ister aurelio olsun ki o zamanki aurelio olacak kapasitesi yok topal'ın ister aurelio*appiah olsun,emre'nin yeri dolmaz.
bize manuel fernandes gibi bir adam şart.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu sene de her sene olduğu gibi Topal' ın olmadığı haftalarda Selçuk nasıl oynayacak diye bekleyecek taraftar
Football is simple,but Football Manager is not
ben selçuktan memnunum senede iki üç maç oynamayı geçmediği sürece
çıktığı zaman takır takır oynuyor defansta bide pas verirken takım ayrımı yapmama huyundan vazgeçse
Gomis haberleri artmaya başladı.Umarım gelmez, Bienvenu'nun uzun versiyonu.
Aynen ya Sowun ramazanda performansı düşmüş olabilir ancak kaliteli golcü fırsat bulduğunda nasıl işler yaptığını gördük bence kamp dönemine bakılarak acelecilik yapılıyor Gomis falan gelmesin ne var ki o adamda Bienvenü yerine alınacaksa eyw ancak Sow yerine almak son derece yanlış olur
-----------------Sow---------------
Stoch---------Alex-----------Kuyt
Böyle bir hücum hattımız var daha ne olacak anlamıyorum
bize sırtı dönük oynamasını bilen santrafor lazım. sow mow, bienvenü, hatta semih de çok güçsüz olduğudan olmuyor işte... sırtı dönük oynamasını bilsin taştan olsun. nobre bizde gayet iyiydi. gomis'le nobre arasında hem kalite hem stil olarak dağlar kadar fark var orası ayrı.
bugün transfer açıklanıcak hissediyorum![]()
![]()
![]()
Borja Valero'yu Fiorentina almış.
Buraların hareketlenmesi lazım yavaştan.
2.maçtan sonra alrlar alırlarsa yoksa şimdi almalarının bir faydası yok belki elencez,maça kadar düşünüp alacaklardı geç kaldılar
Bas bas bağırdım burada, dedim ki eğer transfer yapılmazsa tur sakata gelir, Young Boys gibi olmasın dedim ama bazı arkadaşlar "Vaslui'yi bu kadroyla da eleriz, sorun olmaz" dediler. Bugün gördük ki haklı çıktım. Yine Vaslui'yi eleyebiliriz ama ne yazık ki tur zora girdi. Fark atmamız gereken maçı kazanamadık bile.
Sorumlusu Aykut Kocaman. Transferde çok ağır davranıldı, davranılıyor. Bu takımın stopere ihtiyacı olduğu gün gibi açık, orta saha ve forvet gerektiği gün gibi açık ama ne yazık ki henüz bir transfer yok.
topal 4 3 3'ün adamıyım diye bas bas bağırıyor. defansta kesici, ofansta al gülüm ver gülüm. iyi transfer olmadı.
kuyt da klasik 4 4 2'nin ya sağ kanadıyım ya da forvetiyim diye bağırıyor. yani bu da pek iyi olmadı olmadı.
iki iyi sandığımız transfer de şu anki sistemimize uymuyor.
Vaslui'ye elenirsek sezon sonunda şampiyon olmanın benim için bir anlamı yok, Aykut Hoca'nın koltuğu sallanır yaptığı yanlışlarla. Sen 2 sene önce Y.Boys maçında yaptığın hataları tekrarlıyorsan 2 senede kendini hiç geliştirememişsin demektir, bu da kredini bitirir.
Transfer yapmak fmdeki gibi değil beyler
Valla yapan yaptı ya, bi biz yapamıyoruz zaten fmdeki gibi transfer.
Kuyt bizim sistemde bildiğin ölü oyuncudur, hiçbir işe yaramaz, herhangi bir sistemde bir işe yararmı orasıda malum ama neyse. Bize şöyle defansı delip geçecek güçlü hızlı teknik, topla birlikte iyi olan bir oyuncu lazımdı. Topal al gülüm ver gülüm oyuncusuydu yıllar yılı böyleydi, yanına Emre tarzı adam alınmazsa oda hiçbir işimize yaramaz. Belki turu atlarız ama bir tane Emre tarzı ortasaha birtane de Dia tarzı sağ kanat olmazsa olmaz şu an takımda. Hadi forvette iyi bir Sow iş yapar ama bunun dışında 2-3 mevkiye iyi oyuncular almamız lazım.
Burak
transfer fm'deki gibi olmayabilir, ancak potansiyelimizin altında kaldığımız da bir gerçek zico döneminden beri, yıllardır; gerek transferlerde, gerekse oyunda.
Şu takımı bi Zico oynattı onuda gönderdiler ya aslında işin başında komple şu yönetimi göndereceksin at gözlüklü başkanda ilk gitmesi gereken.İstifa etmeleri gerekiyor bundan sonra takıma hep zarar verecekler.
Fenerbahçe´de Transfer :Fenerbahçe Joseph Yobo ile anlaşmaya vardı.
TRT
(/s)
bu kadar süre yobo içinmi bekledik yazık çok yazık
Yobo zaten cepteydi.Diğer alternatiflere bakıyoruz olmazsa Yobo gelcek
Yobo + Gomis geliyor, Sow gidiyor diyorlar.
yoboyu neden küçümsüyorsunu geçen sene çoğu maçta ayakta kalan isimdi herkeste bi küçümseme nedir kardeşim bu
Orta saha transferi gerekli olduğu apaçıkken hala orta sahaya takviye haberi geçmemesi ilginç. Emre Belözoğlu'nun yerini dolduramayacağız gibi görünüyor.
İnşallah şans yanımızda olur da Vaslui'yi eleriz. Eğer olur da eleyemezsek benim gözümde Aykut Kocaman'ın hiçbir değeri kalmayacak. Adamlığına laf etmem ama teknik adamlığını ciddi sorgularım.
2 yıl Sow, Sow, Sow diye adamı bekle, gelsin yarım sezonda harca yerine bir de forvet ara, olacak iş değil.
Sow ciddi ciddi gidecek gibi.Yarım sezon oynamış bir adam için durduk yere böyle haberler çıkmaz.
fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.
ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.