Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

36 73.47%
  • Berabere biter

5 10.20%
  • Vaslui kazanır

8 16.33%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 202 sonuç

Konu: Fenerbahçe - SC Vaslui| UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

zehir verdik karşı takıma young boysada vermiştik 2.maçta görüşcez !!11!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut Kocaman'ın henüz bir Avrupa maçı galibiyeti yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bir tur daha mı var fenerin önünde tek ön eleme oynamıyor muydu türk takımları
    Geçerse 1 tur daha var.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Adam zaten 5 maça çıktı

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Umarım 2. bi Young Boys faciası yaşamayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

0-0 a oynarız 2.maçda sorun yok aykut hoca defansı iyi bilir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aykut Kocaman'ın henüz bir Avrupa maçı galibiyeti yokmuş.
    Beşinci Avrupa maçına çıktı adam henüz.

Aynı hesaptan, Hikmet Karaman'ın da henüz bir Avrupa galibiyeti yok (zira Avrupa kupası maçına çıkmışlığı yok) ama Şampiyonlar Ligi kupasını alacağım diyor şimdiden.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Topuz girdikten sonra gelebildik sağ kanattan ancak. Oyunun etkisiz isimleri önce stoch, sonra onun yerine giren canerdi. sow da topa değemedi zaten son 20 dakika oynasa da. Fenerbahçenin asıl sorunu çok yalancı pres yapması amaçsız bilinçsiz baskı yapıyoruz yaptığımız press sanki formaliteden hissiyatı veriyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Şu sıralarda "Aykut hoca bilir"lafı klişe oldu

Bana göre Fenerbahçe ŞL ön elemesinden elenirse ve bir de süper kupa finalini bize kaptırırsa Aykut Kocaman'ın koltuğu sezon öncesi çatırdamaya başlar. Manevi yönü kuvvetli ancak teknik anlamda zayıf. Kendi açımdan 62. dakikada Stoch'u çıkarmasına anlam veremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bir sen demişsin bir ben dedim diğer 2 kişi kim acaba
    Bordo61Mavi, Corpus, Crazycat, William Rookwood, zeck17

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Böyle oynarsanız elenirsiniz. 0-0'da Vaslui turu geçiyor çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

fener'in işi çok zor görüyorum. ayrıca yukarda bi arkadaş 0-0'a yatar demiş ama 0-0 yaramıyor kesin gol atmak zorunda fenerbahçe ve rakip kendi sahasında oynayacak, muhteşem bi taraftarı varmış. Tabi bu dediklerim Fener'in böyle oynayacağı düşünülürse...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlk yarıyı izledim 2. yarının özetini izledim kötü bir futbol oynadık.O kadar dedik agustosa kadar bu transferler bitmeli ama Türk kafası bu her işi son saniyeye bırakıcaz illa.Ohoo nasıl olsa daha transfer icin 1 ayımız var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şu sıralarda "Aykut hoca bilir"lafı klişe oldu

Bana göre Fenerbahçe ŞL ön elemesinden elenirse ve bir de süper kupa finalini bize kaptırırsa Aykut Kocaman'ın koltuğu sezon öncesi çatırdamaya başlar. Manevi yönü kuvvetli ancak teknik anlamda zayıf. Kendi açımdan 62. dakikada Stoch'u çıkarmasına anlam veremiyorum.
    Stoch sahadaki en kötü oyuncuydu bence. Çıkması doğruydu diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

allahtan fm diye bi oyun var böyle maçlardan sonra nası sinirimizi alacaktık başka türlü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Stoch sahadaki en kötü oyuncuydu bence. Çıkması doğruydu diye düşünüyorum.
    Stoch kötüde oynasa benim aklımda hep top onun ayağına gelince "aha şimdi uzaktan atıcak" hissi oluşuyor.62 erkendi bence 70'ten sonrada çıkarabilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Rakibin ligi başlamıış bunu bilmiyordum bize göre daha hazırlardı.İlk 45 dakika adamların ekmeğine bal sürdük bomboş orta saha o neydi öyle geçen senede orta sahadan kaybediyorduk gene orta saahadan kaybettik değişen birşey yok Semih yerine Bienvenü bari oynayasaydı adamı silmiş belli Sow da en azından kalıplı adam orda dursada yeterdi Kuyt komple forvet değil kanat daha iyi onun için Sowun yanına güzel bir forvet alınmalı birde orta saha,defansımız kötü değil sorun orta sahada ve forvette,inş 2. maça iyi çalışır aykut kocaman adamlar fiziki açıdan daha hazırlar.

Topal-Hasan-Alex-Semih-Stoch-Caner-Baroni son derece kötü oynadılar.Kaptan asist dışında hiç sorumluluk almadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izleyemedim ama son dakikalarda gelmiş beraberlik golü, herkes fark beklerken bu kötü oldu.

Bu arada maçın özetini izleyebileceğimiz bir yer var mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Böyle olacağı belliydi, benim için sürpriz olmadı. Hazırlık maçlarında toplam 2 gol atmışsın, galibiyetin yok, bu maçı kazanmayı zaten beklemiyordum.

Eleştirilecek çok şey var. Kadro seçimi baştan başa hatalı, orayı geçiyorum, herkes biliyor.

Yahu hatalardan hiç mi ders çıkarılmaz? 2 sene önce Young Boys'a elenmişsin, elendikten sonra gitmişsin Dia'yı, Yobo'yu, Niang'ı transfer etmişsin. İş işten geçtikten sonra... Belli ki bu kadro yetersiz, bunu göremiyor musun? 1 Ağustos'a kadar neden transfer yapmıyorsun? Emre'nin yerine adam almak yok, takımda santrafor yok (olanı da yedek bekletiyorsun), stoper almıyorsun.

Resmen dalga geçmek taraftarla. 2 sene önce Young Boys diye dalga geçtiğimiz takım geldi eledi, bu sefer de Vaslui eleyecek. Sen hatalarından ders çıkarmazsan, transferi zamanında yapmayıp kadrodaki eksiklikleri kapatmazsan müstehaktır elenmek.

İş işten geçtikten sonra Krasic'i de alsan, Gomis'i de alsan, Rolando'yu da alsan faydası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İster istemez geçmişte yaşananlardan uzak konuşmak mümkün olmuyor. Kimisine göre bu hale getirenler utansın kimisine göre madem haklılık payı vardı neden satıldı şeklinde yorumlansa da tek gerçek Fenerbahçe'de bir kadro zayıflığı var.

Bu kadro zayıflığının telafisini gerçekleştirmek şu süreçte biraz zor görünüyor. Takımın belirli bölgeleri dışında hemen hemen her noktaya transfer gerekiyor. Transferler yapılsa bile bunun bir uyum süreci var. Telafisi olmayan maçlarda sürekli kapıyı çalıyor.

Çok net söyleyebilirim ki ülkemizde görülen Fenerbahçe büyüklüğünü Vaslui takımı da biliyor. Yani biz sadece kendi kendimizi yüceltmiyoruz. Bizim tek sıkıntımız ne olduğumuza karar veremeyişimizdir. Bir maçla büyük olup Vaslui maçıyla birden küçülüyoruz. Böyle bir hikaye hiçbir yerde yoktur. Her takımın kaderinde olup olmadık ekiplere karşı hüsranlar vardır. Önemli olan bu hüsranlara göz göre göre gidip gitmediğindir.

Geçmiş sezonları bilemem ama bu sezonda Fenerbahçe teknik ekibinin de çok kabahatli olduğunu düşünmüyorum. Normal şartlarda hele de geçmiş sezonda yaşananlardan sonra hem ihtiyaç gereği hem inadına olacak şekilde Fenerbahçe yönetimi önemli isimleri bitirecek güce sahipti. Tahminime göre çıkacak karar bekleniyor. Onlar da bir nebze haklılar.

