Borja valeronun kiralanabileceği konuşuluyor açıkcası Valeroyu istemiyorum ama yine de iyi orta sahadır yani hiç almamaktansa valeroyu almak iyidir.
Borja valeronun kiralanabileceği konuşuluyor açıkcası Valeroyu istemiyorum ama yine de iyi orta sahadır yani hiç almamaktansa valeroyu almak iyidir.
Bu yönetim adamı katil eder madem yoboyu alcaktın bunca zaman neyin pazarlığını yaptın madem krasic alcaktın diayı neden sattın orta saha fallofoş hala ne adam alıyorlar ya.
Açıklama yaptı bu aykut kocaman: elenirsek bundan sonra mazeretimiz yok diye.Hala orta saha bekliyoruz,şu bildirimden sonra çok sinirliyim !
Borja Valero Fiorentina'ya gitti
Badelj için hala uğraşıyorlar diye biliyorum arkadaşın babası kongre üyesi o sölemiş bakalım umarım doğrudur, inşallah olur
Krasic ve Yobo borsaya bildirilmiş... Büyük ihtimalle ikisiyle de sözleşme imzalanacak ve takıma katılacaklar.
İnanın bu iki transfere sevinemiyorum bile... Bu transferler şimdi mi yapılır? Bu iki adamı 1 hafta önce transfer etsen dünkü maç farklı olacaktı...
Söyleyecek tek söz: Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye...
Dipnot:
İ.Seten'in dedikleri çıkıyor, Krasic'i o söylemişti yine. Şimdi de "sıra Gomis'te" demiş. Aklınız şimdi mi başınıza geldi ey yöneticiler, ey Aykut Kocaman?
2 seneki Young Boys'a elenmemizle şimdiki durumun hiçbir farkı yok!!!
O zaman da Niang, Yobo ve Dia gelmişti, üç transfer yapılmıştı. Şimdi de Yobo, Krasic ve Gomis gelecekmiş.
2 sene önceki şeyi tekrarlıyorsan kimse sana tahammül göstermek zorunda değil!
Fenerbahçe'de Alex olmasa geçen sene bizim oynadığımız 4-4-2 sistemini o kadar iyi oynarlar ki. Forvette Sow-Kuyt sağda Krasic ortasahada Mehmet Topal ve Emre tipinde transfer sol kanatta Stoch.
anlamadım şimdi bu transfer sitemini vaslui yi geçmek illa transfer mi şart![]()
SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği ve görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Milos Krasic transferinin detaylarını Sporx.com olarak açıklıyoruz!
Juventus'un kadroda düşünmediği ve sarı lacivertli ekibin uzun süredir transfer etmek istediği Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek.
Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
Transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildiren Fenerbahçe'nin resmi anlaşmanın sağlandığını kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.
Milos Krasic'in menajerinin Kadıköy'e gelerek F.Bahçeli yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığını ilk kez duyuran Sporx, Krasic transferinin arkaplanını da ortaya çıkartarak yine farkını ortaya koydu.
HABER - Esat DERGİ
Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
Sadece maliyet açısından bakarsak, oyuncuların özellikleri vesaire kıyaslama olmadan hani herşeyden nem kapanlar oluyor peşinen yazayım dedim;
Amrabat 5 yıllık maliyet 14 milyon 600 bin euro.
Krasic 4 yıllık maliyet 16 milyon 700 bin euro.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Krasic çok iyi bir oyuncu, tıpkı Hamit transferi gibi geçen sezon fazla maç yapmamış olması iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence maliyeti de gayet makul yazılanlar gibiyse. Takıma uyum sağlarsa durdurulması çok zor olur Krasic'in, başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.
Borja daha fiorentina ile anlaşmadı sadece kulüpler bonserviste anlaştı diye biliyorum ben.
