Sayfa 678 / 896 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
20,311 ile 20,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borja valeronun kiralanabileceği konuşuluyor açıkcası Valeroyu istemiyorum ama yine de iyi orta sahadır yani hiç almamaktansa valeroyu almak iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu yönetim adamı katil eder madem yoboyu alcaktın bunca zaman neyin pazarlığını yaptın madem krasic alcaktın diayı neden sattın orta saha fallofoş hala ne adam alıyorlar ya.

Açıklama yaptı bu aykut kocaman: elenirsek bundan sonra mazeretimiz yok diye.Hala orta saha bekliyoruz,şu bildirimden sonra çok sinirliyim !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Borja Valero Fiorentina'ya gitti

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Borja Valero Fiorentina'ya gitti
    zaten alsalar şaşardım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Badelj için hala uğraşıyorlar diye biliyorum arkadaşın babası kongre üyesi o sölemiş bakalım umarım doğrudur, inşallah olur

Krasic ve Yobo borsaya bildirilmiş... Büyük ihtimalle ikisiyle de sözleşme imzalanacak ve takıma katılacaklar.

İnanın bu iki transfere sevinemiyorum bile... Bu transferler şimdi mi yapılır? Bu iki adamı 1 hafta önce transfer etsen dünkü maç farklı olacaktı...

Söyleyecek tek söz: Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye...

Dipnot:

İ.Seten'in dedikleri çıkıyor, Krasic'i o söylemişti yine. Şimdi de "sıra Gomis'te" demiş. Aklınız şimdi mi başınıza geldi ey yöneticiler, ey Aykut Kocaman?

2 seneki Young Boys'a elenmemizle şimdiki durumun hiçbir farkı yok!!!

O zaman da Niang, Yobo ve Dia gelmişti, üç transfer yapılmıştı. Şimdi de Yobo, Krasic ve Gomis gelecekmiş.

2 sene önceki şeyi tekrarlıyorsan kimse sana tahammül göstermek zorunda değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de Alex olmasa geçen sene bizim oynadığımız 4-4-2 sistemini o kadar iyi oynarlar ki. Forvette Sow-Kuyt sağda Krasic ortasahada Mehmet Topal ve Emre tipinde transfer sol kanatta Stoch.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

anlamadım şimdi bu transfer sitemini vaslui yi geçmek illa transfer mi şart

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe'de Alex olmasa geçen sene bizim oynadığımız 4-4-2 sistemini o kadar iyi oynarlar ki. Forvette Sow-Kuyt sağda Krasic ortasahada Mehmet Topal ve Emre tipinde transfer sol kanatta Stoch.
    Mehmet Topal 4-4-2 için ideal isim değil, Cristian ve transfer olsa dediğin gibi sağlam kadro ama bu seferde 7 yabancı olmuş oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği ve görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Milos Krasic transferinin detaylarını Sporx.com olarak açıklıyoruz!

Juventus'un kadroda düşünmediği ve sarı lacivertli ekibin uzun süredir transfer etmek istediği Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek.

Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.

Transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildiren Fenerbahçe'nin resmi anlaşmanın sağlandığını kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Milos Krasic'in menajerinin Kadıköy'e gelerek F.Bahçeli yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığını ilk kez duyuran Sporx, Krasic transferinin arkaplanını da ortaya çıkartarak yine farkını ortaya koydu.

HABER - Esat DERGİ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
    Sadece maliyet açısından bakarsak, oyuncuların özellikleri vesaire kıyaslama olmadan hani herşeyden nem kapanlar oluyor peşinen yazayım dedim;

Amrabat 5 yıllık maliyet 14 milyon 600 bin euro.
    Krasic 4 yıllık maliyet 16 milyon 700 bin euro.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Krasic çok iyi bir oyuncu, tıpkı Hamit transferi gibi geçen sezon fazla maç yapmamış olması iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence maliyeti de gayet makul yazılanlar gibiyse. Takıma uyum sağlarsa durdurulması çok zor olur Krasic'in, başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borja daha fiorentina ile anlaşmadı sadece kulüpler bonserviste anlaştı diye biliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vikipedi ve transfermarkette klüp olarak fiorentina gözüküyor

http://tr.eurosport.com/futbol/italy...89/story.shtml

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

krasic icin gec kaldilar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla Krasic'e çok ihtiyaç var bence Kuyt kanatta yaptıkları kısıtlı, bütün bir sene Kuyt kanatta çekilmez açıkcası.

