Tam bir boga arkadas![]()
![]()
Tam bir boga arkadas![]()
![]()
Deneme amaçlıdır o.Hamit vurdu,Burak vurdu hatta Riera bile vurdu.Selçuk her topun başına geçti ama vurmadı hiç.Hamit'in olayı zaten yerden falan abanmak.Onu da yapamadı dün.Burak iyi vurdu çıkardı kaleci.Riera zaten barajı geçemediSelçuk ilk isim olur her zaman.Burak iki olur.28-35 metre civarı olursa Hamit yapıştırır
![]()
uzaktan hamit abanır 30metreden falanorta yapılacaksa selçuk, yakından vurulacaksa selçuk. burak da bunlar yokken vurabilir anca.
Selçuk bırakmaz frikikleri bence önemli maçlarda...Hamit ve Burak çok sık çekmemeli önceliğimiz Selçuk olmalı hep...
Yeni gördüm bunu bence de çok iyi olmuş en azından çift kırmızıdan daha iyi bir forma olurdu.![]()
Ben pek beğenmedim![]()
Kaptanlık yakışmış.
![]()
Yeni sezon'un kaptanı Selçuk mu ?
Last edited by uAburak89 : 02.Ağustos.2012 at 20:00
Fiorentina mac biletleri yarin satisa cikiyormus.
![]()
çalimi geçtim , cok iyi gormus amrabat orayi.
Amrabat bu sene 20 assist yapar.
Beyaz forma satışta, fiyat 89 lira.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19147
Bu sene beyazı alırım herhalde. Yakalı olmasa parçalıyı tercih edecektim, ama yaka olayını sevmiyorum. Bir de evde zaten 1 tane abimin, 2 tane de benim olmak üzere 3 parçalı var.
bu sene kırmızı olacak benimde tercihim ve tabiki arkaya 10 melo olacak yine.
Formayı utanmadan 12 liraya mal ettiklerini söylediler zaten. Bu beyazıda 5 liraya falan yaptırmışlardır.
40 bin mi yok artık Gs bu kadar kombine nasıl satacak ? Resmi bir kaynak varmı kap gibi varsa koy ben çok merak ettim helal olsun derim valla,40 bini geç 25 bin satsalar büyük başarı
Sedat Doğan : "Bugün itibariyle kombine satışında net olarak 36 bin sayısını aşmış bulunmaktayız. Şu anda ucunu açık bıraksak 45 bin rakamını yakalayabilecek durumdayız."
Stat geliri olarak bu yıl ki hedefimiz 60 milyon doların üzerinde. Bilet isteyen taraftarlarımızı da düşünmek zorundayız. Bu yüzden kombinelerde 2 bin adet daha satış yapıp durduracağız."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
40 bin kombine bu sezon mu satıldı?
polat döneminde kombineler 3 yıllık satıldı gibi şeyler çıkmıştı? bu doğru mu?
(/s)
Geçen sezon 28 bin kombine vardı zaten. Başkan dedi, 2. başkan dedi defalarca dedi 40 bin kombine sattık daha talep var ama biletle gelenlerede yer kalsın diye durdurduk diye.
Edit:
Localar 3 senelik olarak satıldı. Kombinelerde ilk açıldığı zaman satılan kombinelerde 1,5 sezonluk satılmıştı.
Screw you guys, I'm goin' home
3 yıllık olan localar.
Kombine konusunda herkes net rakamı istiyor, bu rakamı satışı kapattıktan sonra açıklayacağız. Şu anda 39-40 bin aralığında..
https://twitter.com/ozgurgundogan74/...52857734180864
Kendisi Türk Telekom Arena Satış Direktörü
http://www.galatasaray.org/idaritekn...rofil_1052.php
Resmi olarak duyruldu diyorsan bir yazı vardır sonuçta resmi sitenizde görmek isterim yoksa duyruldu şu şunu dedi yok önünü alamadık falan somut bir kaynak değil.
Eğer doğruysa sevinirim o kadar stad yapıldı boş kalıyordu satılsınki dolu görelim