Sayfa 351 / 480 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Sezer Özmen'den yararlanmalıydı bence beşiktaş. Onu da satacaklar diye bir haber okudum. Rize'ye gider belki yine. Rıdvan Şimşek de yetenekli bir oyuncuydu onu da gönderecekler galiba. Tanju ve Burak da kiralanacak diyordu haberde ama linki bulamadım 1gün önce okumuştum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    batuhan çok yetenekli oyuncudur ama bu onu iyi bi forvet yapmaz tuncay burak umut mevlüt belki pektemek yazmışsın cenk tosunun dan muhammet demirine hatta abartarak söylüyorum sercan yıldırımına kadar herkez batuhandan iyidir şuanda he batuhandaki potansiyel bana görede hiç birinde yok ama kabul etmek lazım ki batuhandaki mental gerililik sercan yıldırımda bile yok
    Batuhan'a gerekli ilgi gösterilmedi.Hala gerekli ilgi gösterilirse Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olur.Ne sercan ne muhammet onun potansiyeline ulaşamaz.Batuhanın şu halini 2sinede tercih ederim.Adam hem yırtıcı hem bitirici.
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sezer Özmen'den yararlanmalıydı bence beşiktaş. Onu da satacaklar diye bir haber okudum. Rize'ye gider belki yine. Rıdvan Şimşek de yetenekli bir oyuncuydu onu da gönderecekler galiba. Tanju ve Burak da kiralanacak diyordu haberde ama linki bulamadım 1gün önce okumuştum.
    Bende okumuştum aynısını Bulamadım şimdi eve gidince bakarım geçmişten.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aybabanın raporu hazır !

Bonservis bedelleri ile takımdan gönderilecekler: RIDVAN ŞİMŞEK, SEZER ÖZMEN, FURKAN ŞEKER, CANER TURP ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen BERAT ÇETİNKAYA

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA

Facebook'tan buldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

DHA haberi o.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Aybabanın raporu hazır !

Bonservis bedelleri ile takımdan gönderilecekler: RIDVAN ŞİMŞEK, SEZER ÖZMEN, FURKAN ŞEKER, CANER TURP ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen BERAT ÇETİNKAYA

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA

Facebook'tan buldum.
    Saçmalık! Berat'ı 480 bine aldılar, satsınlar aynı paraya, kime satacaklarsa. Rıdvan Şimşek sağ bek için alternatif olamaz mıydı? Hadi onu gönderiyorsun, Tanju da kiralıklar arasında. Sağ tarafta Hilbert'in alternatifi Mehmet Akgün mü olacak? Burak Kaplan ve Atınç Nukan da alternatif olarak kalabilirdi, hatta Burak ara sıra 11'de bile olurdu. Çok ilginç bir liste olmuş. Genç futbolcu avcısı Samet Aybaba'nın bir bildiği vardır diyelim!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezer Özmen için gelecek vaad ediyordu falan deniyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yalnız kalan oyuncular isabetli olmuş. Hasan Türk'ten çok umutluyum. A2 takımında oynadığı zaman taraftarlar baya övüyordu. Hazırlık maçlarında da beğeni topladı. Muhammed'i zaten biliyoruz. İyi bir fizik yüklemesi yapılırsa bu yıl değilde gelecek sezon artık oynamaya başlar. Kadir Arı,Erkan Kaş hazırlık maçlarında iyiydiler. Emre Özkan Süper Lig deneyimi olan oyuncu. Geçen yıl Orduspor'da oynuyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Yalnız kalan oyuncular isabetli olmuş. Hasan Türk'ten çok umutluyum. A2 takımında oynadığı zaman taraftarlar baya övüyordu. Hazırlık maçlarında da beğeni topladı. Muhammet'i zaten biliyoruz. İyi bir fizik yüklemesi yapılırsa bu yıl değilde gelecek sezon artık oynamaya başlar. Kadir Arı ve Erkan Kaş hazırlık maçlarında iyiydiler. Emre Özkan Süper Lig deneyimi olan oyuncu. Geçen yıl Orduspor'da oynuyordu.
    Muhammed başlar bu sene

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Muhammed'in bu sezon oynayacağı maç sayısı bence 6'yı geçmez. Belli olmaz yinede tabi ben gelecek yıllar için beklentilerim var şahsen.
    Last edited by Mamadou : 31.Temmuz.2012 at 04:55

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Chamakh'ı kiralasak ne güzel olacak yau. Kaç gündür haberi dolaşıyor ortalıkta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chamakh az paraya gelmez ama zannetmiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Chamakh'ı ne yapacağız? Almeida, Mustafa ve Chamakh üçlü forveti mi yapacağız? Çift forvet mi oynanacak? Eğer öyleyse kim oturacak? Tek forvet mi oynanacak? O zaman kim 18 dışında kalacak?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho tarzında kısa boylu siyahi ve pırpır bir forvet lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aybaba Chamakh'la ilgilenmediklerini açıkladı.

