Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
İzleyelim.

* İlk penaltıya eğer gerçekten penaltı diyorsanız hiç boşuna tartışmayalım.

* Bekir'in golünde 4:56'te durdurup tekrar oynat ve sadece o çalımla geçtiği oyuncunun hareketlerini izle (5.29 da daha yakın görüntüsü var). Sonra 5.18'de aynı pozisyonun tekrarında net göreceğin gibi Mehmet Topuz pası verdikten sonra Topuz'un karşısındaki oyuncunun önce Bekir'e doğru koşup sonra birden durması da enteresan değilse başkada bir şey demiyorum.

[YOUTUBE="yhUeW-o3oi0"]6-0[/YOUTUBE]

* 5.golde Alex'in frikiği için geçen sezon süperfinalde Trabzon-GS maçında Tolga'nın yediği frikik golüne o kadar laf edenler ne diyecek çok merak ediyorum. 6.37'de durdurup yalancıktan da olsa uçabilir miymiş kaleci görebilirsiniz. Özden'in o maçta yediği bütün goller şüpheli zaten.
Mesajın baştan aşağı itham ve iftira dolu. Onursal üyeye yakışmamış buna rağmen cevap vereceğim.

İlk penaltı gayet normal bence. Zamanında da tartışılmıştı ama kesin bir yargıya varamadı kimse. Senin burada daha başlamadan bitirmeye çalışman komik olmuş. Konya-Trabzonspor maçında eller gayet açıkken penaltı olup olmadığı hakem tarafından yorumlanırken burada niye %50'lik bir pozisyonda yorumlanmasın ?

Bekir'in golünde videoyu koyman iyi olmuş çünkü ilk mesajına bakarsak en az 3 çalım atması gerekirdi ama maalesef bir tane var. Adamın durması ve onu şüpheyle yorumlamanın yanında yine bu tartışmayı da başlatmadan bitirmen komik olmuş.

Saniyelere dikkat ediyoruz değil mi ? Adamın durduğu saniyenin tam da Bekir'i karşılayan bir oyuncunun gelmesiyle aynı saniye olması bence de tesadüf değil. Kaldı ki 10 kişisiniz, dakika olmuş 73, rakip sahanın her yerinde ezmiş seni ama sen ters tarafa yönelen karşılayanı da olan bir adamı arkadan kovalamadın penaltı yapmayı riske etmedin diye suçlusun öyle mi ? Şaşırmadık.

5.goldeki kaleci hatası mı ne denecekse onu başka kalecilerin yediği gollere benzeteyim diye başladım bu cümleyesonra farkettim maç 4-0'ken gol yiyen bir kalecinin şike yapmadığını savunuyorum. Fenerbahçe'nin acil averaja ihtiyacı vardı zaten o dönem.