Sayfa 847 / 1204 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
25,381 ile 25,410 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun gelmesini istememin bir nedenide rakip taraftarlar üzerindeki psikolojik etkisi.Rakipler gelmesini istemiyor.En sevilmeyen adamdır heralde Melo rakipler için.
    Adam takımın forvetlerinden daha çok attı geçen sene.Şu anda yapbozda bir tane taş eksik oda Melo.O gelirse taş gibi kadro olacak.Ve orta sahada Türkiye'nin en komple adamları olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Felipe Melo'nun menajerlik şirketi promoesportcanaria resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Bugün açıklayın bitsin bu ızdırap.

Melo'nun ağzından verilen açıklamada, "Galatasaray ile nihayet anlaşamaya vardım. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi için cumartesi günü hazırlıklara başlamak istiyorum. Juventus ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın da kısa bir süre içerisinde sağlanacağını umut ediyorum." ifadeleri kullanıldı.
    Last edited by C h A o S : 03.Ağustos.2012 at 15:15

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alın bonservisi bitsin bu iş, Riera'nın maaşını düşündükçe bu taksit yapma, 500.000 euro indirim kapma çalışmalarına gıcık oluyorum. Melo bile söylüyor Fenerbahçe maçı var, bu adam kaç aydır antreman yapmıyor, bir an önce gelmesi lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın hazırlık maçlarını izlemedim.Melo yokken Selçuk ile birlikte kim oynadı orada ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Galatasaray'ın hazırlık maçlarını izlemedim.Melo yokken Selçuk ile birlikte kim oynadı orada ?
    2 gün önceki maç en ciddi maçtı, orta saha Hamit - Yekta - Selçuk - Culio şeklindeydi.

Melo geldiği zaman, Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat olacak. Melo ve Selçuk olmadığında, Yekta, Engin, Culio, Ceyhun Gülselam var. Tabii ilk alternatif Hamit çekilir ortaya.

Geçen haftaki Melo Galatasaray ile görüşmeleri durdurdu haberinin şirket ve bizim aramızda anlaşmalı olarak oynanan bir oyun olduğu açığa çıkmış oldu böylece. Bonservisi düşürmek için yapılmıştır herhalde, biz de 5-6 milyona kapatırız gibime geliyor bonservisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yekta ve Yekta ile olmadı. Selçuk - Melo bambaşka aslında Melo bambaşka onu anlıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Irmak Kazuk diyor ki, anlaşma olmamış kulüpler arasında.

6 vermişiz, 8 istemişler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    2 gün önceki maç en ciddi maçtı, orta saha Hamit - Yekta - Selçuk - Culio şeklindeydi.

Melo geldiği zaman, Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat olacak. Melo ve Selçuk olmadığında, Yekta, Engin, Culio, Ceyhun Gülselam var. Tabii ilk alternatif Hamit çekilir ortaya.
    Yekta ile olmaz yahu.Melo'nun yaptığının yarısını yapamaz o.Melo geldiğinde hakikaten imrenilecek bir orta saha hattı oluyor.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yekta ve Yekta ile olmadı. Selçuk - Melo bambaşka aslında Melo bambaşka onu anlıyoruz.
    Melo gibi oyuncular biz rakip takım taraftarlarına ters geliyor doğal olarak ama varlığıyla yokluğu arasındaki farkı tahmin edebiliyorum Takıma da alışmışken bu sezon olmaması problem olur hele de transfer gelmeyecekse oraya.

Sağolun cevaplarınız için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR ‏@ntvspor SON DAKİKA... DÜN MELO VE JUVENTUS'A SON TEKLİFİNİ SUNAN GALATASARAY YÖNETİMİ ANLAŞMA SAĞLAMADAN İSTANBUL'A DÖNDÜ

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA... DÜN MELO VE JUVENTUS'A SON TEKLİFİNİ SUNAN GALATASARAY YÖNETİMİ ANLAŞMA SAĞLAMADAN İSTANBUL'A DÖNDÜ