Vikipedi ve transfermarkette klüp olarak fiorentina gözüküyor
http://tr.eurosport.com/futbol/italy...89/story.shtml
krasic icin gec kaldilar
Valla Krasic'e çok ihtiyaç var bence Kuyt kanatta yaptıkları kısıtlı, bütün bir sene Kuyt kanatta çekilmez açıkcası.
Forvette çok sağlam top indiriyor, Sağ'da Krasic olursa harika olur hızlı ve adam geçebilen bir kanat oyuncusu çok sağlam olacaktır.Ortasaha konusuna da turu geçersek alırız diyorum, 1-1 ama Fenerbahçe turu geçemeyecek takım değil ben halen eldeki kadro iyi kurulursa orada çok rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.
Ancak eldeki kadro iyi kurulamıyor malesef![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Abi gomiste gelecek diyorlarsa Kuyt nerede oynayacak ? Sow en azından yedekte dursun kaliteli 2 forvetimiz olur Bienvenü şutlanır Semih müzmin yedek zaten beklesin
Gomisle birlikte 3 forvet olur.Şayet Gomis açıklanırsa ya Sow satılır yada Stoch,çünkü Stoch bu seneye çok isteksiz başladı iyi teklifler var deniyor satılabilir Kuytu solda Krasiçi sağda dener forvette Gomis/Sow değişmeli olur.Ne Kuyt yedek bekler nede yüksek paralara alınacak Gomis 2 side ilk 11 de oynar o yüzden Stoch'un satılma olasılığı yükseliyor.
İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.
Tabii bu da bir ihtimal, göz ardı etmişim.
Aygün buna sadece gündem değiştirme demek doğru değil, senin de dediğin gibi Yobo zaten bilinen bir isimdi. Krasic ismi de gündeme gelmişti bir hafta kadar önce. Dünkü maç belki bu süreci hızlandırmıştır ya da beklenmeyen gelişmeler olmuştur bilemeyiz. Daha önce hiç ismi geçmemiş, ses getirecek bir isimle görüşmeye başlanmış olsaydı senin teorin gerçekçi olabilirdi bence.![]()
Nedense krasic filan heyecan yaratmıyor artık
SPORX BİLGİ |Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek. Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
............................Eray ÖZER @_eozer @OmerTemelli peki krasiç takıma ne zaman katılacak adapte olması zaman almazmı ?
Omer Temelli @OmerTemelli
@_eozer yarin insallah
Ayrıca Sow gönderilecek mi ? sorusuna
Hayır cevabını verdi..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alınan oyuncular 8 Ağustos'taki maçta oynayabiliyorlar mı?
Krasic ve Yobo oynayabilecek mi Romanya'daki Vaslui maçında?
Eğer geçersek bir sonraki turda oynarlar
hayır oynayamıcaklar
Ben de oynayamıyorlar diye biliyorum ama bir arkadaşım oynayabiliyorlar deyince emin olmak istedim.
Aykut Hoca bana güven vermiyor nedense. Geçen seneki G.Saray maçında yaptığı hatalar hala aklımdan çıkmıyor. 2 sene önce Y.Boys hatası, şimdi bir Vaslui hatası. Bu hatalar silsilesi yüzünden potansiyelimizin altında kalıyoruz.
Acaba daha iyi bir teknik direktör olsa çok daha farklı mı olur? Zico gibi bir adama ihtiyacımız var.
Edit:
Beyler sizce orta sahanın göbeğine transfer gelir mi? Gelirse kadro nasıl olur? Benim tahminim:
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Topal-**YABANCI**-Stoch
Alex-Kuyt
Alex'in sakat olduğu veya oynamadığı maçlarda Sow-Kuyt oynayabilir. Ki bence kanatlarda Stoch-Krasic, göbeğe de Emre gibi bir adam alınırsa Sow-Kuyt ikilisi çok iş yapar. Kuyt indirir Sow atar.
Last edited by eGowiCh : 02.Ağustos.2012 at 23:52
Juventus'ta Krasic'i kim kesti arkadaşlar bilgi verebilir misiniz bu adam ne diye yedek kaldı?