Şimdi gördümde Derya'nın sıralamada önüne geçen 4 bir yanı kara ile kaplı olan Arabistan olmuş gibi şeyler yazıyor. Saksağan başka birşey değil bu adam.
Şimdi gördümde Derya'nın sıralamada önüne geçen 4 bir yanı kara ile kaplı olan Arabistan olmuş gibi şeyler yazıyor. Saksağan başka birşey değil bu adam.
Abi öyle diyorsun da hakikaten sinir bozucu ya. Atıyorum benim hakkımda konuşuyor olsa belki bu kadar sinirlenmem. Hadi dediğin gibi adam zaten boşun önde gideni ama ona böyle prim yaptıranları gördükçe daha da kayış kopuyor bende.
Last edited by Nedvedmania : 01.Ağustos.2012 at 19:11 Reason: İfadelerimize dikkat edelim
Burası Türkiye Anıl işler böyle yürüyor.![]()
Survivor finalinde gereken cevabı almamış mıydı ?
onunla ilgilide twiti var zaten.
http://forum.turksportal.net/vb/show...32&postcount=3 Benden üst üste combo geliyor ama tutamıyorum kendimi![]()
Yeni bir site öğrendim viabonte diye, ÇiçekSepeti'nin kurucusu bunu da kurmuş. Sadece parfüm endeksli ve çok iyi indirimler var. Forumda artık saat ve parfüm lafının bile sinir bozmaya yettiğini biliyorum ama ben biraz önce sipariş verdim, fiyatlar uygun. İsteyenler benim geri dönüşümü bekleyip versin siparişini
http://www.viabonte.com/
Aman kalsın abim eksik olsun![]()
Bunlarda sahte çıkmasın![]()
Arkadaş alışverişle ilgili şeyler yasaklansın bu sitede anılarım depreşiyor![]()
Allah kabul etsin beyler
Seni tanımamak mümkün mü be oğlum?![]()
So what?
Saike
Vay adaş geri gelmiş , hoşgelmiş![]()
Selam ahali. Kötü bir gün geçiriyorum. Dün her zaman ki gibi uyanıp bahçedeki köpeğimizin ipini çözdük gezsin dolaşsın diye. Her gün sabah 8 gibi ipi çözülür, kendisi de 3 ya da 4 gibi gelirdi. Ne olduysa köpek dün sabahtan beri yok. Başına bi şey gelmiş olmasından korkuyorum.. Hayvanın cinsi kangalla çoban kırması, öyle arabanın altında kalacak ya da başka köpeklerden dayak yiyecek bi tip değil ama değerli bi köpek olduğundan birisinin tasmayı takıp götürmüş olmasından korkuyorum.
Aramadığımız yer de kalmadı. Başının çaresine bakabilir biliyorum ama kulübesini de boş görünce içim cız ediyor.
Derdim budur, anlattım rahatladım biraz.
İlk defa mı gün içinde dönmedi ?
Gerçekten can sıkıcı bir durummuş, umarım bulursunuz ya da geri gelir. Eviniz nasıl bir yerde bilmiyorum ama cadde üzeriyse çevrede mobese kamerası olabilir ihtimali geliyor aklıma, varsa ordan bir sonuç çıkabilir belki. Birde tüm ihtimalleri değerlendirmek adına varsa çevredeki bakkal, manav vs... ve apartman görevlilerine de köpeği tarif edip öyle bir köpekle yürüyen birini görüp görmediklerini sormanızı tavsiye edebilirim. Bahsettiğim kişiler görmemiş olsa bile köpeğinizin kaybolduğu haberinin yayılması, dolayısıyla tesadüfen gören biri varsa size ulaşması açısından faydalı olabilir.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Köyde aynı cinste benimde köpeğim vardı. Onu bağlamazdık bile, kendisi gitmez. Bahçede takılırdı. Birgün göremedik bahçede. Gece kalkıp baktığımda da yoktu. 10 falan yok oldu hayvan. Bende senin gibi düşünmüştüm. Daha sonrasında bi sabah kulübesinde uyuyor halde buldum. Umarım böyle birşey olur da geri döner.
Umut ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Evet abi ilk oldu bu..
Abi çok sağol tavsiyeler için. İzmirli arkadaşlar bilir, Sığacık diye bi deniz kasabasında oturuyorum. Dolayısıyla mobeseden falan söz etmek mümkün değil. Halkın çoğunluğu da biliyor bizim köpeği zaten. Benim endişem birinin tasmayı takıp götürmüş olması. Çünkü hakikaten cins köpek. Bakalım akşama kadar gelmezse halka bi soracağız.
Biz de bi süredir sadece akşama doğru bağlıyoruz.. Henüz umudum var zaten, akşama kadar dönebileceğini umuyorum.. Çok teşekkürler..
Dişi bir köpeğin peşine takılmıştır o akşama döner. İçini ferah tut sen.
Maşallah köpek değil at.
Çok güzelmiş ama Kasım abi![]()
Kangal ve çoban kırması bir köpeği kimse kolay kolay tasma takıp götüremez merak etme. Tabi sahibine bağlıysa.
O tür köpekleri bilirim,karşı cinsi gördüler mi peşlerini bırakmazlar.Benim bildiğim o köpeklerin kişilikleri fazlaca inatçıdır.Kasım abinin dediği gibi köpeğin tekinin peşine düşmüştür.Umarım bulursunuz ya da büyük ihtimal kendisi geri döner.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Herkese merhabalar. Bugün ÖYP sonuçları açıklandı. 1 yıl aradan sonra tekrar Tokat'a dönüyorumGecikmeli de olsa istediğim alanda çalışabileceğim... Başvuran ve kazanan arkadaşlar varsa tebrikler...Herkese iyi günler diliyorum
![]()