Fenerbahçe bu kadro ile turu geçerse ki bence bu kadro zayıflığına rağmen o kadar kötü bir tablo görünmüyor mevcut süreçte bir bonusu cebine koyacaktır. Sonrasında gerçekleşecek yeterli transferler ile uyum süreci sağlanırsa Şampiyonlar Ligi grupları o kadar da zor olmayacaktır.

İkinci maçta turu geçeriz

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maçı izleyemedim ama son dakikalarda gelmiş beraberlik golü, herkes fark beklerken bu kötü oldu.

Bu arada maçın özetini izleyebileceğimiz bir yer var mı ?
    http://www.facebook.com/photo.php?v=397921043602520

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Böyle takımların ters gelebileceğini söylemiş ve duymuştum gerçektende öyle oldu.Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur lafı bura için uyuyor resmen.Hazırlık maçlarında atılan 2 gol ve 3 maçtada beraberlik bu maçın kolay olmayacağını gösterdi ancak Vaslui kim canım fark atarız olayına girince dakikalar geçtikçe gol olmamasının getirdiği stres üstüne yenen gol derken Fenerbahçe'nin maçı 1-1 tamamlaması önemliydi herşeye karşın.Aklıma nedense 2009 yılında elendiğimiz Steau Buchurest maçı geldi.Umarım aynı senaryo yaşanmaz ve Fenerbahçe gruplara kadar gider.
    Aykut Kocamanın sistemini de eleştirmeden geçemeyeceğim.Tamam 4-4-2 oynama çabası var ancak eldeki kadro yapısı izin vermez buna M.Topal 4-5-1 oyuncusu ve kesici Emre gibi ileri top taşıyacak adam değil.Artı bu sistem için kanatlar biraz defansif yönlü olmalı.M.Topuz girdikten sonra Fenerbahçe'nin gayet etkili oyunu bunu rahatlıkla gösteriyor.Stoch gibi adam bu sistemde harcanır.Krasic deniyor o da harcanır.Aykut Kocaman takıma daha efektif bir futbol oynatmak istiyorsa önce gerekli değişiklikleri yapmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Fenerbahçe üzerindeki baskıyı kendi lehine kullanmayı başarırsa rahat rahat kazanır.Aykut hocada makus talihini yener.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

2.Maç Fenerbahçe için zor olacaktır rakip maçı başladığı gibi bitirmeye çalışacak 5'li defans hattı ile bile çıkabilirler maça.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

İlginç Bilgi ;

Vaslui 2002'de kurulmuş ve Avrupada 2008'den beri Mağlubiyet almamış evinde ...

Bu akşamki maçı gördükten ve Vaslui'nin 2008'den beri evinde yenilmeyen tablosunu gördükten sonra, ''Kesin olarak F.Bahçe turu geçer'' diyemiyorum. Vaslui'de bence avantaj.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emre'yi çok aradık ortasaha çok boştu ve rakip çok rahat oynadı.

Ek olarak Stoch bugün ne yaptı hiç bir fikrim yok.Topu Hasan Ali'ye atar atmaz içeri hareketleniyordu.
    Burada ki amaç ne ki ? Hasan Ali topu alıp rakibin baskısından kurtulup orta açabilecek biri bence değil bunu gördükte resmen hem defans sol hem kanat oynamaya çalıştı adam en sonunda Caner girdi de az rahat etti.
    Ben en çok Stoch'a güveniyordum ancak o da çok silik kaldı...

Transfer konusuna gelince Emrenin yerini simdiden doldurmazsan olası bir elenme durumunda gelecek olan oyuncular da kısıtlanır.Zor da olsa turu geçeriz diye umuyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kadro kalitesi olarak gayet iyi bir takim Fenerbahce. Sorun teknik kadroda diye dusunuyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre'nin yeri adı geçen isimlerden kimi getirirsen getir kesinlikle dolmaz.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri