Biz ikinci olalım derken dördüncülüğe kadar düştük.Genel hatlarıyla kötü bir sezon geçirdik.Önümüzdeki transfer sezonunda çok hareketli günler geçireceğimiz kesin.Sıfırdan takım kurma çalışmalarına başlıyorum.Şimdiden hayırlı olsun.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bu sezon sıralama olarak geride kalmamız kötü olmuş.Önümüzdeki sezonlara bakıcaz artık yapıcak bişey yok burdan sonra.
Aynen çok kötü oldu ama önümüzdeki sezon nasıl bir politika izleyeceğime karar veremedim.Ya yıldız isimleri büyük paralara satıp regen ve gençlerden oluşan bir kadro kuracağım ve uzun süre çalışıp başarı bekleyeceğim ya da oyuncuları takımda tutup bu kadroyla başarı arayacağım.Benim içinden ilk seçeneği gerçekleştirmek geçiyor ama zevkli olup olmayacağını kestiremiyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Bence ilk seçeneği yap Reco. başarılı olana kadar yeni seri çıkar zaten![]()
Oyunda Burak YIlmaz Ts demi birde kaç gol attı
Bende adam 28 in altında atmıyordu ligde sadice bu adamla yarışıyordum neyse dünya yıldızlarını bekliyoruz
Bu sezonda böyle olsun zararı yok, seneye Uefa hedef olabilir, bakalım nasıl bi transfer politikası izleyeceksin.
Çok riskli bir işe giriştik.Başarı gelmezse takımda tutmazlar beni.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Baya tehlikeli bir transfer dönemi olmuş.![]()
Tolga çok iyi oynuyor orta sahada ama yanında Hamit yerine daha iyi bir isim olabilirdi.
Gençlerle devam etmek güzel. Fakat sabırlı olmalısın.
TariboWest
Kankacığım Serdar Kesimal , Hasan Ali Kaldırım ve Tolga Ciğerci ne alemde profillerini koyabilir misin zahmet olcak ama ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
Nam-ı diğer [Rec]ep
Uefa yı bekliyoruz coştur bizi![]()
Çok riskli bir transfer sezonu geçirmişsin.Bu sene UEFA'yı al taraftarı çoştur diyorum![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Maçlar normal sayılır.Ligde Trabzon basıp gitmezse şampiyonluğa oynarız bu sene.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ciğerci evrim geçirmişSezon sonu transfer yaması mı yüklü? Hasan Ali'nin tackling'i şovlarda da, ondan sordum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."