Yeni forum degil de site bambaska bir havaya burunecek deniyordu. Bizim Aslantepe'ye dondu o is biraz![]()
Yeni forum degil de site bambaska bir havaya burunecek deniyordu. Bizim Aslantepe'ye dondu o is biraz![]()
Bugün Coşkun'un doğum günüymüş. İyi ki doğdun dostum.
eto'o bitmiş.
Şükürler olsun köpeğimiz geri geldi kendi kendineO kadar rahatladım ki
Vur ağzına burnuna köpeğinde aklı başına gelsinYüreğimize indiriyordu burda
![]()
Last edited by Nedvedmania : 03.Ağustos.2012 at 14:55 Reason: Bu smile niye bozuk laaayn
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gözün aydın kardeşim![]()
hobaaa gözün aydın çok sevindim![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Çok sağolun, tam civardaki çobanların ağıllarına bakmaya gidecektik ki kendiliğinden bahçeye geri döndü kerata. Biraz ürkmüş ve çok acıkmış ama şükür durumu iyi.![]()
Herkese teşekkürler![]()
[YOUTUBE="_knfxY8ujGo"]kanarya[/YOUTUBE]
Fenerlilere gelsin![]()
FM Gazetesi
İşte Benim Araba
Gayet Memnunum Performansından
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Abi bu zaten Vectra'nın efsane kasası. Opel'in İnsignia'ya kadar en ciğerli aracı denebilir.
Herhangi bir taşıt kafi benim için, minibüs otobüsten gına geldi![]()
El arabası.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Avatar değişikliği düzelmiş. Ama ne diyoruz ?
#BugünAvatarınıDeğiştirenYarınNickiniDeğiştirir
gif ekleyemiyorum. yoksa değiştirecektim.
bu arada ilk arabam olacaksa opel insignia olsun.
(/s)
Sonunda avatarımı değiştirdim.![]()
Arkadaşlar HTC Sensation XE kullanan var mı ? Herhangi bir bilgi verebilecek olan ?
Ve sonunda Semih Kaya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bugün tercihlerde bitti hayırlısı ile yerleşme sonuçları açıklansın bana göre manisaya gidiyorum bakalım
Beyler bu nick değiştirme olayı için kime başvurucaz.
Haberiniz vardır bugün kirli damacana sular sağlık bakanlığı tarafından açıklandı (Kendi markalarınızı da kontrol etmeyi unutmayın). Şimdi benim anlamadığım neden açıklıyıp bırakıyorlar ? Yani madem kurallara uymadan su üretiyorlar neden kapatmıyorsun o firmayı ?
İfşa ediyorlar, müşterinin güvenini kırıyorlar, gelirlerinin düşmesini sağlıyorlar. Tek hamlede değilde acı çeke çeke ölmelerini sağlıyorlar insanların hayatlarını tehlikeye attıklarından dolayı ki bence en güzeli. Ayrıca bir şans da vermek istiyorlar demek ki yani adam olun düzeltin kendinizi sizde kazanın bizde diyorlar.
Screw you guys, I'm goin' home