melo anlastik dedi ama klupler anlasamamis bu sefer olmadi bu iste.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sıkmayın canınızı 5 gün sonra yine "Melo geliyorrrrrr" ne Juventus GS kadar iyi alıcı bulur ne de melo GS'den başka takımda bu kontratı bulur eninde sonunda anlaşılacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bana da öyle geliyor.Juventus mecbur verecek gibi geliyor yani.Ama bu kadar uzaması hakikaten hoş olmadı.Galatasaray başka oyuncuya yönelirse de şaşırmam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayda 15 milyonluk adamı bize 8 e veriyorlar almıyoruz. Yeter artık bu adam ne yapıp edip alınmalı onun yerine alınabilecek bir orta saha yok şu an. Ya çok iyiler bize gelmezler ya da Melo'nun yaptığını yapamazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hayda 15 milyonluk adamı bize 8 e veriyorlar almıyoruz. Yeter artık bu adam ne yapıp edip alınmalı onun yerine alınabilecek bir orta saha yok şu an. Ya çok iyiler bize gelmezler ya da Melo'nun yaptığını yapamazlar.
    Hak vermemek elde değil ilk cümlene.Amrabat'a veriyorsan Melo'ya da vermen lazım.Galatasaray yönetimi de üstte yazılan 'mecbur satacaklar' fikri yüzünden ne koparsam kârdır mantığıyla hareket ediyor sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hak vermemek elde değil ilk cümlene.Amrabat'a veriyorsan Melo'ya da vermen lazım.Galatasaray yönetimi de üstte yazılan 'mecbur satacaklar' fikri yüzünden ne koparsam kârdır mantığıyla hareket ediyor sanırım.
    Gelecek Avrupa'dan bir takım verecek parayı bu sefer naz falan çekmeyecek Juve kaçıracağız oyuncuyu çok uzadı bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En azından Melo'nun sorun etmemesine sevindim.Juve'de Krasic'i 7'ye bırakıyor Melo'ya gelince 8 istiyor.Herkes düşman bize

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çevirseniz ya la şunu.

Edit:Tamam üstte yazıyormuş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonunda anlaşmaya vardığımız için mutluyum. Umarım kulüpler de anlaşır diyor kendileri. Ayrıca bir an önce Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlamak istiyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Cool

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    En azından Melo'nun sorun etmemesine sevindim.Juve'de Krasic'i 7'ye bırakıyor Melo'ya gelince 8 istiyor.Herkes düşman bize
    Fenerbahçe ile Juventus'un arasında iyi bir bağ var

Melo'nun en fazla 7'ye biteceğini düşünüyorum da bir an önce biterse harika olacak Melo + sol bek için yerli bir alternatif alıp transferi kapatmalıyız tabi ki gönderilecek oyuncularımızı da gönderip.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Pembe dizi olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Juventus kulübü'ne 6 milyon euroluk bir teklif sunan sarı kırmızılılar, İtalyan ekibinin 8 milyon'da ısrar etmesi üzerine geri çekildi. Yapılan araştırmalar sonunda fiyat artışının arkasında Melo'nun menajerlik şirketinin bulunduğundan şüphelenen yöneticiler, Brezilyalı yıldızın da futbolcu olan kardeşine "3 yıllık garanti kontratlı" takım bulma talebi üzerine rest çekti. Teklifi net bir şekilde reddeden Galatasaray, bundan sonra Juventus ve Felipe Melo'nun geri adım atmasını bekleyecek. Aksi takdirde üzerinde çalışmalara başlanan alternatif isimler için resmi girişimler başlayacak.

Böyle diyor ntvspor, kardeşi falan iyice suyu çıktı artık. Geçen her gün aleyhimize işliyor, Selçuk'un yanına transfer şart oğlu şart.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

amrabata peşin altıntopa peşin burak yılmaza peşin meloya taksitli burası biraz düşündürücü bene başka bir adamla daha görüşüyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Juventus yönetimini anlamıyorum.Melo için başka bir teklif yok hala 1-2 milyonun lafını yapıyor satacaksın işte belli.Melo'yu da anlamıyorum.Bizim verdiğimiz parayı başkası vermez hala daha fazla istiyor adam.Bizim yönetimi de anlamıyorum.Melo gelirse 10 numara takım olacak her şey yerine oturmuş olucak niye 1-2 milyonun lafını yapıyorlar.Hiç anlamıyorum ben bu işi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yıllardır aldık alıyoruz denilen Kim Kallström 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova'ta transfer olmuş. Bizimkiler almaya kalksa 7-8 milyon bayılırlardı en az.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

3 milyon nedir arkadaş ya. Biz hiç mi takip etmiyoruz acaba piyasayı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lyon Sportif Direktörü(yanlış hatırlamıyorsam) Galatasaray'a önerdik ama kabul etmedi. Biz de Rusya Ligi'ne gönderdik demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kabul etmeyiz tabi biz oyuncuyu değil onu transfer etme çabasını seviyoruz Birkaç ay peşinde koşmadan sürekli oturup konuşmadan alınan oyuncuya karşıyız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribun Dergi ‏@tribundergi
    SON DAKIKA Galatasaray Torino'da Melo icin Juve'ye teklifini 5'ten 7'ye cikardi. Juve 8 icin bastiriyor. Transfer bitmeye yakin.

Artık gülüyorum şu haberlere
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri