Tebrik ederim.
Tebrik ederim.
Bırak gitsin Çağdaş.Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır![]()
Bende çok sıkıntılı 2 gün geçirdim.Boğazlarım şişti,ateşim ve başımda inanılmaz bi ağrı var.Kimliğim şehir dışında unuttum hastaneye de gidemiyorum.Önerisi olan var mı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dün verdiğim sipariş bu sabah elime ulaştı. Bunlar da sahte çıkmasın yazınca benim de içime bir kurt düştü ama parfüm gelince hiçbir sıkıntı kalmadı içimde. Sabah elime geçtiğinde odamda sıktım bileğime nereden baksak 3-3.5 saat geçti bütün ev parfüm kokuyor ve bileğimde hala bariz bir şekilde kalıcı. Gerçi Burberry London baya kalıcı bir parfümdür ama orijinal yani tamamen anlatmak istediğim bu. Daha önce de bu parfümü kullandığım için biliyorum, kutusu şişesi kalıcılığı hiçbir fark yok. Tamamen orijinal yani. Bu arada söylediğim sitede Amazon'un da payı varmış. Şimdi böyle konuşunca "site senin mi" gibi laflar gelebilir ama hiçbir amaç gütmüyorum bunları söylerken sadece müşteriyimSadece sizler de bu ucuzluktan faydalanın diye yazıyorum. Birkaç resim çektim parfüm gelince, sizi de aydınlatır belki. Benim şu zamana kadar verdiğim parfüm siparişlerinde hep kutusu geldi sadece burada biraz daha titizlik söz konusu
Temsili resim:
Vallahi karar sizin, ama ben bu ucuzluktan faydalanın derim. Emeğe saygı teraziye tık![]()
İstanbuldaki barınaklarda cins köpek( beagle yada yorkshire gibi evde bakabiliceğim) bulma olasılığım nedir bilen varmı
Geçmiş olsun Çağdaş. Umarım bulunur.
@Revolution Geleceğin Selman Öztürk'ü
@Önder HOCA Az bi ihtimal bile olsa bulabilirsin.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
La bu bir zamanların moda smaylı değil mi?![]()
![]()
So what?
Saike
Merhaba gençler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arkadaşlar sağolun.. Gece oldu dönmedi hala. Yarın resmini asacağız buralara.. Çıkmadık candan ümit kesilmez..
Benim de köpek budur bu arada:
![]()
Merhaba arkadalar aranıza yeni katıldım. Umarım güzel günler geçiririm sizlerle.
hoşgeldin kemal öncelikle spor konusunda bir tartışmada rakibi sinirlendirecek mesajlar yaz ondan sonra buraya gelip kötü espri yap seni de aramıza alacağız ama öncelikle bu prosedürleri yap![]()
Yeni foruma geçecektik 2 yıl önce. Ne oldu o iş ?
Football is simple,but Football Manager is not
Vay arkadaş o ne ya... BMW I8
Daha ne konsept araçlar var dostum bu ne ki![]()
Bu direk satışa sunulacakmış![]()
bu da benim hayalim ama öyle sudan değil almayı düşünüyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
mazda değilmi bu
İstanbul'a dondum bugun 1 ay aradan sonra.. Selamlar ahali..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sahuru da ettiğimize göre cümleten hayırlı geceler ahali. Şimdiden hayırlı cumalar herkese..