Sow oruçlu değil mi karnı şişmiştir şimdiSemih doğru karar
![]()
Sow oruçlu değil mi karnı şişmiştir şimdiSemih doğru karar
![]()
Semih dışında şuan ki ideal kadromuz. Sow neden yok acaba bari Bienvenu oynasaydı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semih mi ?
antremanları hoca izledi beyler siz merak etmeyin
Kuyt kanat olarak kullanılmamalı.O kadar kaliteli bir forvet oyuncusunu o bölgede kullanmak yerine forvette kullanmak çok daha işe yarar.Bu fikrim hiç bir zaman değişmeyecek.Kuyt tam bir forvet.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut hoca forvette gençlere şans vermeye başlamış.
Kuyt forvet olmalıydı.
Özlemişiz be, fark bekliyorum bu maçtan.
Semih sanırım kampta iyiydi, neden Semih oynuyor diyemem, Semih geçen sene kariyerinin en kötü sezonunu geçirdiğinin farkında, bu nedenle daha hırslı hazırlanmış olabilir. Geçen sezon artık bitmişti, bu sezon yeniden kazanmak için iyi bir hamle ki zaten olmuyorsa (maçta göreceğiz) forvet transferi de ciddiye binebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Fener gol yemeden kazanırsa rahat bir tur olur.
Sow-Semih tercihini anlıyorum, gol yemeyiz ama pek farklı skor olacağını da sanmam 2-0 ne ala.
...
Pro tv veriyor arkadaşlar.
Netten protv'den izliyorum.
Nasıl gidiyor maç ilk 15 dakika itibariyle ?
Vaslui tek kale oynuyordu bi ara.
ilk 15 dakka itibariyle topla oynuyan ekip vaslui.
Fenerbahçe vasat Vaslui'nin Burak gibi araya koşu yapan hızlı bir forveti olsaydı kesin şimdiye gol bulmuştu.
Egemen Lugano'yu aratmaz gibi.
Bu takim deplasmanda boyleyse evde nasil oyniyacak cidden merak ediyorum.
Fenerbahce çok kötü oynuyor az daha gol geliyordu. Bu futbolla ŞL hayal. Bu tur bile zor gecilir.
Vaslui çok çok iyi oynuyor şuan.Volkan her zaman ki gibi harika.Fenerbahçe toparlanmalı bir an önce.
Vaslui bir tane atarsa Fener zaten vasat iyice dağılır.
Volkan'a dua etsinler.
Xazar veriyor mu maçı?
Biz atv'ye kiziyorduk reklamlar ekranin yarisini kapliyor diye, pro tv bildigin reklama giriyor mac esnasinda![]()
Orta saha transferi bu maça kadar bitmeliydi.Semih...
spiker çok iyiymiş yav alexin pozisyonundan sonra omuz omuza ten tene mücadele![]()
takımda kimse kimsenin ne yapacağını bilmiyor. rastgele oynuyor oyuncular.
Hasan Ali çok iyi onun dışında pek etkili bir isim göremedim sahada.Vaslui'de ise zenciler çok iyi.
Volkan'da iyi birde auta giden topu tokatlamasa![]()
zamanında dedik burda stoper yok orta sahada top alacak adam yok bitirici forvet yok diye acaba fenerbahçe bu oyunuyla neyi hedefliyor sadece alexle olmaz bu iş adam defansa top almaya gidiyor sezonun en kötü hamlesiydi emreyi satıp topalı almak ama ne diyelim inşallah golü bulur da turu alır