda balıklar lafları geçiyor madem bize bundan kovuşturma açılıyor onlara niye açılmıyor diye soruyor.Mahkemeye de bunu soruyoruz diye anlatıyor.Amacınız şikeyi teşviği temizlemekse buyurun bunları da araştırın diyo.Ama trabzon mahkeme tarafından ter temiz görülüp soruşturmalara gerek görülmediğinden bu mahmekenin savcıların amaçları bu değil demek istiyor.Sivassporlu futbolcuların trabzondan teşvik geldiğine demeçleri var getirilsinler mahmekemede dinlensinler diye talep ediyoruz şike davası bünyesinde reddeliyor diyor.3 temmuz günü içeri alındık 4 temmuz günü karabükte klube yakın bir gazeteci emniyete ifade veriyor:'' Bülent Ataman : Bu Emenike şerefsizin teki Fener maçında oynamayacak eğer oynamazsa ona gelen teşvikten bir kuruş vermiyeceğim diye klup koridorlarında bağırdığını duyum aldım ve klupteki başkan diğer futbolculardan bunu doğrulattım'' şeklinde.Aziz Yıldırım mahkemeye bununda araştırlmasını gazetecinin davaya dahil olmasını talep ettiklerini onunda reddedildiğini sölüyor.Orduspor diyarbakırspor başkanının maçtan önce bir araya geldiği görüşme yaptığı tespit edildi ama bunların herhangi bir şike görüşmesi veya teşvik görüşmesi olacağına dair kovuşturma olmasına gerek görülmediğine dair karar alınırken aynı durum bizim tarafımızda ibb li birisiyle olunca hiç bir şike ve teşvik delili olmamasına rağmen normal karşılanmayıp kovuşturma açılıyor diyor.
    Yine galatasarayı da katmasının kayıp 1 milyon doları denizlideki bazı kişilerin ifadelerinden bahsetmesinin sebebi bu.Madem bu futboldaki şike davası o zaman bu konularda bu davanın içine birleştirilsin soruşturma genişletilsin istiyor.Galatasaray ın zamanında şikenin suç sayılmıyor olmasının nasıl bi hukuki karşılığı var bilmiyorum ama eğer bunu istiyorlarsa, orada gayet kalifiye bi hukuk kadrosu var elbette bi yeri uygun bi noktası olacağına inanıyorum.
    Yani Aziz Yıldırım' ın Trabzon Galatasaray Ordu Diyarbakır vs lerden bahsediyor olması savunmadan kaçıp karşıya saldırmak değil, bu yapılan operasyonun, dava sürecinin şikeyi temizlemek şikeyi tespit etmek için yapılmadığını amacının Fenerbahçe yi ele geçirmek olduğunu anlatmayı hedefliyor.Çünkü Fenerbahçe yaptı veya yapmadı şike teşviği, ortada diğerlerine adına da suç delili sayılabilecek şeyler varken onların hepsi göz ardı ediliyor diyor.Dürüst adaletli bir yargılama sürecinde olmadığımızı anlatmak istiyor.Karşısınızdakinin adil tarafsız bir yargı olmadığını bildikçe savunma yapmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz heralde.
    Bugünkü konuşmasında tamamen bunu temel alarak konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Gebzeli1907

Üşenmeyip yazdığın için teşekkürler, gerçi okumak biraz zor oldu ama.

Kısaca bir cevap vereceğim, o bunu dedi, bu şöyle yaptı kısmından ayrıydı benim demek istediğim. Şike yapmadıysan, bugünkü gibi, yapmadık, aksini kanıtlayın dersin. Konuyu sağa sola çektiğin sürece, süreç uzuyor sadece. Kısır döngüye girildi bu süreçte.

Trabzsonspor veya davada adı geçen kulüplerle ilgili konuşmasında nispeten mantık var ama, bizi içine çekmeye çalışması manidar. Nafile çabalar. Artık bu şike konusunda beni tek ilgilendiren kendi takımımdır, yazdıklarımı yorumlayanlar bunu da göz önünde bulundursunlar.

Yine titreme geldi..
    Havuzdan çekilirsek o zaman sana değil, G.Saray'ın kasasına gelir o bahsettiğin titreme.

F.Bahçe Divan Kurulunda G.Saray değil, SÜREÇ konuşuldu. Önce bunu ayırt etmeyi öğrenirsen titremen geçer diye düşünüyorum. Sürecin içinde savcılar, hakimler, G.Saray, Trabzonspor, polis, olan her şey konuşuldu. Sen kalkıp bu kadar müdahale etmesen konuşulmazdın. Malzeme vermeseydin konuşulmazdın. Neden Mersin İY konuşulmadı da G.Saray konuşuldu?

Geçen sene ligden çekilelim lafta kalmadı, gittik TFF'ye başvurduk ama bir alt lige düşürmediler, o süreçte herkes biliyor ki ligden çekilmekten yanaydık. CAS Davası da ülke menfaatleri göz önüne alınarak geri çekildi. Sizin gibi UEFA'ya mektup üstüne mektup yazmıyoruz. O kadar mektup, o kadar uğraş boşa gitti gerçi, çarşamba günü maçımız var, biraz da bundan olabilir siteminiz.

Mesaj Yetkileri