Sayfa 41 / 61 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shipp'i bırakmamız saçmalık.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

"Feneronline" diye bi facebook grubunda gördüm. Bakalım resim fake değil gibi duruyo ama resmi açıklamada daha gelmedi :/

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Eurosport'ta açıkladı heralde doğru. Buradan bakabilirsiniz.

Bo Fenerbahçeye gelir umarım.Bir Galatasaraylıyım ama artık bir takımımızın Eurolig de FinalFour oynamasını çok istiyorum.Anadolu Efes de Fenerbahçe Ülker de bu sene kadrolarını sağlam kurdular inşAllah iyi yerlerde olurlar bu sene.Lig de baya çekişmeli olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Resim sahte haber gerçektir inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk basketbolunda da büyük paralar dönmeye başladı. Gözü kapalı verilen bonservisler, ederinden fazla maaşlar. Allah sonumuzu hayıretsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bo gerçekleştiyse güzel transfer olur lig çekişmeli olucak baya.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aBOoooo McCaleb cidden çok iyi transfer. Fenerbahçe ve Efes çok iyi kadro kuruyor artık bu ikilinin Final Four'u görmesi lazım en azından birisi görmeli. Ama Kaan'ında dediği gibi baskettede fazla para harcamaya başladık. Para harcamadan başarı gelme ihtimali düşük fakat inşallah futboldaki gibi plansız değildir bu harcamalar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para harcanmaz eleştirilir,para harcanır eleştirilir
    Başarı isteniyorsa ve avrupanın önde gelen kulüpleriyle rekabet sağlanıcaksa parayada kıyacaksın.Tabi maddi durumunu gözeterek ve kulübü zora sokmayarak şekilde.
    Türkiye ligi şu anda Nba ve İspanya'dan sonra en cazip lig.
    Bo'da şu anda basketbolun Messi'si konumunda.Onun ligimize gelmesi çok önemli.Bilmiyorum ligimiz avrupaya pazarlanıyor mu ancak bu sene çok takip edilir BBL.Bu mutlaka değerlendirilmeli.

Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum.Acayip zevkli hale gelicek lig.Düşünüyorum derbileri ve playofları ne maçlar olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Playofflarda kan gövdeyi götürücek şu an İspanyadan sonra en iyi lig BBL açık.

Oyak Renault geçen sene küme düşüp kapanmayaydı da her hafta Bursa'da bir basket maçı izleyeydik..

Milan Macvan ile 2 yıllık anlaştığımız söyleniyor. İnşallah doğrudur, pota altında ribaundlarda çok ihtiyaç var dominant bir uzuna.

Edit: Menejeri Goran Savic açıklamış bizimle 2 yıllık imzaladığını. Serbest kalma ücreti olarak da 250.000 € ödenecekmiş Maccabi'ye, harika iş.

Gordon - Domercant - Hawkins - Macvan ve gelecek bir pivotla beraber çok can yakarız önümüzdeki sezon. Ben bu kadar kaliteli transferler yapılabileceğini düşünmüyordum açıkçası ve pek beklentim yoktu ancak bu oyuncularla beraber genç ve kaliteli bir yerli rotasyonuna sahibiz. İyi değerlendirilirse iyi bir sezon geçirmemiz muhtemel.

Yabancı pivot için de masada 3 isim var sanırım, N'Dong - Dorsey - D'or Fischer. Üçü de pota altında çok etkili uzunlar. N'Dong ve Fischer uzun boylarıyla, Dorsey de atletikliğiyle ön planda daha çok. Bu 2 oyuncudan biriyle beraber oldukça iyi bir rotasyona sahip oluyoruz.

PG: Engin - Ender - Gordon
    SG: Göksenin - Domercant
    SF: Hawkins - Cenk
    PF: Macvan - İlkan
    C: Ersin - Furkan - N'Dong/Dorsey

2 ve 3 numara 2 kişilik bir rotasyon gibi görünse de İlkan'ın 3 numarada oynayabilmesi ve Gordon'la Engin'in de 2 numarada oynayabildikleri düşünülürse baya iyi bir rotasyona sahibiz. Pivot için gönlümden Dorsey geçiyor ama N'Dong'a da asla hayır diyemem tabi Buckman içinse Macvan transferinden sonra iptal edileceğini düşündüğüm için eklemedim kadroya ama o da gelirse 3-4 numara için sağlam bir şutöre sahip olacağız ve ligde baya faydalanabiliriz ondan.
    Last edited by Stan13 : 30.Temmuz.2012 at 21:46

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Macvan süper oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jamont, Domercant, Hawkins, Macvan, Pivot. Maşallah
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pivot da D'or Fischer olsa keşke. Çok mu çok abarttık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene kombine almayı düşünüyorum.150 tl felandı heralde tribün kombinesi.İnşallah İpekçi'den çıkmayız.Sinan Erdem'e geçilirse almam.İpekçi ile iyi bir tribün yaratıldı.Bozulmaması lazım.Gerçi bir ara Sinan Erdem'e geçiceğimiz söylensede şu anda bir hareket yok.

En çok Domercant'i bekliyorum.O olacak bizim bu sene büyük maçlarda taşıyıcımız.İnşallah gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pivota N'Dong diyorlar.

Gordon-Engin-Ender-Domercant-Göksenin-Hawkins-Cenk-Macvan-İlkan-Ersin-N'Dong-Furkan

Fena olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Basketbolda Transfer
    31.07.2012

Erkek Basketbol Takımımız, Amerikalı oyuncu Patrick Christopher ile sözleşme imzaladı.Geçen yıl coachumuz Erman Kunter'le birlikte Fransız takımı Cholet’in başarısı için ter döken Patrick Christopher, bir dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de görev yapmıştı.

2010/2011 sezonunda 15.7 sayı, 4.3 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarıyla oynayan guard, geçen sezon Fransa’da 13.2 sayı, 2.1 ribaund ve 0.8 asistle görev yaptı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bo McCalebb bitmiş, Allah utandırmasın (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

McCalebb yılın transferidir açık bir şekilde. Lokavt mevzusu olmasa son bilmem kaç yılın bile diyebilirdim. Çok çok iyi bir takım kurdu Fenerbahçe.

Bo McCalebb transferinde pürüz çıkarsa alternatifi Will Bynum imiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cevher Özer ve Muratcan Güler yuvaya geri dönüş yapmışlar. Muratcan transferine çok sevindim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bo McCalebb transferinde pürüz çıkarsa alternatifi Will Bynum imiş.
    Vay be alternatife bak Bir iki Türk takviyeden sonra bu takımı Final Four'dan aşağısı paklamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hayırlı olsun basket tamam sıra futbolda artık

Bo transferinde emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.Her koç onun gibi bir guard ister takımınında.Ligin kalitesini artıracağı kesin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bo takıma 2-3 sınıf atlatır. Artık F4 görme vakti geldi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'nın en iyi guardını aldık. transferde emeği geçen herkese teşekkürler bir de Andersen gelirse http://inciswf.com/z0r-de_3714.swf

Bo McCalebb harika bir transfer oldu. Bu sene kadro inanılmaz güçlendi. Ciddi bir basketbol yatırımı yapıldı. McCalebb, Batiste, Sato gibi üç önemli yabancı oyuncu alındı, Barış Ermiş gibi değerli bir yerli oyuncu alındı.

Sizce yeni sezonda ilk beş nasıl olur?

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

"Mccaleb - Ömer - Sato - Emir (veya transfer) - Batiste" bence ilk beş böyle olur bi süpriz olmassa

Sayfa 41 / 61 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Mesaj Yetkileri