1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Az daha büyük olsa duvar kağıdı yapardım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Genel olarak bazı sözler söylenir ve bunlar zamanın kargaşası içerisinde hafızalardan silinir. Hatırlandığı zamanlar ise fanatikçe tavırların yansımasıdır. Ben bu konuda biraz rahatım çünkü söylenen sözlerin peşindeyim. Hem diğer takımların zamanında büyük konuşmalarını hatırlatıyorum hem de yeri geldiğinde kendi takımıma yani sezon sonunda konuşacağız diyen Fatih Terim'e "Ne oldu şampiyon olunca sustun" diyebiliyorum.

Geçmiş süreçte sürekli olarak Galatasaray'ı oyuncu ayartmakla suçlayan, Galatasaray'a asla oyuncu vermeyiz diyen, Galatasaray'ı ahlaksızlıkla suçlayan Süleyman Hurma, Amrabat'ı neden Galatasaray'a sessiz sakin bir şekilde verdi. Daha önce de fikir yürüttüğüm üzere parayı bir hayli fazla verirsen şerefli transfer yaparsın ama makul fiyatlardan konuya girersen oyuncuyu ayartan olursun demiştim.

Devre arasında ya da gelecek sezonlarda yine Galatasaray ve Kayserispor arasında transfer konuşulabilir. Sistem her zaman ki gibi işleyecektir. 5'lik adama Galatasaray 5 verirse Süleyman Hurma'dan ani çıkışlar göreceğiz. Koskoca kuruma sırf fiyat yüzünden hiç haketmediği sözleri sarfedecektir. Arkasından tutamayacağı, altından kalkamayacağı lafları ortalığa yayacaktır. Bu tarz olayları bekleyen gerek basın gerek farklı taraftar grupları da ölü yıkayıcı ölü yıkayıcı diye tempo tutacaktır. Sonra 5'lik adama Galatasaray 10 verince ahlaksız Galatasaray en temizi olacaktır.

Şimdi denklemim basit: Galatasaray ahlaksız bir kurumsa ilişkilerini yürütmezsin. Ancak istediğin parayı verince Galatasaray'ın ahlaksızlıklarına (!) göz yumuyorsan para için lafını yutanın adını da Feriha'nın annesi koysun.

Mesaj Yetkileri