Sayfa 675 / 896 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
20,221 ile 20,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Topal Emre'nin yerine gelmedi ki.
    Şu an itibariyle diyorum hocam !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Fenerbahçe'nin bu sene en çok Emre-Topal dönüşümünde kaybettiğini düşünüyorum sizcede öyle değil mi ?
    topal crisin yerine cris de emrenin yerine kayacaktır
    ben topalın bu sene aurello kaar olmasa da kadrodaki kilit isimlerden birinin olacağını bekliyorum
    kuyt sow alex stoh dörtlüsünü taşıyacak orta sahanın en önemli elemanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ister aurelio olsun ki o zamanki aurelio olacak kapasitesi yok topal'ın ister aurelio*appiah olsun,emre'nin yeri dolmaz.

bize manuel fernandes gibi bir adam şart.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu sene de her sene olduğu gibi Topal' ın olmadığı haftalarda Selçuk nasıl oynayacak diye bekleyecek taraftar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben selçuktan memnunum senede iki üç maç oynamayı geçmediği sürece
    çıktığı zaman takır takır oynuyor defansta bide pas verirken takım ayrımı yapmama huyundan vazgeçse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Gomis haberleri artmaya başladı.Umarım gelmez, Bienvenu'nun uzun versiyonu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Gomis haberleri artmaya başladı.Umarım gelmez, Bienvenu'nun uzun versiyonu.
    Gomis'in Nobre'den farkı yok. Nobre gelsin bari onun yerine.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen ya Sowun ramazanda performansı düşmüş olabilir ancak kaliteli golcü fırsat bulduğunda nasıl işler yaptığını gördük bence kamp dönemine bakılarak acelecilik yapılıyor Gomis falan gelmesin ne var ki o adamda Bienvenü yerine alınacaksa eyw ancak Sow yerine almak son derece yanlış olur

-----------------Sow---------------
    Stoch---------Alex-----------Kuyt

Böyle bir hücum hattımız var daha ne olacak anlamıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bize sırtı dönük oynamasını bilen santrafor lazım. sow mow, bienvenü, hatta semih de çok güçsüz olduğudan olmuyor işte... sırtı dönük oynamasını bilsin taştan olsun. nobre bizde gayet iyiydi. gomis'le nobre arasında hem kalite hem stil olarak dağlar kadar fark var orası ayrı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    2 haftadır burda çoğu fenerbahçeli transfer diye bağırıyor forvet yok deniliyor stoperler ve orta saha da da eksiklik gözle görülür şeklinde ve galatasarayda derbilerde presle başlarsa fenere rahat 2 tane atar mehmet topal olsun egemen olsun pas kalitesi yüksek değiller zaten galatasarayda prese rakibin stoperlerinden başlandığı düşünülürse zor bu sene fenere derbiler
    Ben Topal'ın pas yüzdesinin gayet yüksek olduğunu düşünüyorum

bugün transfer açıklanıcak hissediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Borja Valero'yu Fiorentina almış.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Buraların hareketlenmesi lazım yavaştan.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2.maçtan sonra alrlar alırlarsa yoksa şimdi almalarının bir faydası yok belki elencez,maça kadar düşünüp alacaklardı geç kaldılar

Bas bas bağırdım burada, dedim ki eğer transfer yapılmazsa tur sakata gelir, Young Boys gibi olmasın dedim ama bazı arkadaşlar "Vaslui'yi bu kadroyla da eleriz, sorun olmaz" dediler. Bugün gördük ki haklı çıktım. Yine Vaslui'yi eleyebiliriz ama ne yazık ki tur zora girdi. Fark atmamız gereken maçı kazanamadık bile.

Sorumlusu Aykut Kocaman. Transferde çok ağır davranıldı, davranılıyor. Bu takımın stopere ihtiyacı olduğu gün gibi açık, orta saha ve forvet gerektiği gün gibi açık ama ne yazık ki henüz bir transfer yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

topal 4 3 3'ün adamıyım diye bas bas bağırıyor. defansta kesici, ofansta al gülüm ver gülüm. iyi transfer olmadı.

kuyt da klasik 4 4 2'nin ya sağ kanadıyım ya da forvetiyim diye bağırıyor. yani bu da pek iyi olmadı olmadı.

iki iyi sandığımız transfer de şu anki sistemimize uymuyor.

Vaslui'ye elenirsek sezon sonunda şampiyon olmanın benim için bir anlamı yok, Aykut Hoca'nın koltuğu sallanır yaptığı yanlışlarla. Sen 2 sene önce Y.Boys maçında yaptığın hataları tekrarlıyorsan 2 senede kendini hiç geliştirememişsin demektir, bu da kredini bitirir.

Transfer yapmak fmdeki gibi değil beyler

Valla yapan yaptı ya, bi biz yapamıyoruz zaten fmdeki gibi transfer.

Kuyt bizim sistemde bildiğin ölü oyuncudur, hiçbir işe yaramaz, herhangi bir sistemde bir işe yararmı orasıda malum ama neyse. Bize şöyle defansı delip geçecek güçlü hızlı teknik, topla birlikte iyi olan bir oyuncu lazımdı. Topal al gülüm ver gülüm oyuncusuydu yıllar yılı böyleydi, yanına Emre tarzı adam alınmazsa oda hiçbir işimize yaramaz. Belki turu atlarız ama bir tane Emre tarzı ortasaha birtane de Dia tarzı sağ kanat olmazsa olmaz şu an takımda. Hadi forvette iyi bir Sow iş yapar ama bunun dışında 2-3 mevkiye iyi oyuncular almamız lazım.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

transfer fm'deki gibi olmayabilir, ancak potansiyelimizin altında kaldığımız da bir gerçek zico döneminden beri, yıllardır; gerek transferlerde, gerekse oyunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şu takımı bi Zico oynattı onuda gönderdiler ya aslında işin başında komple şu yönetimi göndereceksin at gözlüklü başkanda ilk gitmesi gereken.İstifa etmeleri gerekiyor bundan sonra takıma hep zarar verecekler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe´de Transfer :Fenerbahçe Joseph Yobo ile anlaşmaya vardı.

TRT
    (/s)

bu kadar süre yobo içinmi bekledik yazık çok yazık

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yobo zaten cepteydi.Diğer alternatiflere bakıyoruz olmazsa Yobo gelcek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yobo + Gomis geliyor, Sow gidiyor diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yoboyu neden küçümsüyorsunu geçen sene çoğu maçta ayakta kalan isimdi herkeste bi küçümseme nedir kardeşim bu

Orta saha transferi gerekli olduğu apaçıkken hala orta sahaya takviye haberi geçmemesi ilginç. Emre Belözoğlu'nun yerini dolduramayacağız gibi görünüyor.

İnşallah şans yanımızda olur da Vaslui'yi eleriz. Eğer olur da eleyemezsek benim gözümde Aykut Kocaman'ın hiçbir değeri kalmayacak. Adamlığına laf etmem ama teknik adamlığını ciddi sorgularım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

2 yıl Sow, Sow, Sow diye adamı bekle, gelsin yarım sezonda harca yerine bir de forvet ara, olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sow ciddi ciddi gidecek gibi.Yarım sezon oynamış bir adam için durduk yere böyle haberler çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.

ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.

Mesaj Yetkileri