Forvette çok sağlam top indiriyor, Sağ'da Krasic olursa harika olur hızlı ve adam geçebilen bir kanat oyuncusu çok sağlam olacaktır.Ortasaha konusuna da turu geçersek alırız diyorum, 1-1 ama Fenerbahçe turu geçemeyecek takım değil ben halen eldeki kadro iyi kurulursa orada çok rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.

Ancak eldeki kadro iyi kurulamıyor malesef

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mehmet Topal 4-4-2 için ideal isim değil, Cristian ve transfer olsa dediğin gibi sağlam kadro ama bu seferde 7 yabancı olmuş oluyor.
    Cristian yerine Topuz ve transfer de olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Abi gomiste gelecek diyorlarsa Kuyt nerede oynayacak ? Sow en azından yedekte dursun kaliteli 2 forvetimiz olur Bienvenü şutlanır Semih müzmin yedek zaten beklesin

Gomisle birlikte 3 forvet olur.Şayet Gomis açıklanırsa ya Sow satılır yada Stoch,çünkü Stoch bu seneye çok isteksiz başladı iyi teklifler var deniyor satılabilir Kuytu solda Krasiçi sağda dener forvette Gomis/Sow değişmeli olur.Ne Kuyt yedek bekler nede yüksek paralara alınacak Gomis 2 side ilk 11 de oynar o yüzden Stoch'un satılma olasılığı yükseliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Cristian yerine Topuz ve transfer de olabilir.
    Tabii bu da bir ihtimal, göz ardı etmişim.

Aygün buna sadece gündem değiştirme demek doğru değil, senin de dediğin gibi Yobo zaten bilinen bir isimdi. Krasic ismi de gündeme gelmişti bir hafta kadar önce. Dünkü maç belki bu süreci hızlandırmıştır ya da beklenmeyen gelişmeler olmuştur bilemeyiz. Daha önce hiç ismi geçmemiş, ses getirecek bir isimle görüşmeye başlanmış olsaydı senin teorin gerçekçi olabilirdi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedense krasic filan heyecan yaratmıyor artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

SPORX BİLGİ |Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek. Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eray ÖZER ‏@_eozer @OmerTemelli peki krasiç takıma ne zaman katılacak adapte olması zaman almazmı ?

Omer Temelli ‏@OmerTemelli
    @_eozer yarin insallah
    ............................

Ayrıca Sow gönderilecek mi ? sorusuna

Hayır cevabını verdi..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.
    Evet bu maçın bitmesi beklendi zaten 2. maç oynayabilecek ya yeni transferler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    kırk yılın başında Aygün'e katılıyorum. Yobo kaç hafta önce bitti , daha iyisini alamıyorsan bekletme bu kadar. Krasiç 'te ne olduğunu bilmiyorum ama bana da gündem değiştirmek için iyi bir fırsat gibi geldi. orta saha alınmazsa patlarım artık kulübe. ama ne fayda...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Alınan oyuncular 8 Ağustos'taki maçta oynayabiliyorlar mı?

Krasic ve Yobo oynayabilecek mi Romanya'daki Vaslui maçında?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer geçersek bir sonraki turda oynarlar

hayır oynayamıcaklar

Ben de oynayamıyorlar diye biliyorum ama bir arkadaşım oynayabiliyorlar deyince emin olmak istedim.

Aykut Hoca bana güven vermiyor nedense. Geçen seneki G.Saray maçında yaptığı hatalar hala aklımdan çıkmıyor. 2 sene önce Y.Boys hatası, şimdi bir Vaslui hatası. Bu hatalar silsilesi yüzünden potansiyelimizin altında kalıyoruz.

Acaba daha iyi bir teknik direktör olsa çok daha farklı mı olur? Zico gibi bir adama ihtiyacımız var.

Edit:

Beyler sizce orta sahanın göbeğine transfer gelir mi? Gelirse kadro nasıl olur? Benim tahminim:

Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    Krasic-Topal-**YABANCI**-Stoch
    Alex-Kuyt

Alex'in sakat olduğu veya oynamadığı maçlarda Sow-Kuyt oynayabilir. Ki bence kanatlarda Stoch-Krasic, göbeğe de Emre gibi bir adam alınırsa Sow-Kuyt ikilisi çok iş yapar. Kuyt indirir Sow atar.
    Last edited by eGowiCh : 02.Ağustos.2012 at 23:52

Juventus'ta Krasic'i kim kesti arkadaşlar bilgi verebilir misiniz bu adam ne diye yedek kaldı?

Mesaj Yetkileri