15. Default

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Chamakh'ı ne yapacağız? Almeida, Mustafa ve Chamakh üçlü forveti mi yapacağız? Çift forvet mi oynanacak? Eğer öyleyse kim oturacak? Tek forvet mi oynanacak? O zaman kim 18 dışında kalacak?
    Trabzonspor Mustafa Pektemek'e talip, bu transfere zemin hazırlanıyor olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Trabzonspor Mustafa Pektemek'e talip, bu transfere zemin hazırlanıyor olabilir.
    Chamakh'ı kiralayıp eldeki tek yerli forveti, üstelik Türkiye'nin en iyi yerli genç forvetlerinden birini satmak...

Defansta 4 yabancı, Fernandes etti 5. Almeida mı oturacak, Chamakh mı? Böyle bir hamle gerçekleşirse fiyasko olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Liverpool, Fernandes'i istiyormuş.

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...45/story.shtml

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş'ta II. Cisse devri.

http://www.fanatik.com.tr/II-Cisse-d..._33_271390.htm

Djibril Cisse valla tam aradığımız tipte bir forvet gelmesini isterimde soru işaretleri var eski formundamı gerçi eski formunda olsa bize gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar üzerinde yapacağı etki bile yeter o adamın ama balon haberdir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Beşiktaş'ın Quaresma,Simao,Guti vb. bunlardan sonra daha da bitik bir o kadar da sorunlu Cisse'yi alıp vol.85'i yaşama hevesi şaşırtır beni.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya kadar paraları harcarken biz niye 1 sene savurganlık yaptık diye batıyoruz anlamadım. Neden fakir yav bizim takım? Şöyle formunda olan tanınmış birini getiremedik hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse'mi kalmış artık gözünüzü seveyim yahu yapmayın Bu arada Fernandes'e ciddi ciddi teklif varmış adadan.

Forvete 4 Kıtadan Aday

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş dört futbolcu üzerinde yoğunlaştı. Adaylar Amerika'dan, Avrupa'dan, Asya'dan ve Afrika'dan.

Beşiktaş'ın listesinde Arjantinli Cavenaghi, Tunuslu Lassad, İranlı Ansarifard ve İspanyol Alvaro Vazquez bulunuyor

Fernando Cavenaghi: 29 yaşındaki Arjantinli golcü kariyerinde River Plate, Spartak Moskova, Bordeaux, Mallorca, Internacional takımlarında oynadı. 328 maçta 152 gol kaydetti. 4 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen Cavenaghi, geri döndüğü River'da 37 karşılaşmada 19 gol buldu.

Lassad Nouioui: 26 yaşındaki forvet, Tunus Milli Takımı'nın 4 kez formasını giydi. Fransa'da Ajaccio ve Chateauroux takımlarının ardından İspanya'nın Deportivo takımına transfer oldu. Mavi-beyazlılarda 99 maçta 24 gol kaydetti.

Karim Ansarifard: 22 yaşındaki İranlı futbolcu, milli takımda 30 kez forma giyip 7 gol attı. Saipa'da 123 mücadelede 56 gol kaydetmesinin ardından 2012'de bir başka İran Ligi takımlarından Persepolis'e transfer oldu.

Al varo Vazquez: 14 yaşından bu yana İspanya'nın Espanyol takımında forma giyen Vazquez, 21 yaşında. Mavi-beyazlılarda 58 maçta 10 gol buldu.

Kaynak: Sabah
    Last edited by Ralph : 03.Ağustos.2012 at 15:47
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiçbirini istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Al benden de o kadar Bobo hepsinden 5 gömlek üstte ama ne yaparsın işte...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alvaro hariç hepsini at çöpe.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cavenaghi iyidir aslında.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İngiltere Ligi'nden; Bebe gibi genç, siyahi bir forveti getirip koysunlar işte takıma. Kiralık da olur, fark etmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş bi ara kaleci alıyordu ne oldu o adam ? Boşta duran bir kaleciydi sanırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beşiktaş bi ara kaleci alıyordu ne oldu o adam ? Boşta duran bir kaleciydi sanırım.
    Adam maça bile çıktı Cihan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam maça bile çıktı Cihan
    Harbi mi diyon Beşiktaş'ın maçlarını hiç takip etmedim ama transferden niye haberim olmadı yahu

İşte başlığa eklemiyorsunuz bunları sonra haberimiz olmuyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri