1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Muhabbet Kuşları Üretimi Hakkında Soru.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    pele kardeşimiz kusura bakmasın da çok güldüm okuyunca konuyu yani kavga ediyorlar falan yazmış ya komiğime gitti Görkem senin yazdığına da ayrı bi güldüm. Hamamda kız beğenme adeti gibi yahu

Şaka bi yana kardeşim Görkem'in söylediği ikinci seçenek daha bi mantıklı geliyor bana da.Yani sırayla erkekleri tek tek seninkinin yanına koyma olayı.Tabi sürekli gözleyince kuşlar da rahatsız oluyor ama illa ki anlaşılır durum.
    Bu işler böyle oluyor ama yahu Bir nevi görücü usulü
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Bende uğraşmıştım ama olmuyo keşke hazır çift alsaydın
    İlk hedefim Dişiyi kendime yakınlaştırmaktı.Sonradan yavru istemeye başladım
    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Muhabbet kuşlarında dişi ve erkeğin birbirini sevmesi en önemli şeydir. Birbirlerine ısınamazlarsa hiç bir şey bekleme onlardan. Tekrar kuşçuya git ve erkeği ver. Dişiyi kafesin içine koyun ve bırakın o seçsin. Ya da şu şekilde deneyini, tam ters şekilde. Erkekleri tek tek sizin kafese koyun. Bakalım hangisiyle öpüşüp anlaşacak.
    Yav seviyo gibilerde işte arada dişi dövmese Kuşçu kabul etmiyor işte.Adam diyorki öyle yaparsak kuşlar birbirini öldürür. Ne alakaysa
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    pele kardeşimiz kusura bakmasın da çok güldüm okuyunca konuyu yani kavga ediyorlar falan yazmış ya komiğime gitti Görkem senin yazdığına da ayrı bi güldüm. Hamamda kız beğenme adeti gibi yahu

Şaka bi yana kardeşim Görkem'in söylediği ikinci seçenek daha bi mantıklı geliyor bana da.Yani sırayla erkekleri tek tek seninkinin yanına koyma olayı.Tabi sürekli gözleyince kuşlar da rahatsız oluyor ama illa ki anlaşılır durum.
    Önemli değilde gerçekten kavga ediyorlar
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Konu hakkında bir fikrim yok fakat başlık çok hoşuma gitti, sanki tarlaya muhabbet kuşu ekilmiş gibi

Bu işler böyle oluyor ama yahu Bir nevi görücü usulü

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle bir dedin ki sanki Coşkun seri kuş üretimi yapıyor Bu başlık iyice geyiğe bağlayacak.
    Onlada bir konuşayım.2 Kuşuda geri vermek istemiyorum fakat erkeği değiştirmem 2si içinde iyi olacak gibi düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri